Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaparsa yapsın abiniz, hayat onun hayatı ister gizli yaşasın ister açıktan. Ama nişanlısını aldattığı noktada o kızdan ayrılması lazım. Bir şekilde kızdan ayrılmalı. Artık abinizi tehdit mi edersiniz ne yaparsınız bilmiyorum ama o kızla evlenmesine müsaade ederseniz çok büyük vebale gireceksiniz

Tamam, siz bu durumlara baya olamaz gözüyle bakıyorsunuz. Bir kaç yıl önce ben de sizin gibi düşünüyordum, anlıyorum ve saygı duyuyorum. Anneniz sizden daha mantıklı davranmış erkekler(!) yapabilir demiş en azından, annenizle bu durumu kimseye anlatmayın. Abinize de abi nişanlına sadık değilsin bir mesajını gördüm deyip dolaylı yoldan anlatın. Yani başka bir çözümü yok, iletişim kurarak çözeceksiniz. Cinsel yönelime daha ılımlı yaklaşan bir tavır sergileseydiniz; gidin abinizle cinsel yönelimi hakkında konuşun, destek olduğunuzu yanında durduğunuzu belirtin, o da tam olarak ne istediğini size söylesin derdim ama iş daha da çıkmaza girer düşüncelerinizden ötürü.

Ya görmezden geleceksiniz ya da yüzleşip ardından kopacak fırtınaya hazırlıklı olacaksınız.

Bu olayı annenin halletmesi daha uygun değilmi

Kur'anı 3-4 kere bitirdim. 15-16 yaşlarında dergahlarda, kuran kurslarında çocuklara kuran okuma eğitimi vermişliğimde var. İslam dininide gayet iyi biliyorum. Fakat hayatımda hiçbir alanda fanatik değilim. Sorgulamayı, düşünmeyi severim. Annem, babam müslüman ve bende müslüman doğdum diye müslümanlık harici gördüğüm her yoruma, fikre saldırmam.. Mantıklıysa mantıklıdır. Haklıysa haklıdır. Fanatik, holiganlık seviyesinde Müslümanlık yapanların araştırmadan, düşünmeden bi haber olduğu çok aşikar. Bu tipler türkiyede değilde ingilterede doğmuş olsaydı o zamanda fanatik katolik olurlardı yemin edeblirim ama kanıtlayamam. Neyse 200 mesaj olmuş ben konuya en son dahil oldum ve sizin yorumunuz ilginç geldi bişey sordum ve tahmin ettiğim gibi cevabını alamadım....sanırım yine kabak bana patlıcak ve ban yicem kesin...
Bu tarz konularda ban yemem kesin çünkü içi, kalbi temiz müslüman arkadaşlarımız en ufak aykırı bir yorum veya farklı bir yorum gördümü ocakta saatlerce kalmış çaydanlık gibi köpürürler ve şikayet etmeden asla geçmezler. Oysa diğerleri öyle mi? Hiç sanmıyorum aaa bu müslümanlığı övdü diye şikayet edilen birinin olduğunu, şahsen insanların neyi savunduğu beni çok bağlamıyor ve etmiyorum kimseyi şikayet herkes takılsın istediği gibi...

Velev ki abiniz cinsel hayatında değişiklik arıyor. Bunda sizi ilgilendiren şey nedir? Abinizin yatak odası sadece onu ilgilendirir. Evleneceği kıza gelince bu onun sorunu, yine sizlik bir şey yok. Belki kızın da cinsel hayatında değişiklik isteği var. Bilebilir misiniz? Ayrıca ne kadar inkar etseniz de mesajlarınız homofobi içeren cümlelerle dolu. İnsanların karışmadığınız bir cinsel hayatları kalmıştı. Karşınızdaki insan kendi başına bir birey, ucu size dokunmadığı sürece ne yaptığı sadece kendisini ilgilendirir

