Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aylardır Geçmek Bilmeyen Yaramsın Baba !!
- Konu Sahibi CatlakB
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Kasım 2014
- 376
- 99
- 43
- 34
Dugun gunumdw bile olmek istedim.. dugune gelmeycgni soyledi sabah . Yatakta duydum bunlari. Neler cektim neleerr... yuzune bakasim gelmedi dugunde yanmda agladi etti hic orali olmadim o kdr canim acidi ki aglamadim bile. Annemde pek aglamadi kuulagima fisildadi aglama sakin kurtuldun bak kotu gunleri dusun dedi... hayata bakar misin.. gozysslrm sadece icinde bulundgm duruma akti.. babam esinin evlatlrnn kiymetni hic blmyr.. herkes bizden razi. Bizi parmakla gosterirler ama ona yetinemedk. Esimle aramda yas farki var. Bi sulalede birinin kizi kacsa bn kacmsm gibi muamele ederdi cok dayak yedim bu yuzden. Ona hc kotu laf getrmedm universitede birinci oldm plakeet aldm annemler geldi o yorgunm ddi gelmedi. Eve geldk gtmis..
- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 578
- 198
- 34
ALLAH büyük..
Bizim yanımızda olan en büyük güç onun bi tek bunu biliyorum..
Birde abim var..
4kardeşiz..
En büyüğümüz 23
en küçük 15
Aynen aynen
ALLAHtan başka yardım edebilicek kimse yok bize..
Bi önceki konumda anlattım..
Bu geçmiyor işte geçmiyor..
Son 1 haftadır her gece aklımda son 3-4 gecedir ağlatıyor resmen..
Şuan dayanamıyorum ya.
Yaşarken acı çekiyorum..
--
Sizinde kızınız olucakmış inşALLAh hayırlı bi evlat olur..
Ama inşALLAH sizde hayırlı bi anne baba olursunuz..
Beni yaşamadıklarımı yaşamazsınız inşALLAH
Başlığını okuduğuma çok pişmanım
Babamın iyi bi adam olmasına şu an üzüldüm
Keşke Rabbim babamın iyiliğinden biraz alıp senin babana aşılasa..
Keşke benim babam bundan sonra kötü olsa ama seninki iyi olsa
Kimsin, nesin bilmiyorum.. Tanımıyorum ama şu an resmen senin derdin benim derdim oldu.
Benim babam da çok ilgisiz ve sevgisini dışa vuramayan bi adamdı. Bacakları tutmuyo ama çok becerikli biri. Alkolü, dövmesi, küfürü yoktu ama öyle aşıktım ki ona, sevgisini belli etmiyo diye ağlardım hep. Resmen ağlardım. Şuan kendimden utandım
Benim bi Kocam var; dünyaya bedel.
Al babam senin olsun
Off..
Ağlattın beni..
Bu senin sınavın. Rabbim mükafatını 2 dünyada da verir inşaallah.
Umarım evleneceğin kişi sana tüm acılarını unutturur..
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Kiyamam... yaziklarini hemen hemen yasadim cok uzuldum.. benim babamda aksidir o evdeyken herkes bska odaya cekilir ne aci dimi... ben hep dua ettim bana hasret kalmasi icin. Oyle de oldu beni bi akrabamiza verdi yurtdisindayim. Bana hc sormadi . Anneme istemedgmi uzak oldgunu soyluyordum. Annemde babama soyluyordu. Anneme kiziyordu kizin aklina girme diye. Suan bana dayanamiyor. Inanir misin ben babami cok ozledim .. ilk kez... ve gecen ruyamda vefat ettigini gordugum cok kotuydu cokk... kardeslerime babami ozledigimi soyledim. Bana " o ozlenir mi" dediler :'( cok uzucu degil mi... aslan gibi cocuklari var kiymetini bilmiyor.. kardesjm bigun kavga sonucu evden cikti gitti ben nisanlyken.. kendine bsy yapti sandik babam cok kotu oldu agladi. Ben kriz gecirdim bagirdim hep senin yuzunden dedim babam aksidir ama bizi bebek gibi de sever ama anneme iyi olmadigi icin biz cok uzuluyorz kardeslerimi dover of bilmiyorm gurbetteym ama aklim orda... eve gec giderr eminiz hayatnda biri var.. cok uzuluyorum bu duruma.. hep sertt hic bizi sakalasmaz guzel guzel konusmaz. Yaninda oturmaya korkariz cnku hepimize bi bsy der. Universite zamanimda otobusu kacirirdim o zaman kiyamet kopardi of ne cektim warya .. evlendim kurtuldm bana sormadan verdi beni. Ama simdi annemler diyoruz babamin yaptgi tek dogru sey buyms. Esim babamin bana mirasi. Bende hep babama hesap sormak istedim icimi senin doktugun gibi dokmek istedim ama yapamadm insan yapamiyor... babam bu sertligi kdr da duygusaldir beni yollarken fln aglar ooff ne bileyim Allah yardmcn olsn cnm bnm seni cok iyi anladim...
