- 24 Eylül 2010
- 5.881
- 18.934
- 448
- Konu Sahibi birzerdali
Sizi ilgilendiren bir durum yok. Ayrıca ayılıp bayılmak falan offff, get a life. O abinizin hayatı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gay transeksüel iğrenç demiyorum, lütfen doğru anlayın. Elbette iğrenç değil. Bunu fantezi olarak sürdürmesi iğrenç. Hem de hayatında biri varken. Ayrıca kız muhafazakar bir kız. Bunları kaldıramazGay veya transeksüel ilişkiler iğrenç değil; pedofili, hayvanla cinsel ilişki gibi sapkınlıklar olmadığı sürece insanların cinsel hayatına/yönelimlerine iğrenç demek kimsenin haddine değil. İğrenç olan hayatında birisi varken bunlara devam etmesi. Biseksüelse neyse ama eğer gayse ve kızı kandırıyor paravan evlilik yapıyorsa çok büyük haksızlık
Cinsel tercihi farklı olsa asla beni ilgendirmez,saygı duyarım fakat nişanlı ve sırf fantazi olsun diye böyle bir yaşantısı var. Bunu iğrenç buluyorum. Ayrıca kız muhafazakar biri, bunları kaldıracak biri değil. Yani abim, kız başkasıyla bişi yaşamasın, benim karım olsun kafasında ama arka planda kendi türlü fanzeti çeviriyor. İğrenç olan buSizi ilgilendiren bir durum yok. Ayrıca ayılıp bayılmak falan offff, get a life. O abinizin hayatı.
Bu durum çok uzun diye buradan anlatmadım. Emin olmadığım bir durum değil. Yalnızca bir mesajdan da çıkarmadım bu sonucu. Yani eminim, o kısma geçebilirsiniz
Gay değil, dediğim gibi fantezi. Bu durum da ne yapmalıyız sizceGay degildir belki biseksueldir. Yani bilemedim. Ama abim bildigimizi ogrenirse intihar eder lafi da cok extrem olmamis mi? Iliskiyi yasarken yasiyor da, siz ogrenince mi agir gelecek. Abinizle konusmalisiniz. Bir arayis icersinde olabilir. Velev ki gay, bosuna baska bir insanin hayatini mahvetmesin. Buna goz yummamalisiniz.
Gay değil, dediğim gibi fantezi. Bu durum da ne yapmalıyız sizce
Sizin söyleyemediğinizi ben söyleyeyim; abiniz karaktersiz.Cinsel tercihi farklı olsa asla beni ilgendirmez,saygı duyarım fakat nişanlı ve sırf fantazi olsun diye böyle bir yaşantısı var. Bunu iğrenç buluyorum. Ayrıca kız muhafazakar biri, bunları kaldıracak biri değil. Yani abim, kız başkasıyla bişi yaşamasın, benim karım olsun kafasında ama arka planda kendi türlü fanzeti çeviriyor. İğrenç olan bu
İğrenç cinsel hayatı demeniz, öğrenince bayılmanız, ısrarla gay değil farklılık olsun diye yapıyor demeniz bana böyle düşündürdü. Abiniz ister gay ister biseksüel ister heteroseksüel olsun ne beni ne de başkasını ilgilendirmez ancak içinde en azından biseksüel eğilimler olmayan kimse sırf fantezi olsun diye eşcinsel ilişki yaşamaz. Dediğiniz gibi asıl iğrenç olan nişanlıyken bunları yapmasıGay transeksüel iğrenç demiyorum, lütfen doğru anlayın. Elbette iğrenç değil. Bunu fantezi olarak sürdürmesi iğrenç. Hem de hayatında biri varken. Ayrıca kız muhafazakar bir kız. Bunları kaldıramaz
İyi de bu onların ilişkisi. Zaten telefonuna bakmanız yanlışken bu yolla elde ettiğiniz bir bilgiyi nasıl kullansam diye düşünüyorsunuz.Cinsel tercihi farklı olsa asla beni ilgendirmez,saygı duyarım fakat nişanlı ve sırf fantazi olsun diye böyle bir yaşantısı var. Bunu iğrenç buluyorum. Ayrıca kız muhafazakar biri, bunları kaldıracak biri değil. Yani abim, kız başkasıyla bişi yaşamasın, benim karım olsun kafasında ama arka planda kendi türlü fanzeti çeviriyor. İğrenç olan bu
Şunu sorun kendinize. Benim nişanlımın telefonunda böyle bir şey olsa onunla evlenir miydim?Herkese merhaba,
Çok kötü bir durumdayım. Konumu okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncellikle kendi hâlinde normal standartlarda bir aileyiz. Evlenmek üzere olan bir abim var. Evleneceği kızı çok seviyor ( en azından öyle görünüyor), el üstünde tutuyor, değer veriyor. İmrenilecek şekilde ince düşünüp, onun için tüm fedakarlıkları yapıyor. Nişanlilar.
Bu algim düne kadar böyleydi. Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı.
Mesajı görünce tansiyonum çıktı ve sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.
Annem korktu ve o şokla bunu anneme söyledim, belki yargilayacaksiniz ama şok içerisinde ne düşünüp ne yapacağımı bilemedim. Annem de şok oldu. Dağıldık.
Annem erkeklerin böyle iğrençlikler yapabildiğini vs söyleyip bu durumu düşünmekten kaçtı. Ben ise perişan olmuş durumdayım. Bu arada yıllardir abimle ayni evde yaşıyoruz herhangi bir sapkın durumuna hiç rastlamadım. Bize karşı, başkalarına karşı.
Nişanlısı uzaktan tanıdığımız, iç içe olduğumuz bir aile. Bu durum duyulduğu an bir felaket olur. Abim çevresi tarafından sevilen sayılan biridir. Bu durumu kaldıramaz ve intihar eder. Annem ile bunun korkusunu yaşıyoruz
Bir yandan kıza haksızlık ediyoruz. Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu durumu kıza anlatamayız, ayrıl desek birbirlerine çok bağlılar ayrılmazlar. Ancak böyle bir gerekçe ile kız ayrılır. Kıza seni aldatti desek abime ne diyeceğiz. Abim bu durumu bildiğimizi öğrendiği an intihar eder. Böyle bir durumu kabullenecek bir yapıda degil.
Çok cikmazdayim. Aklıma akıl almaz şeyler geliyor. Kendi çocuğu olsa taciz eder mi acaba diye düşünecek duruma geldim. Yıllardır tanıdığım abim değil sanki. Arkadaşlar ne yapayım ? Çok kötü bir durumdayım.
e maden böyle durum neden susuyorsunuz ? Vicdanınız rahat olacak mı susunca?Cinsel tercihi farklı olsa asla beni ilgendirmez,saygı duyarım fakat nişanlı ve sırf fantazi olsun diye böyle bir yaşantısı var. Bunu iğrenç buluyorum. Ayrıca kız muhafazakar biri, bunları kaldıracak biri değil. Yani abim, kız başkasıyla bişi yaşamasın, benim karım olsun kafasında ama arka planda kendi türlü fanzeti çeviriyor. İğrenç olan bu
Ki daha evli bile değil. ama konu sahibi sessiz kalıp sadece fantazi deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor.Bazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.
Yani her türlü yalan söyleyen ve aldatan biri var.
Şu forumda kaç kişi kocasının erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?
Aynen konu, abinin tercihleri sizi ilgilendirmezden öteye gidemeyecek muhtemelen.Bazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.
Şu forumda kaç kişi kocasının erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?
Nisanlisini bir kadınla aldatsa pis naaaleeeet olacaktı gay olunca sana ne onun tercihi oldu.Bazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.