• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızcağız tabi bayılır.. Yıllarca saygı duyduğu abisi erkekle seks yapıyor (doğal olarak gözünün önüne geldi o halleri) ve bunu tesadüfen öğrenmiş.. Şahsen başıma gelse abiden iğrenir eskisi gibi olamazdım.Nasılda geniş bakar olmuşuz olaylara tü tü maşallah bize..Neyse önemli değil yaa kadınlarla yatmıyormuş neyseki yoksa aldatmış olucaktı mazallah:olamaz:

Cinsiyet değiştirip de pişman olanların sayısından haberiniz var mı?
Cinsiyet değiştirdikten sonra çok mutlu olduklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bilim evet ilerledi ve lazım ancak yeterli değil.
Özellikle cinsellik ve psikolojik alanda bilimsel çalışmaların objektif olabilmesi imkansıza yakın çünkü bu alanlar insana özel. Ulaşılan sonuçlar her insan için geçerli değil. Ve ahlaki yönleri de toplumdan topluma, kişiden kişiye değişir.

Yine hayvanlar aleminden girdiniz madem. Yine okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum: Bazı hayvanlar soylarını güçlü yavrular üzerinden sürdürmek için zayıf yavrularını öldürürler. Biz de aynısını mı yapalım? Çünkü doğada normal.
Zaten yapiyorduk bir zamanlar.

Bu forum beni benden alıyor bazen.
Abiniz başka kadınlarla düşüp kalksa linç yerdi burda, nişanlısına söyleyin diye baskılanırdınız.
Ama abiniz erkeklerle düşüp kalkıyorsa o zaman sorun yok, çünkü o onun hayatı,çünkü özgür cinsellik vs vs.
Kaç kişi kabul edebilir başına böyle birşey gelse acaba. Kaldı ki konu sahibinin derdi başka..

Ben de abinize söylemeniz taraftarıyım. Mesaj içeriklerinden eminseniz, espri şaka dalga konusu vs gibi şeyler değilse, alın karşınıza yengeyi aldattığını biliyorum. Ayrıl deyin.
Kızın başını yakmayın. Yakmasın. İntihar filan edeceğini sanmam. Onu tehdit etmeyin başkalarına söylemekle. Sadece ayrılsın.
O kızın yerinde olmak isteyen tek bir kişi var mıdır? Yok.

Aynen bende saskinlikla okuyorum bazi yorumlari.

Bakin bu konuyu kapatip hicbirsey yapmazsaniz buyuk bir vebal altina girersiniz. Bana dokunmayan yilan bin yasasin modunda olamazsiniz. Abiniz evlenecek olursa bir kadinin gunahina girecek hadi cocuklari oldu diyelim uzulmesmisiniz yegenleriniz icin annelerini aldatan bir babalari var.

Once konunun aslini ogrenmelisiniz. Abinizile oturup konusun. Belki biseksuel belki gay. Abinizi ayrilmasi icin ikna etmelisiniz cunku abiniz nisanlisini aldatmis. Belliki durtulerine engel olamiyor. Ha nisanli ha sevgili farketmez bir insan bu donemde sadik degilse evlendikten sonrada sadik kalmaz. Evlilik bir sure sonra monotonlasir o heyecani tekrar arar. Illaki biryerde patlak verir.

Annenize cok kizdim. Kendi menfaatiniz icin, elalemin agzina laf olmayalim, rezil olmayalim diye bir ailenin ozenle yetistirdigi kizlarinin hayatini mahfetmeyi goze aliyorsunuz.

Kendinizi abinizin nisanlisinin yerine koyun. Uzuldum kizcagiza, onun icin dua edecegim. InsAllah evlenmeden dogrulari er gec ogrenir.