Bu olayı annenin halletmesi daha uygun değilmi
Bence annenin bildiğini hiç söylemesin.. Konu başkalarına da gitmeden halledilebilir .. Sadece konusahibi öğrenmiş ve biliyor gibi davranılıp abi ve kardeş arasında bir konuşma olarak kaldığı düşünülebilir .. Nişanlısı öğrendikten sonra zahnetmiyorum böyle birşeyi duyuracağını. Anlaşamadık bazı durumlar oldu ayrldk der gibi geliyor bana..

bu durumda yapmaniz gereken bir sekilde nisanin bozulmasini saglamak,
su durumda kiza karsi sorumlu oluiyorsunuz,
bu isi de ya abiniz ya anneniz ustlenecek,
anneniz erkekler boyle seyler yapar deme luksune sahip degil,
abiniz sadakatsiz birisi her seyden once, anneniz bunun ustunu ortmemeli, bir kadin olarak oglunun karsisinda olmali.

size gelirsek bence cok mudahil olmamalisiniz,
soguk kanliliginizi koruyamayacaginiz bariz belli,
isleri daha cikmaza sokma ihtimaliniz daha yuksek.

Arkadaşlar sizde aynı şeyi söylediğiniz için sizi alıntıladım.kiz nasıl biliyor olabiliyor onu anlamadım.dunya nekadar da kirli bir yer olmuş.bu durumu bilip kız kabul edebilirmi varmı böyle insanlar merak ettim.neden resmi bir adım atıyorlar ozaman.bu aile olmak degilki..bunu bilip devam etmek evliliğin yapısına çok ters

O zaman dinen size bir vebali var mı diye sorun bence. Aynı sebepten bozulursa vebali sizi de sarabilir mi öğrenip ona göre kızla paylaşırsınız. Bir kadınla aldatsa evliliğine yansımaz ileride ama burada cinsel eğilim söz konusu ve paravan evlilikse kadın boşanabilir ileride ya da hayat boyu bunu çekmek zorunda kalabilir. Bir psikologla konuşup nasıl açıklama yapmanız gerektiğiyle ilgili de bilgi alın. En mantıklısı bu. Gidip aile büyüğüne filan anlatmayın annenize anlattığınız gibi. Olayları dramatikleştirmezseniz daha kolay çözersiniz

Kız bılmiyor bilmesi mümkün değil böyle birşeyi kabul de etmez o tarz bir yapısı yok

Sarsıcı olduğuna eminim ama ozel hayatı sizi ilgilendirmez. Eger aldatma kategorisinde düşünüyor ve nişanlısına karşı kendinizi sorumlu hissediyorsanız da aldattığı kişilerin cinsel yönelimlerini karıştırmadan bunu sadece bir aldatma olarak kabul edip abinizle konuşabilirsiniz.

Size ne söylense kabul etmiyorsunuz. Nasıl yardım etmemizi istiyorsunuz? Kızla biz mi konuşalım?

abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Bunu farklılık olsun diye yaşıyor
Kendinizi kandırmayın. Hiçbir insan farklılık olsun diye eşcinsel ilişkiler yaşamaz. Mesela ben cinsel hayatımda farklılık olsun diye bir kadınla ilişki yaşamam. Farklılık isteyen insan fantezi yaşar yani, cinsel yönelimini değiştireceğini zannetmiyorum. Muhtemelen abiniz biseksüel. Ayrıca yaptığınız yanlış. Kardeşsiniz diye telefonunu karıştırmayı kendinize nasıl hak görebiliyorsunuz? Ayrıca bana sorarsanız aldatma. Eğer rahat edemiyorsanız kıza abinizin aldattığını söyleyip bu işleri hiç karıştırmayacaksınız. Başka çare yok.

Belki biliyor saygı duyuyor ve belki de önemsemiyor ama belki de bilmiyor da olabilir
Dünyada açık evlilikler var bilemezsiniz
Neyin ne oldugunu
İnsanlar aldatılıp evliliklerine devam ediyor
İnsanlar evli insanlarla oluyor kabul ediyor
İnsanlar farklı fantezilerini paylaşıyorlar

Dünya farklı insanların bulunduğu yer ve neden olmasın

Tek bir soeunuza cevap vereceğim, evet bilimsel sınıflandırmaya göre hayvanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…