Ağlıyorum ya.
Kimseyede anlatamıyorum..
Bu saatte arayıp konuşmak istedim..
Paniklicek ve içimdeki herşeyi yüzüne vurucaktım..
Ama annem var..
O benim canım..
Herşeyim..
Ben ağlarsam annem çok üzülür..
Baba denilen kişi ben ağladım diye ölse üzülmem..
Ama anneme ölürüm..
Aramadım o yüzden..
Sadece bu iç acım ona geçsin diye dua ettim..
Bizi kmseye muhtac etmedj komsuya gondrmedi hep fazla aldi hersyi o konuda iyi. Millete cok iyidir. Anlatsak kmse inanmaz ama evdekilerle gecinemez.. ele yapar
Bizimkinin bize yapmadığıda belli..
Dugun gunumdw bile olmek istedim.. dugune gelmeycgni soyledi sabah . Yatakta duydum bunlari. Neler cektim neleerr... yuzune bakasim gelmedi dugunde yanmda agladi etti hic orali olmadim o kdr canim acidi ki aglamadim bile. Annemde pek aglamadi kuulagima fisildadi aglama sakin kurtuldun bak kotu gunleri dusun dedi... hayata bakar misin.. gozysslrm sadece icinde bulundgm duruma akti.. babam esinin evlatlrnn kiymetni hic blmyr.. herkes bizden razi. Bizi parmakla gosterirler ama ona yetinemedk. Esimle aramda yas farki var. Bi sulalede birinin kizi kacsa bn kacmsm gibi muamele ederdi cok dayak yedim bu yuzden. Ona hc kotu laf getrmedm universitede birinci oldm plakeet aldm annemler geldi o yorgunm ddi gelmedi. Eve geldk gtmis..
Bu yıl mezuniyetim var..
Hoş mezunda olammıyorum ya..
İnşALLAH bişey olura o gelmez..
Gelmeyi ALLAH nasip etmez..
Annem gelsin kardeşim abim gelsin yeter..
O bana fazlalık..
O bana yük..
O bana eziyet..
Dayanamıcak gibiyim ya..
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Başlığını okuduğuma çok pişmanım
Babamın iyi bi adam olmasına şu an üzüldüm
Keşke Rabbim babamın iyiliğinden biraz alıp senin babana aşılasa..
Keşke benim babam bundan sonra kötü olsa ama seninki iyi olsa
Kimsin, nesin bilmiyorum.. Tanımıyorum ama şu an resmen senin derdin benim derdim oldu.
Benim babam da çok ilgisiz ve sevgisini dışa vuramayan bi adamdı. Bacakları tutmuyo ama çok becerikli biri. Alkolü, dövmesi, küfürü yoktu ama öyle aşıktım ki ona, sevgisini belli etmiyo diye ağlardım hep. Resmen ağlardım. Şuan kendimden utandım
Benim bi Kocam var; dünyaya bedel.
Al babam senin olsun
Off..
Ağlattın beni..
Bu senin sınavın. Rabbim mükafatını 2 dünyada da verir inşaallah.
Umarım evleneceğin kişi sana tüm acılarını unutturur..
İyi dilekleriniz için sağolun..
Daha 2 cümlenizi okudum kesimi kısa kısa ağladım yan odadan duymasınlar diye..
Bizimki turp gibidir böyle sevilenler hasta
Siz doyamazsınız biz tiksiniriz..
Çok iyisiniz onu anladım ama inşALLAH hayırlı bi evladınız olur..
Baba istemiyorum ben emin olun istemiyorum..
Baba diye biri olmasın hayatımda..
Olmasın o denli korkuyorum o kelimeden..
Evleniceğim kişininde olmasın istiyorum..
Çünkü o babasına sarılsa benim içim acır biliyorum.
Yanar hatta..
Ben bi baba diyemem kimseye..
Anne derim ama baba diyemem..
Nefret ederim..
Annem herşeyim ama karşımdaki kötüyse isteksiz iyiyse istekli bi şekilde anne derim.
Baba diyemem çünkü o adam çok çok iyide olsa ben ona baba derken hakaret ediyomuşum gibi hissedrim..
O denli nefret ediyorum o kelimeden..
İnşALLAH ilerde hepimiz mutlu oluruz..
İnşALLAH annemde huzura kavuşur..
- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
- 398
Canım benim ya ne desem bilemedim ki, sadece şükredecek ne çok şeyim varmış onu farkettim ama sevinemedim. Anladığım kadarıyla sevgilin var, inşallah çok güzel bir yuva kurarsın, eşin ve çocukların:) sana yaşadığın acıları unutturur. Allah bir yerden aldığını bir yerden fazlasıyla tez vakitte verir inşallah.
- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 578
- 198
- 34
İyi dilekleriniz için sağolun..
Daha 2 cümlenizi okudum kesimi kısa kısa ağladım yan odadan duymasınlar diye..
Bizimki turp gibidir böyle sevilenler hasta
Siz doyamazsınız biz tiksiniriz..
Çok iyisiniz onu anladım ama inşALLAH hayırlı bi evladınız olur..
Baba istemiyorum ben emin olun istemiyorum..
Baba diye biri olmasın hayatımda..
Olmasın o denli korkuyorum o kelimeden..
Evleniceğim kişininde olmasın istiyorum..
Çünkü o babasına sarılsa benim içim acır biliyorum.
Yanar hatta..
Ben bi baba diyemem kimseye..
Anne derim ama baba diyemem..
Nefret ederim..
Annem herşeyim ama karşımdaki kötüyse isteksiz iyiyse istekli bi şekilde anne derim.
Baba diyemem çünkü o adam çok çok iyide olsa ben ona baba derken hakaret ediyomuşum gibi hissedrim..
O denli nefret ediyorum o kelimeden..
İnşALLAH ilerde hepimiz mutlu oluruz..
İnşALLAH annemde huzura kavuşur..
Canım...
Allah herkesin ve herşeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip etsin.
Ama babası olmasın diye düşünme.
Eşinin öyle bi babası olsun ki seni öz kızı bilsin.
Sen de onu baban yerine koy inşallah.
Daha 19 yaşındasın. Yaran büyük evet, gerçekten zor bi yükün altındasın ama ne olur kendini daha fazla yaralamamaya çalış.
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Canım benim ya ne desem bilemedim ki, sadece şükredecek ne çok şeyim varmış onu farkettim ama sevinemedim. Anladığım kadarıyla sevgilin var, inşallah çok güzel bir yuva kurarsın, eşin ve çocukların:) sana yaşadığın acıları unutturur. Allah bir yerden aldığını bir yerden fazlasıyla tez vakitte verir inşallah.
İnşALLAH verir ALLAHım..
Şükredin..
Binlerce kez şükredin..
Ölmüş olsa bile şükredin..
Ağız dolusuyla baba diyebildiğiniz biri var.
Baba kelimesi sizde nefreti çağrıştırmıyor diye bile şükredebilirsiniz
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Canım...
Allah herkesin ve herşeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip etsin.
Ama babası olmasın diye düşünme.
Eşinin öyle bi babası olsun ki seni öz kızı bilsin.
Sen de onu baban yerine koy inşallah.
Daha 19 yaşındasın. Yaran büyük evet, gerçekten zor bi yükün altındasın ama ne olur kendini daha fazla yaralamamaya çalış.
Yokkk istemiyorum..
Kendi özümden göremediğim bi ilgiyi sevgiyi elden görmekte ağır gelir..
Eşim sevsin, değer versin, saygı göstersin, sadece ondan tüm iyi şeyleri görmek isterim..
Babasının prensesi derler ya o olamadım ama eşimin olmak isterim sadece eşimin..
Eşimin ailesi sevsin ama nefret etmesin kötü olmayalım..
Ama babamdan göremediğim ilgiyi şuan millettende istemicek bi kıvamdayım
7 ay oldu ya 7 ay..
İçim nasıl yanıyor tarif edemiyorum..
Ölsede dahada içimizi yakmasa..
Ölse; ölünün ardından kötü düşünülmez kötü laf edilmez der susarım.
Ama böyle ben uyuyamazken o rahatça uyumasıda koyuyor..
Onun yaptıkları o unuttu ama ben unutmadım ya o yara açıldı ya kapanmıyor ya o koyuyor..
Kaç km uzaktayım ama o acım taptaze
- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 578
- 198
- 34
Yokkk istemiyorum..
Kendi özümden göremediğim bi ilgiyi sevgiyi elden görmekte ağır gelir..
Eşim sevsin, değer versin, saygı göstersin, sadece ondan tüm iyi şeyleri görmek isterim..
Babasının prensesi derler ya o olamadım ama eşimin olmak isterim sadece eşimin..
Eşimin ailesi sevsin ama nefret etmesin kötü olmayalım..