Cinsiyet değiştirip de pişman olanların sayısından haberiniz var mı?
Cinsiyet değiştirdikten sonra çok mutlu olduklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bilim evet ilerledi ve lazım ancak yeterli değil.
Özellikle cinsellik ve psikolojik alanda bilimsel çalışmaların objektif olabilmesi imkansıza yakın çünkü bu alanlar insana özel. Ulaşılan sonuçlar her insan için geçerli değil. Ve ahlaki yönleri de toplumdan topluma, kişiden kişiye değişir.

Yine hayvanlar aleminden girdiniz madem. Yine okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum: Bazı hayvanlar soylarını güçlü yavrular üzerinden sürdürmek için zayıf yavrularını öldürürler. Biz de aynısını mı yapalım? Çünkü doğada normal.

Ablacım insan doğasına, doğal seçilime ve genel olarak doğanın düzenine karşı koyamazsın.
Hayvanlar kendi zayıf yavrularını öldürüyor, erkekler diğer erkeklerin yavrularını öldürüyor, hayatta kalmak için elinden geleni yapıyor.

Eeee insan da aynı. Hepimiz hayatta kalmak için çabalıyoruz. Kadınlar çocuklarına maddi olanak sunacak güçlü erkekle evlenmek istiyor, kimse zayıf çulsuz adamı istemiyor. Zengin adamın etrafında 8374643 kadın oluyor, o erkeği almak için de kadınlar güzelliklerini öne sürüyorlar. Güç de, güzellik de basbayağı beynin en ilkel yanları medeniyetle falan hiçbir alakası yok.

Aynı şekilde 1 iş fırsatı var, onu kapmak için okuyorsun çalışıyorsun diğer adaylaırn önüne geçiyorsun senin kazanman için diğerlerinin kaybetmesi gerekli.

Eşcinsellik de aynı şekilde doğada gayet normal ve yaygın bir eylem, yanlış veya doğaya aykırı bir tarafı yok. Eşcinsellik anaerkil toplumlarda gayet normalken, ataerkil toplumda ahlakdışı oluyor. 2 erkeğin sevişmesi hem kabilenin geleceğini tehlikeye atıyor, hem de 2 savaşçı kaybediyorsun. Oysa ki kadın eşcinselliği yasak veya ahlaksızca değil. Eşcinselliği tektanrılı dinler yasaklıyor. Yani insanın bilişsei evriminde eşcinselliğin kötü olması gayet yeni, sadece son 5000yıl içinde, ondan önceki zaman diliminde gayet normal ve doğal.

Medeniyetle uydurulan kurallar insanları yumuşatmış olabilir ama doğal seçilim tüm hızıyla devam ediyor. Erkek gücünü ortaya koyup çocuklarına en iyi genleri sunacak güzel kadınla oluyor, bu kadar.

Doğayla ilgili yazacaksanız doğrusu bu. İnsan çok acımasız bir tür, tüm türler çok acımasız güçlü olan hayatta kalır.

2. konuya geleyim.
Ait olmadığın bedende yaşamaktansa her gun rol yapmaktansa, istediğin şekil yaşamak gayet de daha mutlu. Sizin çevrenizde cinsiyet değiştirmiş kaç insan var ki istatistik yaptınız?? Youtubeda bir kanal var Katarsis, sık sık trans bireyleri konuk ediyor. Hepsi kadın bedenine geçmekten çok memnun. Memnun olmadıkları yer ailelerinin yaptığı baskı, toplumun dışlaması sebebiyle ailelerinin üzülmesi, iş bulamamak ve bu yüzden fuhuşa mecbur olmak. Yani memnun olmadıkları yer toplumdaki diğer insanların iğrenç davranışları. Almanya'da eşcinsellik gayet normal, eşcinseller de insanca yaşayıp çalışabiliyor. Ex iş arkadaşım PhDydi, gayet nitelikli bir insandı niye fuhuş yapmak zorunda kalsın? Evlendiği diğer adam da diplomattı. İkisi de pırıl pırıl insanlar, arkadaşlık da edersin beraber çalışırsın da. Bırakın insanlar istediklerini sevsin, istedikleri bedende özgürce yaşasınlar. Niye Türkiye'de insanlar her türlü özgürlüğe karşı???

