• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi babam abimin ölmesini ister diyor
Belki de konu sahibi abisi ile konuşsa abisi duyulmasın diye kardeşini bile öldürebilir Allah korusun
Neler duyup görüyoruz şaşılacak şeyler degil maalesef
( Müge anlı izlemiyorum, gerçekten 😌 )
Belki de. Bilmiyorum ki artık insanları tanıyamaz oldum. Belki de böyle olur gerçekten. Tedirgin olmam gerekir belki de. Bilmiyorum

Konu sahibi abinle bi şekilde konuşmalısın fakat msj içeriğini hiç girmeden sadece, sanki başka bir kadınla aldatıyor iması vererek konuşsan? Yani sanki h bişey görmemiş bilmiyormuş gibi yapıp sadece şüphelendiğini belli etsen belki bi şekilde ilerleme yolu bulursun konuşman da. Abin de ne kadarını bildiğini bilmediği için, kendini çok fazla kötü hissetmeyebilir. Allah yardımcınız olsun.

Kur'an da eşcinsel hayvanlar hakkında ne diyor? Elinizin altındaki telefonu biraz araştırma için kulanmayı deneyip Youtube platformuna girip Arama kısmına Eşcinsel Aslanlar, Eşcinsel hayvanlar yazıp çıkan videoları seyreder misiniz? Madem sapkın bir davranış ve doğuştan gelen bir şey değil insanların kendi sapkın davranışları o halde bu hayvanlar neyin nesi? Çok sevdiğimiz Allahımız üretim hatası mı yaptı acep? Yoksa hayvanlarda mı haddi aşabiliyor? Yanlış anlaşılmasın ben bunu savunuyorum veya savunmuyorum diye demiyorum. Açıkçası kimin ne yaptığı pek umrumda değil isteyen istediğini yapsın fakat yıl olmuş 2020 bilim, teknoloji bu kadar gelişmiş ve elinizin altında onca bilgiye ulaşabileceğiniz araçlar varken, halen İnsanların bir sabah kalkıp aaaa ben sanırım gay olucam diyip cinsiyet değiştirdiğini veya yönelimlerini değiştirdiğini sanıyor olmanız üzücü... Madem İnsanlar fantezi uğruna bu şekilde yönelimlerini değiştiriyorlar peki ya bu hayvanlar neden yapıyor?

Bişey öğrenirken siz internnetten ve youtube dan mı öğreniyorsunuz?

O zaman din adamları, doktorlar, öğretmenler vs vs kimse okumasın kendini paralamasın boş boşuna.

Nette okuduğu iki cümle ile ve youtube da izlediği iki video ile herkes bilgi sahibi olsun.

Çok mantıklı.

Konuda iğrenç olan tek bir şey var o da ağabeyinizin nişanlı iken bu ilişkileri yaşıyor olması, başka bir şey değil. Ayrıca sadece denemek için yaptığı ve hiçbir eşcinsel / biseksüel vs. yönelimi -bakın tercih değil, yönelim- olmadığını nereden bu denli kesin bilebiliyorsunuz? Daha dün ağabeyinizin hemcinsiyle cinsel ilişki yaşayacağına da ihtimal vermezdiniz sanıyorum ama bugün gördünüz ki yaşıyormuş.

Düşünüyorum da o kızın yerinde olsaydim(Allah korusun) nişanlımın hem beni aldattığını hem de bunu tasvip etmeyeceğim şekilde aynı cinsle yaptığını bilseydim dünyam başıma yıkılırdı, bunu kabul edip devam edemezdim. Zira kızın muhafazakar olduğunu ve kaldıramayacağını söylemişsiniz. Böyle bir yorum vardı, nişanlısının bilmediğinden çok da emin olmayın diye. Bilmiyordur sanmam.

Kıza bu durumu anlatırsanız kaos olacak resmen, anlatmazsaniz vicdan azabından o kızın yüzüne asla bakmayacaksınız. Anneniz babanizi bosverin, sadece durumu kıza anlatın. Annenize babanıza ve hatta intihar edeceğinden korktuğunuz abinize söylememesi için ısrar edin.

