- 16 Mayıs 2020
- 584
- 635
- 23
- Konu Sahibi birzerdali
-
Evde değildi. İliski şekli, merak, farklılık bu tarz görünüyor. İfadeleri mesajda o yönde.Nedir bu fantezi
Trans bireyleri izlemek mi oral seks mi
Acaba anal ilişki nasıl olur deneyimi mi
Abiniz siz bayılınca ne oldu demedi mi annenize o anda şok ile anlatırken abi neredeydi
Okumayabilirdiniz, sizi niye şahit tutayım. Tuhaf tuhaf şeyler söylüyorsunuzKurban olduğum Rabbim bize daha ne yapsın...
Böyle şeyler için konu açıpta bizi şahit tutmayın bari ya
Buraya konu açan nişanlı kız değil kiBazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.
Yani her türlü yalan söyleyen ve aldatan biri var.
Şu forumda kaç kişi kocasının erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?
Açtığınız konu başlığı merak uyandiriyo hanım efendi..Okumayabilirdiniz, sizi niye şahit tutayım. Tuhaf tuhaf şeyler söylüyorsunuz
Evlı kalmayı bırak donunu alma muhabbeti var ya hani bosanırken, o donu alırım.Bazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.
Şu forumda kaç kişi kocasının erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?
Bazıları homofobik görünmemek için konuyu saptırıyor. Burada el değmemiş kız arayan ama erkeklerin kucağından kucağına gezen biri var.
Konu sahıbının simdilik neye bayıldığı da belli degılİyi de konu sahibinin asıl rahatsız olduğu nokta hiç de buymuş gibi durmuyo. Onu on plana alsa zaten onu elestirirdik.
Konu sahıbının simdilik neye bayıldığı da belli degıl
Orası net"Allah'ım yengemi aldatiyomus" diye bayilmamistir diye düşünüyorum ben ahshshdbdbd
Evet abisinin eğilimi normal, nişanlıyken devam etmesi anormal ve yanlış olan. Siz ise cidden tuhafsınız sizi şahit tutmak ne demek tam anlayamadım, zorla mı okuttu kız size konusunu?Açtığınız konu başlığı merak uyandiriyo hanım efendi..
Evet abinizineğilimi normal. Benim söylediklerim tuhaf..
öff onun donu çok pistir yaaEvlı kalmayı bırak donunu alma muhabbeti var ya hani bosanırken, o donu alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?