Önceki yorumumda ikinci seçeneği söylemeyi umutmuşum. İlla olaya müdahil olmak zorunda değilsiniz tabiki yanlış anlamayın öyle olmak isteseniz burada ne yapacağım diye çare aramazsınız biliyorum ama sonuçta herkesin hayatına kimse karışamaz modunda yorumlar da var. Velevki onları dinleyesiniz gelir veya olayın şoku üstünüzden gidince işe karışıp olayı büyütmek istemezsiniz. Ya da bazı arkadaşların dediği gibi evlenecek olan olayı öğrensin canım bir şekilde çözsün nişanlısının işlerini bu onun sorunu diyen kesime hak veresiniz tutar.

Sonra olacak olan basit evlenirler,abiniz de o işleri bırakmazsa yengenize bu siteyi önerin sonra olursunuz başlıkları:
*Yeni evliyiz ama eşim benimle birlikte olmaya istekli değil
*Eşim galiba beni aldatıyor
*Bu zamana kadar sadece eşimle birlikte oldum ama bu HPV belasına nasıl bulaştım
Bu uzar gider. Buradaki herkesin özeline kimse karışamazcılar,neden abinin özeline burnunu sokuyorsuncular ya da işin aldatma boyutuna odaklanmayıp konuyu toplumsal sorun olarak görenler yengene yoruma başlar: aklın varsa hemen boşan,mesajlarına bak iyice araştır,senle berebar olmak isteniyorsa başka şeyler olmasın tu rezil adam vs bir anda madur kadının gözünü açma mücadeleri diye bu senaryo uzar gider.

Bunları diyorum ama sizi anlamıyorum sanmayın böyle bir şeyi hele de birinci derece akraban canın kanın abin ile çözmek eminim sana da zor. Nereden başlayacağını ne diyeceğini bilemez belki ilk başta insan. Ama yenge adayın ile empati yapınca eminim bir yol bulacaksın iyi düşün.

Herkese merhaba,

Çok kötü bir durumdayım. Konumu okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncellikle kendi hâlinde normal standartlarda bir aileyiz. Evlenmek üzere olan bir abim var. Evleneceği kızı çok seviyor ( en azından öyle görünüyor), el üstünde tutuyor, değer veriyor. İmrenilecek şekilde ince düşünüp, onun için tüm fedakarlıkları yapıyor. Nişanlilar.
Bu algim düne kadar böyleydi. Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı.
Mesajı görünce tansiyonum çıktı ve sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.
Annem korktu ve o şokla bunu anneme söyledim, belki yargilayacaksiniz ama şok içerisinde ne düşünüp ne yapacağımı bilemedim. Annem de şok oldu. Dağıldık.
Annem erkeklerin böyle iğrençlikler yapabildiğini vs söyleyip bu durumu düşünmekten kaçtı. Ben ise perişan olmuş durumdayım. Bu arada yıllardir abimle ayni evde yaşıyoruz herhangi bir sapkın durumuna hiç rastlamadım. Bize karşı, başkalarına karşı.
Nişanlısı uzaktan tanıdığımız, iç içe olduğumuz bir aile. Bu durum duyulduğu an bir felaket olur. Abim çevresi tarafından sevilen sayılan biridir. Bu durumu kaldıramaz ve intihar eder. Annem ile bunun korkusunu yaşıyoruz
Bir yandan kıza haksızlık ediyoruz. Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu durumu kıza anlatamayız, ayrıl desek birbirlerine çok bağlılar ayrılmazlar. Ancak böyle bir gerekçe ile kız ayrılır. Kıza seni aldatti desek abime ne diyeceğiz. Abim bu durumu bildiğimizi öğrendiği an intihar eder. Böyle bir durumu kabullenecek bir yapıda degil.
Çok cikmazdayim. Aklıma akıl almaz şeyler geliyor. Kendi çocuğu olsa taciz eder mi acaba diye düşünecek duruma geldim. Yıllardır tanıdığım abim değil sanki. Arkadaşlar ne yapayım ? Çok kötü bir durumdayım.