Neden abisiyle degilde kizla konussun cok merak ettim? Abisinin cinsel yonelimini nisanlisina aciklasin ama kendi annesinden babanisdan saklamasini beklesin. Abisinin nisanlisida ‘ayy canim kiyamam yaaaaa, benimle nisanlandi, ustune aldatti ama olsun yeterki canina kiymasin ben kimseciklere anlatmam’ diyecek???

Konu sahibi insAllah mantikli bir sekilde cozersiniz bu durumu. Sizin muhatabiniz abinizin nisanlisi degil. Abinizle konusun oda nisanlisiyla konussun. Aldattim desin bitirsin kiminle nasil aldattigini aciklamasina gerek yok. Emin olur nisanlisi escinsel oldugunu ogrenir ogrenmez bu cevreye duyurulacaktir yanii Allah askina bi mantikli dusunun

Neden abisiyle degilde kizla konussun cok merak ettim? Abisinin cinsel yonelimini nisanlisina aciklasin ama kendi annesinden babanisdan saklamasini beklesin. Abisinin nisanlisida ‘ayy canim kiyamam yaaaaa, benimle nisanlandi, ustune aldatti ama olsun yeterki canina kiymasin ben kimseciklere anlatmam’ diyecek???

Konu sahibi insAllah mantikli bir sekilde cozersiniz bu durumu. Sizin muhatabiniz abinizin nisanlisi degil. Abinizle konusun oda nisanlisiyla konussun. Aldattim desin bitirsin kiminle nasil aldattigini aciklamasina gerek yok. Emin olur nisanlisi escinsel oldugunu ogrenir ogrenmez bu cevreye duyurulacaktir yanii Allah askina bi mantikli dusunun
Intihar eder diye korkuyor hatta kesin gözüyle bakıyor ya, madem öyle söylemesin dedim. Önceliğim şuan kız, gerisi öğrenmese de olur. Sessiz sakin pek tabi çocuktan kopabilir, emin olun hesap sormaya tartışmaya değmez binbir yalan söyleyecek kızı kıvama getirecektir eminim buna. Ayrıca böyle nişanlısının arkasından iş çeviren birinin mertçe çıkıp karşısına ben seni aldattım demesi de bir hayli imkansız. Işte bu yüzden nerden tutsak elimizde kaliyor bir seylerden fedakarlık edilecek bu belli. Abi ile konuşursa abi hiçbir çözüm bulmayacak, kız duymasın diye binbir takla atacak. Kıza direkt söylenmesi lazım.

Abim kızı seviyor, bağlı kiza. O sebeple ayrılmaz. Üzerine titriyor, ben ne desem de ayrılmaz. Sevgi başka gönül eğlendirmek başka zihniyetinde biri. Yüksek ihtimalle evlenince elimi eteğimi çeker evimin babası olurum kafasında ama sonuç olarak bu durum var, oldu. Kızın yerine koyunca çıldıricak gibi oluyorum. Çok kötü bir cikmazdayim.

Belki abi gay ya da biseksüel değildir. Belki sadece nefsine hakim olamayan erkeklerdendir. Homoseksüel değil de nefsi pistir. Erkekler çok midesiz olabiliyor bu konularda. Ayrıca bazı erkekler nişanlılık dönemindeki cinselliği aldatma olarak değil, evlenene kadar ihtiyacının karşılanması olarak görüyorlar. Demek istediğim amacı sadece o anki cinsel dürtülerini tatmin etmek. Ayrım yaptıklarını sanmıyorum.
Bunun ortalığa dökülmesi iki aile içinde korkunç sonuçlar doğurabilir. Anneniz ya da siz usulünce sorup, açıklama isteyebilirsiniz. Nişanlıya söylemekse saatli bomba demek. Size de patlayabilir. Bütün sülalenin hatta yaşadığınız yerin bu durumu öğrenmesi olasılığını göze almalısınız. Ya görmezden gelmek ya da sonuçlarına katlanmak karar sizin.

