• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedir bu fantezi

Trans bireyleri izlemek mi oral seks mi

Acaba anal ilişki nasıl olur deneyimi mi

Abiniz siz bayılınca ne oldu demedi mi annenize o anda şok ile anlatırken abi neredeydi
Evde değildi. İliski şekli, merak, farklılık bu tarz görünüyor. İfadeleri mesajda o yönde.

Öncelikle onun ismi cinsel "tercih" değil, cinsel yönelimdir. Ve abiniz farklılık olsun diye bile olsa bunu denemiş ve hoşuna gitmisse bu demek ki abiniz gay değilse bile biseksuel. Bence bu gerçeği kabullenin, "farklılık olsun diye, yok yok TERCİHLERİ farklı değil aslında" diye kendinizi kandırmayın. Ayrıca eşcinsel ya da biseksuel bireyler sapik ya da pedofili değildir. Hetero bırinin ne kadar sapik.olma ihtimali varsa onlarınki de o kadardır. Siz abinizin nişanlısını aldatmasina kafa yorun bence, "abimin iğrenç cinsel hayatı" diye başlık açıp da sonra "ben eşcinsel ilişkiye iğrenç demedim" diye kivirmayin. Hep de sizin gibi homofobiklerin başına gelir böyle şeyler, içimin yağları erimedi değil.

Bazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.

Yani her türlü yalan söyleyen ve aldatan biri var.

Şu forumda kaç kişi kocasının erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?
Buraya konu açan nişanlı kız değil ki

Şöyle sorsaydınız doğru olacaktı:
Şu forumda kaç kişi abisinin erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?

Tabi ki abiden bize ne. Onu demeye çalıştım ben. Konu sahibinin abisinden ona ne.

Abinin nişanlısı konu açsaydı elbette hepimiz %100 ayrıl derdik. Ama konuyu açan kim? Abisinin özel hayatına burnunu sokmayı vazife bilmiş bir kızkardeş. Nişanlısı değil.

Bazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.

Şu forumda kaç kişi kocasının erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?
Evlı kalmayı bırak donunu alma muhabbeti var ya hani bosanırken, o donu alırım.

İyi de konu sahibinin asıl rahatsız olduğu nokta hiç de buymuş gibi durmuyo. Onu on plana alsa zaten onu elestirirdik.

Nişanlıyken veya sevgilisi varken bu hayatı yaşıyor olması iğrenç başlığı açmanıza neden olabilir evet. Ben diğerleri gibi eleştirmicem abinizin hayatı size ne diye. Bir vebal söz konusu. Sonuçta o kızcağızın hayatı söz konusu. Göz göre göre ateşe atmak olmaz vicdan azabı çekersiniz. Ayrıca eğlence fantazi olduğunu pek sanmıyorum. Etrafa gay olduğunu saklayarak evlenen ve gay hayatini yaşayan yüzlerce erkek var. Veya sonrasında kadını bahane ederek erkenden boşanan var. Abinizle konusmadan olmaz. Abinizin haberi olmadan nişanlısına anlatmakta olmaz. Öncelikle abi ile konuşun ve olayın tamamını kavrayın

Seni ilgilendirmez karışma diyenleri anlayamıyorum. Gördüğü mesajlar başka bir kadınla ilişkisi olduğuna dair mesajlar olsa abin nişanlısını aldatıyor söyle kurtar kızı denir. Bu ne peki, aldatmak değil mi? Hem de belki karşı tarafın hiç beklemeyeceği türden daha yıkıcı bir şekilde aldatma. Hayretle okuyorum yorumları. Bişeyi desteklemenin de ayarı vardır yahu.

Açtığınız konu başlığı merak uyandiriyo hanım efendi..
Evet abinizineğilimi normal. Benim söylediklerim tuhaf..
Evet abisinin eğilimi normal, nişanlıyken devam etmesi anormal ve yanlış olan. Siz ise cidden tuhafsınız sizi şahit tutmak ne demek tam anlayamadım, zorla mı okuttu kız size konusunu?

Burda kızın yazdığına saygısızlık deyip dalga geçenler nasıl ise , sizde aynısınız o kızla ... !

bi insan fantezi olsun diye ya da meraktan karşı cinsle ilişki yaşayamaz diye düşünüyorum, illa ki bir eğilimi vardır abin özellikle bunu mesajlarda belirtiyorsa ben gay değilim meraktan deniyorum vs. bil ki o yönde eğilimi var ve bunu daha kabullenememiş, nişanlısı ile de psikolojik olarak kendisini rahatlatıyor karşı cinsten biriyle birlikteyim anormal bir durum içinde değilim diye düşünerek bence tamamen bu durumu kabullenemediği için...

Zannettiginizden cok daha fazla insan farkli egilimlere sahip. Bu bir kusur degil,bence utanilacak bir sey de degil. Ortalikta ben bununla iliskiye giriyorum diye bas bas bagirmiyorsak karsi cins icin,ayni cinsle de olan iliskileri uluorta yayinlamiyoruz elbette. Abinizin tek sorunu nisanlisini aldatmak o kadar. Ben siziin yerinizde olsam abime bildigimi anlatirdim. Bir dokulsun bakalim ne anlatacak size. Kimsenin cinsel egiliminden bu kadar emin olamazsiniz abiniz bile olsa.

Kimse fantezi olsun diye "birden fazla kez" gay ya da lezbiyen ilişki kurmaz. Abiniz biseksüel de olabilir gizli gay de. Evlenip eşiyle aynı yatağa girmeyen bir çok eşcinsel eş var. Bayılmanızdan anladığım kadarıyla siz de bu konulara kapalısınız. Başka bir kadınla aldatmış olsaydı bayılmayıp normal bir tepki verirdiniz gibime geliyor. Abinizin aldatıyor olması sorun. Ben olsam karşıma alıp konuşurdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back