Edit: Arkadaşlar mesaj içeriklerini uzun uzun yazamıyorum. Emin olduğum bir durum olmasa buralara da taşımam. Onun dışında paravan evlilik durumu söz konusu değil. Mesajlarda da belirtmiş. Tamamen değişiklik aramış, farklılık denemek istemiş ve bunu sürdürmüş. Yani cinsel tercihi farklı değil. Bu durum bir fanzeti olmuş anlayacağıniz. Ayrıca gay veya transeksüel olsa bunu eleştirecek değilim, bu tarz ilişki iğrenç demiyorum. Sadece merak, farklılık için bunu yaşamış olmasını ve nişanlı iken bunlari yaşaması igrenc. Konuyu bu özelde değerlendirirseniz sevinirim
Başlıktaki "iğrenç cinsel yaşantı"yı görünce, istemsiz olarak homofobik biri olduğunuzu düşündüm. Abiniz bekarken de "birliktelikler" yaşasaydı yine iğrenç der miydiniz? Sanırım evet.
Ayrıca fantezi olsun diye kimse kendi cinsiyle birliktelik yaşamaz. Bir sürü cinsel yönelim var. Abiniz panseksüel olabilir, biseksüel olabilir vs. Siz ve aileniz heteroseksüel kimlikten başkasını çekirdek ailenizde görmek istemediğiniz için fantezi yaşamaya falan yormuşsunuz. Kimse vahiy inmiş gibi bir gecede homoseksüel olmuyor. Herkesin farklı yönelimleri var ve bu HASTALIK DEĞİL, DOLAYISIYLA TEDAVİ EDİLEMEZ. Hiç kimse kendini kandırmasın bu konuda.
Ama nişanlısını aldatıyor, bu bir gerçek.
Öncelikle yapacağınız, abinizle bu durumu konuşmanız. Ama "erkeklerle ilişkiye giriyormuşsun" tarzında değil. En başta abinize, nedensiz yere telefonundaki mesajlarla göz göze geldiğinizi ve eşcinsel birliktelikler yaşadığı sonucu çıkardığınızı söyleyin. Bunun doğru olup olmadığını ve alacağınız cevap ne olursa olsun onu yine abiniz gibi sevmeye devam edeceğinizi söyleyin. Bakın bu son cümle çok önemli. Sonra nişanlıyken herhangi bir birliktelik yaşamanın yanlış olduğunu da söyleyin ve o kızla konuşup gerekirse ayrılmasını isteyin.
Bir de, kimse cinsel yönelimi öğrenildi diye kendini öldürmez. Ama ona saygı göstermezseniz, ona psikolojik ya da fiziksel şiddet uygularsanız gerçekten kendini öldürür. Bu ülkede translar intihar ediyor, ya da bir baba homoseksüel oğlunu öldürebiliyor. Yapıcı şekilde bu aldatma konusunu çözün.
Söylemeyi unutmuşum, abiniz kendine cinsel yolla bulaşan hastalıkların testini yaptırsın. HIV, bel soğukluğu falan.

Son düzenleme:
Ablacım insan doğasına, doğal seçilime ve genel olarak doğanın düzenine karşı koyamazsın.
Hayvanlar kendi zayıf yavrularını öldürüyor, erkekler diğer erkeklerin yavrularını öldürüyor, hayatta kalmak için elinden geleni yapıyor.

Eeee insan da aynı. Hepimiz hayatta kalmak için çabalıyoruz. Kadınlar çocuklarına maddi olanak sunacak güçlü erkekle evlenmek istiyor, kimse zayıf çulsuz adamı istemiyor. Zengin adamın etrafında 8374643 kadın oluyor, o erkeği almak için de kadınlar güzelliklerini öne sürüyorlar. Güç de, güzellik de basbayağı beynin en ilkel yanları medeniyetle falan hiçbir alakası yok.