Konu sahibi abinle bi şekilde konuşmalısın fakat msj içeriğini hiç girmeden sadece, sanki başka bir kadınla aldatıyor iması vererek konuşsan? Yani sanki h bişey görmemiş bilmiyormuş gibi yapıp sadece şüphelendiğini belli etsen belki bi şekilde ilerleme yolu bulursun konuşman da. Abin de ne kadarını bildiğini bilmediği için, kendini çok fazla kötü hissetmeyebilir. Allah yardımcınız olsun.

Bişey öğrenirken siz internnetten ve youtube dan mı öğreniyorsunuz?

O zaman din adamları, doktorlar, öğretmenler vs vs kimse okumasın kendini paralamasın boş boşuna.

Nette okuduğu iki cümle ile ve youtube da izlediği iki video ile herkes bilgi sahibi olsun.

Çok mantıklı.
Sarhoş musunuz? Benim söylediğimle bu söylediğiniz arasında en ufak bir bağlantı yok? Ben demişim eş cinsel hayvanlar var ve bunu kendi gözlerinizle görebilmeniz için videolara bakın diyorum. Bunun ile kimse okumasın herkes videodan öğrensin arasındaki bağlantı ne?
Din en büyük afyondur diye boşa denmemiş. Kafalar pırıl pırıl cevap vereyim diye verilmiş bir cevap...
Altta kalmamak için bir sonraki mesajınızda afyon diyerek uyuşturucuyu normalleştiremezsin vs. Diye konuya girerseniz hiç şaşırmam.. Neyse lütfen beni alıntılamayın daha fazla kazanamayacağım bir münakaşaya çekmeyin beni... Bildiğiniz ölçüde yaşayın kimseye karışmayın kafi...

Abim kızı seviyor, bağlı kiza. O sebeple ayrılmaz. Üzerine titriyor, ben ne desem de ayrılmaz. Sevgi başka gönül eğlendirmek başka zihniyetinde biri. Yüksek ihtimalle evlenince elimi eteğimi çeker evimin babası olurum kafasında ama sonuç olarak bu durum var, oldu. Kızın yerine koyunca çıldıricak gibi oluyorum. Çok kötü bir cikmazdayim.
Maalesef öyle olmuyor. Çünkü abiniz arayışta. Alışmış ve bırakması zor. Evlendiğinde karısı cinsel yönden bilgisiz olduğunda, hamile kaldığında yetmediğini bahane edecek ve bu gizli hayatına devam edecek.

Şöyle düşünelim, bu abiniz için bir heyecan bir farklılık. Evlense dahi gün gelecek o heyecanı tatmak isteyecek, bu belli bir sey. Elimi ayağımı çekerim diye düşünüyorsa çok yanlış düşünüyor. Nişanlı iken elini ayağını cekemeyen, evlendikten sonra hiç çekmez. Kıza gerçekten yazık olur.

Intihar eder diye korkuyor hatta kesin gözüyle bakıyor ya, madem öyle söylemesin dedim. Önceliğim şuan kız, gerisi öğrenmese de olur. Sessiz sakin pek tabi çocuktan kopabilir, emin olun hesap sormaya tartışmaya değmez binbir yalan söyleyecek kızı kıvama getirecektir eminim buna. Ayrıca böyle nişanlısının arkasından iş çeviren birinin mertçe çıkıp karşısına ben seni aldattım demesi de bir hayli imkansız. Işte bu yüzden nerden tutsak elimizde kaliyor bir seylerden fedakarlık edilecek bu belli. Abi ile konuşursa abi hiçbir çözüm bulmayacak, kız duymasın diye binbir takla atacak. Kıza direkt söylenmesi lazım.
Kıza söylersem tüm sülale duyacak, defalarca kez söyledim. Babam yaşlı, bunca zaman onuru icin yaşamış, türlü türlü hastalığı olan, kalp krizi geçirmiş biri. Öyle kolayca gidip söyleyemiyorum iste. Bir duyulsa babam ne hale gelir bilmiyorum. Küçük erkek kardeşim var, elbet duyup psikolojisi bozulacak belki yıllarca toparlanmayacak. Bazı aileler için kolay değil böyle şeyler. Yalnız benim fikrim olsa gider konuşur, yargilamam ama benim bildiğimi dahi bilse , utancında bir daha eve gelmez bir yerde asar kendini. Katı seyler bizim bunlar
Lütfen böyle degerlendirin