Ama babamdan göremediğim ilgiyi şuan millettende istemicek bi kıvamdayım
7 ay oldu ya 7 ay..
İçim nasıl yanıyor tarif edemiyorum..
Ölsede dahada içimizi yakmasa..
Ölse; ölünün ardından kötü düşünülmez kötü laf edilmez der susarım.
Ama böyle ben uyuyamazken o rahatça uyumasıda koyuyor..
Onun yaptıkları o unuttu ama ben unutmadım ya o yara açıldı ya kapanmıyor ya o koyuyor..
Kaç km uzaktayım ama o acım taptaze
Annene sabır versin Allah.
Metanetli ol ne olur.
Güçsüz olma!
Gücünü topla.
Çünkü hayatta hep güçsüzler eziliyo.. Ezdirme kendini. Yazılarından aklı başındalık akıyo. Sen çok değerlisin! Hayatını güzelleştirmek için çabala ne olur. . Sönmesin ışığın. Hep parla.
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Annene sabır versin Allah.
Metanetli ol ne olur.
Güçsüz olma!
Gücünü topla.
Çünkü hayatta hep güçsüzler eziliyo.. Ezdirme kendini. Yazılarından aklı başındalık akıyo. Sen çok değerlisin! Hayatını güzelleştirmek için çabala ne olur. . Sönmesin ışığın. Hep parla.
Aminn.
Kendimden çok annemi düşünüyorum annemde baba evinde çekti evlendi yine çekiyor..
Bizim bi ihtimalimiz var ama onun..
Bu dünyada rahat istediği gibi bi yaşantısı olsun o kadar çok istiyorum ki..
Ama o adam olmadan..
Öyle mutlu olsun ki işte yeniden doğdum desin..
Yine o parlasın..
Yine o gülsün her sabah en içten sesiyle uyanabilelim istiyorum..
Artık susmucam ama o bişey desin ben içimdekini dökücem..
İltihap misali oldum uçta biriktim.. En ufak bi baskıda patlıcak durumdayım..
Gücümü topladıkça o anlar aklıma geldikçe içim acıyor..
Güç müç kalmıyor..
O bana vurmaları..
Yüzünü şekilden şekle sokup bağırmaları..
Küfürleri..
Söylediği sözler..
Reddetmeleri..
Bela okumaları..
Sik.tir etmesi..
Off ya off
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.437
- 248
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Yaa cok cok uzuldum... Keske yapilabilecek bir sey olsa. Bir an once okulunu bitir uzatma bari... Sen meslegini alinca kurtarirsin kendini nasilsa. Etrafindakileri degistiremeyecegine gore kendini yani bakis acini degistireceksin mecbur.
Annemide kurtarmak istiyorum
- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.437
- 248
Bir ise girip anneni de yanina alabilirsin kabul ederse ?Annemide kurtarmak istiyorum
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Bir ise girip anneni de yanina alabilirsin kabul ederse ?
Anca o şekilde olur zaten
- 28 Ocak 2009
- 33.808
- 55.290
- 1.123
Okulun bitiyor mu bu sene canım,okulun bitince inşallah gönlüne göre iş bulursun.Anca o şekilde olur zaten
- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Okulun bitiyor mu bu sene canım,okulun bitince inşallah gönlüne göre iş bulursun.
Hayır bitmiyor
Senem uzadı..
Bu yıl yeniden tercih yapıp 4 yıllık istiyorum
- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
Çok üzüldüm size.. gebermiş gitmiş arkasından konuşmak da istemiyorum inşallah bin katını çeker pislik herifAynilarini hatta daha kotulerini buyukbabam icin dusunuyordum, taciz etmisti cunku beni
Gucsuz duruma geldiginde yaslandiginda bogazina bile sarildim
Her gun suratina geber insallah dedim cunku ayni evde yasiyoduk.
Yemeginin icine tukururdum bazi zaman nefretimi kusarcasina
Yattigi mezarlikta akrabalarimiz var onlara dua ederken onu haric tutuyorum degmesin ona tek bir iyiligim
Kac kere anlatmak istedim babama hep susturdu beni biliyordu babasinin serefsizligini duymak istemedi. Ben de anlatmadim hic kimseye sonra geberdi gitti cenazesine gitmedim, 7si okunurken dualara amin yerine Allahim sen biliyorsun yaptiklarini dedim
Unuttum mu asla asla asla, unutamam ki onu affetmedim ama babami affettim ben.
Kendini yalniz hissetme diye anlatiyorum ilk defa kendimden baskasina bu durumu anlatiyorum bil diye. Herkesin hayatindan geciyor kotu seyler yeter ki sen yikilma,
Guzel gunlerr bizi beklerr...