Aynı şekilde 1 iş fırsatı var, onu kapmak için okuyorsun çalışıyorsun diğer adaylaırn önüne geçiyorsun senin kazanman için diğerlerinin kaybetmesi gerekli.

Eşcinsellik de aynı şekilde doğada gayet normal ve yaygın bir eylem, yanlış veya doğaya aykırı bir tarafı yok. Eşcinsellik anaerkil toplumlarda gayet normalken, ataerkil toplumda ahlakdışı oluyor. 2 erkeğin sevişmesi hem kabilenin geleceğini tehlikeye atıyor, hem de 2 savaşçı kaybediyorsun. Oysa ki kadın eşcinselliği yasak veya ahlaksızca değil. Eşcinselliği tektanrılı dinler yasaklıyor. Yani insanın bilişsei evriminde eşcinselliğin kötü olması gayet yeni, sadece son 5000yıl içinde, ondan önceki zaman diliminde gayet normal ve doğal.

Medeniyetle uydurulan kurallar insanları yumuşatmış olabilir ama doğal seçilim tüm hızıyla devam ediyor. Erkek gücünü ortaya koyup çocuklarına en iyi genleri sunacak güzel kadınla oluyor, bu kadar.

Doğayla ilgili yazacaksanız doğrusu bu. İnsan çok acımasız bir tür, tüm türler çok acımasız güçlü olan hayatta kalır.

2. konuya geleyim.
Ait olmadığın bedende yaşamaktansa her gun rol yapmaktansa, istediğin şekil yaşamak gayet de daha mutlu. Sizin çevrenizde cinsiyet değiştirmiş kaç insan var ki istatistik yaptınız?? Youtubeda bir kanal var Katarsis, sık sık trans bireyleri konuk ediyor. Hepsi kadın bedenine geçmekten çok memnun. Memnun olmadıkları yer ailelerinin yaptığı baskı, toplumun dışlaması sebebiyle ailelerinin üzülmesi, iş bulamamak ve bu yüzden fuhuşa mecbur olmak. Yani memnun olmadıkları yer toplumdaki diğer insanların iğrenç davranışları. Almanya'da eşcinsellik gayet normal, eşcinseller de insanca yaşayıp çalışabiliyor. Ex iş arkadaşım PhDydi, gayet nitelikli bir insandı niye fuhuş yapmak zorunda kalsın? Evlendiği diğer adam da diplomattı. İkisi de pırıl pırıl insanlar, arkadaşlık da edersin beraber çalışırsın da. Bırakın insanlar istediklerini sevsin, istedikleri bedende özgürce yaşasınlar. Niye Türkiye'de insanlar her türlü özgürlüğe karşı???

hay ağzına sağlık ya:KK200:

Abinizin biseksuel olduğunu düşünüyorum. Hem kadınlara hem de erkeklere karşı cinsel çekim duyuyor. Bu durumu paylaşmanız gerekir, öncelikle abinizle ki gidip nişanlısıyla kendisi konuşsun. Abiniz bir erkekle birlikte olunca da nişanlısını aldatmış oluyor. Ayrıca cinsel yönelimleriyle ilgili de nişanlısını aldatmış oluyor. Muhtemelen nişanlısı abinizi heteroseksuel zannetmekte, yani yalnızca karşı cinse cinsel yönelimi olduğunu düşünmekte. Bazı kişiler için biseksuellik kabul edilebilir değildir, bu açıdan nişanlısının bilmesi gerekir. Ha kabul eder o ayrı.
Biseksuel olduğunu evlilik içerisinde fark eden, bu eğilimini evlilik içerisinde gösteren kişiler de mevcut ve bu şekilde evlilik yürütenler de vardır. Ancak şunu söyleyebilirim ki bu evlilikler zamanla açık evliliğe doğru evriliyor. Yani eşler cinsel yönden diledikleriyle birlikte olup aynı zamanda aile hayatlarını devam ettirebiliyorlar. Ancak bu verdiğim örnekte de birinci koşul eşlerin birbirlerine karşı açık olup doğru bilgilendirme yapmaları. Zaten bilgi vermeden cinsel yönelimlerini yaşamaya devam edenlerin aldatanlardan bir farkı yok.