Kıza söylersem tüm sülale duyacak, defalarca kez söyledim. Babam yaşlı, bunca zaman onuru icin yaşamış, türlü türlü hastalığı olan, kalp krizi geçirmiş biri. Öyle kolayca gidip söyleyemiyorum iste. Bir duyulsa babam ne hale gelir bilmiyorum. Küçük erkek kardeşim var, elbet duyup psikolojisi bozulacak belki yıllarca toparlanmayacak. Bazı aileler için kolay değil böyle şeyler. Yalnız benim fikrim olsa gider konuşur, yargilamam ama benim bildiğimi dahi bilse , utancında bir daha eve gelmez bir yerde asar kendini. Katı seyler bizim bunlar
Lütfen böyle degerlendirin
Ne desek öyle olmaz, sülale duyar, abim intihar eder diyorsun. Kendi içinde bile durumu kabullenemeyip "bir anlık heves" moduna giriyorsun. O zaman durumu saklayın herkes üç maymunu oynamaya devam etsin. Boşa konuşuyoruz.

Mesajlarin hepsini okumadim ama okudugum kadariyla Gay veya travestilerle ilsikiyi normal olarak algilayan arkadaslar var,bana gore hic normal.degil. abinizin yasadigi seyde normal degil.yemisim degisikligini..Hak yolu varken bok.yolu misali..adam gibi adam allahin emrettigi sekilse yasar,gul gibi nisanlisi varmis kizi kandirmaktan baksa birsey degil bu.Eminim nisanlisininda bakire olmasini istiyordur,kiz değişiklik olsun diye lezbiyen birileriyle birlikte olsa hosuna gider mi?Paravan evlilik yapacak muhtemelen,degisiklik filan hikaye.kiza haksizlik etmeyin,bitirin.

Gay ler kendi çocuklarını taciz etmiyorlar. Kendi çocuğunu taciz edenlerin hemen hepsi heteroseksüel erkekler.
Ayrıca abiniz evlenince bırakacaktır belki bu fantezilerini. Sizi ilgilendiren bir konu değil.

Evleneceğimiz kişiyi tanımak bizim görevimiz, sorumluluğumuz. Bunu da abinizin nişanlısı düşünsün bir zahmet. Belki onu o şekilde kabul edecek??? Belki kızın fantezisi de swinger ilişkiler, nerden bilebilirsiniz???

Kendinizle, kendi cinsel tercihlerinizle ilgilenmenizi tavsiye edeceğim. Başkalarıyla değil. Bu abiniz de olsa...
Belki bırakacak bilmiyorum tabi ama şuan bunu yapması bile kıza haksızlık. Kıza elbette bu yönünü söylemeyecek ve kız bilmeden evlenecek onunla. Bunu kabullenecek biri değil. Muhafazakar bir ailenin kızı. Ben öğrenmiş bulundum, kendimi sorumlu hissediyorum

Belki abi gay ya da biseksüel değildir. Belki sadece nefsine hakim olamayan erkeklerdendir. Homoseksüel değil de nefsi pistir. Erkekler çok midesiz olabiliyor bu konularda. Ayrıca bazı erkekler nişanlılık dönemindeki cinselliği aldatma olarak değil, evlenene kadar ihtiyacının karşılanması olarak görüyorlar. Demek istediğim amacı sadece o anki cinsel dürtülerini tatmin etmek. Ayrım yaptıklarını sanmıyorum.
Bunun ortalığa dökülmesi iki aile içinde korkunç sonuçlar doğurabilir. Anneniz ya da siz usulünce sorup, açıklama isteyebilirsiniz. Nişanlıya söylemekse saatli bomba demek. Size de patlayabilir. Bütün sülalenin hatta yaşadığınız yerin bu durumu öğrenmesi olasılığını göze almalısınız. Ya görmezden gelmek ya da sonuçlarına katlanmak karar sizin.