Habersiz şekilde yapması fantezi değil aldatmadır. Birlikte haberli bir şekilde yapılırsa bu fanteziye girer ve karşılıklı istekten doğar. Nişanlısının haberinin olmaması aldatmadır.
Nişanlısına kesinlikle söylemelisiniz.

Herkese merhaba,

Çok kötü bir durumdayım. Konumu okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncellikle kendi hâlinde normal standartlarda bir aileyiz. Evlenmek üzere olan bir abim var. Evleneceği kızı çok seviyor ( en azından öyle görünüyor), el üstünde tutuyor, değer veriyor. İmrenilecek şekilde ince düşünüp, onun için tüm fedakarlıkları yapıyor. Nişanlilar.
Bu algim düne kadar böyleydi. Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı.
Mesajı görünce tansiyonum çıktı ve sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.
Annem korktu ve o şokla bunu anneme söyledim, belki yargilayacaksiniz ama şok içerisinde ne düşünüp ne yapacağımı bilemedim. Annem de şok oldu. Dağıldık.
Annem erkeklerin böyle iğrençlikler yapabildiğini vs söyleyip bu durumu düşünmekten kaçtı. Ben ise perişan olmuş durumdayım. Bu arada yıllardir abimle ayni evde yaşıyoruz herhangi bir sapkın durumuna hiç rastlamadım. Bize karşı, başkalarına karşı.
Nişanlısı uzaktan tanıdığımız, iç içe olduğumuz bir aile. Bu durum duyulduğu an bir felaket olur. Abim çevresi tarafından sevilen sayılan biridir. Bu durumu kaldıramaz ve intihar eder. Annem ile bunun korkusunu yaşıyoruz
Bir yandan kıza haksızlık ediyoruz. Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu durumu kıza anlatamayız, ayrıl desek birbirlerine çok bağlılar ayrılmazlar. Ancak böyle bir gerekçe ile kız ayrılır. Kıza seni aldatti desek abime ne diyeceğiz. Abim bu durumu bildiğimizi öğrendiği an intihar eder. Böyle bir durumu kabullenecek bir yapıda degil.
Çok cikmazdayim. Aklıma akıl almaz şeyler geliyor. Kendi çocuğu olsa taciz eder mi acaba diye düşünecek duruma geldim. Yıllardır tanıdığım abim değil sanki. Arkadaşlar ne yapayım ? Çok kötü bir durumdayım.

Edit: Arkadaşlar mesaj içeriklerini uzun uzun yazamıyorum. Emin olduğum bir durum olmasa buralara da taşımam. Onun dışında paravan evlilik durumu söz konusu değil. Mesajlarda da belirtmiş. Tamamen değişiklik aramış, farklılık denemek istemiş ve bunu sürdürmüş. Yani cinsel tercihi farklı değil. Bu durum bir fanzeti olmuş anlayacağıniz. Ayrıca gay veya transeksüel olsa bunu eleştirecek değilim, bu tarz ilişki iğrenç demiyorum. Sadece merak, farklılık için bunu yaşamış olmasını ve nişanlı iken bunlari yaşaması igrenc. Konuyu bu özelde değerlendirirseniz sevinirim
Bence farklı bir hesap açıp sosyal medyadan kıza yazın fake hesapla kızın öğrenip abinizle ayrılmasi lazım şahsen çok iğrenç bişey kıza haksızlık etmeyin kendinizi onun yerine koyun kızın bilmesi önemli abiniz de öğrenirse öğrensin böyle bir şeyi yapmayacaktı o zaman o kıza yazık günah

Düşünüyorum da o kızın yerinde olsaydim(Allah korusun) nişanlımın hem beni aldattığını hem de bunu tasvip etmeyeceğim şekilde aynı cinsle yaptığını bilseydim dünyam başıma yıkılırdı, bunu kabul edip devam edemezdim. Zira kızın muhafazakar olduğunu ve kaldıramayacağını söylemişsiniz. Böyle bir yorum vardı, nişanlısının bilmediğinden çok da emin olmayın diye. Bilmiyordur sanmam.