Abiye söyleyemez, abi konu sahibinin bildiğini öğrenince intihar eder.

Kıza söyleyemez, çünkü tüm aile tüm çevre duyar.

Konu sahibi aynen böyle düşünüyor. Öyle bir durumun içindeler ki öyle ya da böyle kıyamet kopacak zaten. Sakınmak bir çare değil. Ha kaos çıkmasın istiyorsa susacak, bu da vicdanen hiç sağlıklı bir durum değil. Benim anladığım kadarıyla konu sahibi susmaya meyilli. Evlenince yapmaz, bu bir "heves" düşüncesinde. Umarım en doğru kararı verir, vicdanen en rahat olacağı kararı.

Hayret bir şey. Demek ki resmî olarak birlikte olduğu kişiyi boynuzlamayı kendine hak görüyor. Yüksek ihtimalle evlendikten sonra elini eteğini de çekmez. Söyleyeyim.

Abinizin kızı çok sevdiğinden bahsetmişsiniz ama bence öyle sandığınız kadar da çok sevmiyor.Sevse bu yollara hiç girmezdi,aldatmazdı.Umarım sizin ortaya çıkarmanıza gerek kalmadan müstakbel yengeniz kendisi bir şekilde fark eder...Trans bireylerin bir çoğu estetiklerle makyajlarla kendilerini mankene çeviriyorlar resmen,birini instagramda gördüm fotoğraflarının altına hayranlık dolu yorumlar yazan dayı tipli ve dayı tipli olmayan o kadar çok adam gördüm ki...fantezi gözüyle bakılıyor ama yorum yapamayacağım...zor bir durum..

Konu kapatılmıştır, gerekçeleri de yazayım, konuya dini yorumlar yazılmış, hayvanların cinsel hayatına kadar yazılmış, LGBT karşıtı ve LGBT karşıtlığına karşıt yorumlar yazılmış, bunların hepsi polemik getirdiğinden, dini mesajlarda yasak olduğundan konu çıkmaza girmiş, ki konu sahibesi de çözüm önerilerinin hiçbirine sıcak bakmıyor.

LGBT dünyanın bir gerçeği kabul edersiniz veya etmezsiniz orası sizlerin bileceği iş, lakin ortada bir gerçek var ki ağabey nişanlısını aldatıyor, buna kimse aldatma değil dememiş, aileye söylenmez tamam ama ağabeyle konuşulmalı zira bu bir fantezi veya merak değil, kaldı ki evlenince çocuğunu bile taciz edeceğinden endişe duyuluyorsa ortada büyük bir sorun var demektir sessiz kalınmaz.

Konuyu kapadım ama site kurallarına uymayan yazıları şikayet et butonuna basarak rapor etmeyen üyelere şu kuralları hatırlatmam gerektiğine dair bir mesaj okudum.

Ben banlanırım dini yorumdan 200 mesaj içerisinde çok fazla göze çarpmadıysa dindar arkadaşlarımız banlanmaz onların yorumları site kurallarımızın arka sokaklarından geçer gider. Sebebi ise çok açık aslında... Misal yorumlarını beğenmediğim ve benim güya banlanıcak şeyler yazmamı sağlayan üyeleri bile şikayet etmedim, etmiyorum.

• Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
  • Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
  • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Ve neden dini konu ve yorumlar yasaktır, daha net anlamak için vereceğim linki okumanızı rica ediyorum zira sizler kurallara uymayan yorumları şikayet ettiğinizde kimsenin yorumu arka sokaklardan geçip gitmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back