Kıza bu durumu anlatırsanız kaos olacak resmen, anlatmazsaniz vicdan azabından o kızın yüzüne asla bakmayacaksınız. Anneniz babanizi bosverin, sadece durumu kıza anlatın. Annenize babanıza ve hatta intihar edeceğinden korktuğunuz abinize söylememesi için ısrar edin.

Bence farklı bir hesap açıp sosyal medyadan kıza yazın fake hesapla kızın öğrenip abinizle ayrılmasi lazım şahsen çok iğrenç bişey kıza haksızlık etmeyin kendinizi onun yerine koyun kızın bilmesi önemli abiniz de öğrenirse öğrensin böyle bir şeyi yapmayacaktı o zaman o kıza yazık günah
Nişanlı kızın nasıl bir yapıda olduğunu bilmiyoruz belki de inanmayacak. Bizim mutluluğumuzu kıskanan birisi yalan söylüyor diyecek direkt kulaklarını tıkayacak bu düşünceye belki de. Bence direkt konu sahibi söylesin, güvendiği inandığı birinin bunu söylemesi daha mantıklı.

Nişanlı kızın nasıl bir yapıda olduğunu bilmiyoruz belki de inanmayacak. Bizim mutluluğumuzu kıskanan birisi yalan söylüyor diyecek direkt kulaklarını tıkayacak bu düşünceye belki de. Bence direkt konu sahibi söylesin, güvendiği inandığı birinin bunu söylemesi daha mantıklı.
Gerçi orası da doğru ama kız da direkt nasıl söylesin... Yani bilemiyorum bildiğim tek şey o kızın öğrenmesi kız zaten muhafazakar bir ailedenmis kabul etmez büyük ihtimalle diye düşünüyorum ki zaten abisi de zevkine böyle yapıyormuş gay olduğu için de değil. Kızı arasın söylesin birjsi işte kız illaki nişanlısına demeyecek mi kulağıma böyle bişey geldi diye

Gay veya transeksüel ilişkiler iğrenç değil; pedofili, hayvanla cinsel ilişki gibi sapkınlıklar olmadığı sürece insanların cinsel hayatına/yönelimlerine iğrenç demek kimsenin haddine değil. İğrenç olan hayatında birisi varken bunlara devam etmesi. Biseksüelse neyse ama eğer gayse ve kızı kandırıyor paravan evlilik yapıyorsa çok büyük haksızlık

👏👏👏

Gerçi orası da doğru ama kız da direkt nasıl söylesin... Yani bilemiyorum bildiğim tek şey o kızın öğrenmesi kız zaten muhafazakar bir ailedenmis kabul etmez büyük ihtimalle diye düşünüyorum ki zaten abisi de zevkine böyle yapıyormuş gay olduğu için de değil. Kızı arasın söylesin birjsi işte kız illaki nişanlısına demeyecek mi kulağıma böyle bişey geldi diye
Valla ben de bilmiyorum nasıl çıkılır bu işin içinden. Nereden tutsan elinde kalır o derece. Allah yardımcıları olsun. Öyle ya da böyle herkes öğrenecek ya da herkes susup o nişanlı kızın evlilik içinde gün be gün eriyişini seyredecek...

Konu sahibi babam abimin ölmesini ister diyor
Belki de konu sahibi abisi ile konuşsa abisi duyulmasın diye kardeşini bile öldürebilir Allah korusun
Neler duyup görüyoruz şaşılacak şeyler degil maalesef
( Müge anlı izlemiyorum, gerçekten 😌 )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back