• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu ile alakası yok ama bir düzeltme yapayım.
memeli hayvanların da cinsel organı var.
kedinin, köpeğin, ineğin yavrusu bagırsaklarında büyümüyor. 🤷🏻‍♀️
Cinsellik anlamında söyledim onu. Yani izlediklerimize bakılırsa doğum, cinsellik ve dışkılama aynı yerden görünüyor.

Lütfen konumu toplumsal bir konuya çevirmeyin. Bu tarz ilişkiler normal mi degil mi tartışması değil bu , lütfen bunu başka yerde tartışın. Bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var
Abinle konuşmalısın öyleyse kızında bilmeye hakkı var kendini O kızın yeri ne koy

Cinsellik anlamında söyledim onu. Yani izlediklerimize bakılırsa doğum, cinsellik ve dışkılama aynı yerden görünüyor.
Değil. Sadece kuşlarda bagırsak ve yumurta kanalı aynı yere açılıyor, onlar da yumurtluyor zaten, yavru kabuğun içinde. (Sürüngenler de öyledir büyük ihtimalle)
Ama Doğum yapan memeli hayvanların tıpkı insanlarda olduğu gibi ayrı üreme sistemi var.
dışkıladıgı yerden doğurmuyor.
zaten insan da memeli hayvan.

bır uye hayvanlarda da var es cınsellık gayet dogal ve normal dedıgı ıcın sız o an sinirle dusunmeden yazdınız aslında hayvanlarda da oyle bırsey yok demek ıstedınız ama mesaj yoldan cıktı :D

Babanızın durumundan bahsetmişsiniz. Durumu ailevi bir konuya dönüştürmeyin. Anneniz durumu zaten ögrenmiş. Onunla sakince durumu değerleyin. Görmedik, bilmiyoruz diyerek durumu yok sağlamanızı rica edecegim. O mesajları yeniden görürseniz kendi telefonunuzla mümkünse abinizin mesajlarının görüntüsünü alın. Ondan kendinize bir gonderim yapmayın. Tek başınıza nişanlandığı hanımla gorusme yapmayın. Yanlış anlaşılabilirsiniz. Anneniz ve nisanlanan hanımın dialogu iyi ise sevgiyle yaklaşarak durumu kısmı olarak anlatabilirsiniz ve görseli gösterebilirsiniz. Gerçekten inançlı bir kimseyse, bunu ağabeyinizin ne yüzüne vurur ne de bu ilişkiyi kaldığı yerden devam ettirir. Ağabeyiniz ile konuşmayı sonraya bırakın bence. Zaman geçsin. Yalnız evlilik ilişkisi için doğru bir aday değil şu anda ağabeyiniz. Hem kendisi hem karşı taraf için. Cinsel bulaş toplumumuzda çok sıktır, sadece cinsel yasam ile bulas olacağı zannedilir. Eğer dil biliyorsanız yabancı akademik yayınları incelemenizi rica ederim. Aynı yasam alanını paylaşan kimseler olarak dikkatli olmanızı tıbbi bilgime dayanarak önermek isterim. Siz belki bunları da konu dışı bulacaksınız ama dış macunu, ortak banyo paylaşımı hususlarında bilhassa dikkatli olmanız gerekmektedir.
Maalesef kız bunu olgunluk ile karşılayacak biri değil. Şok içinde kalır benim gibi. Ailesine anlatır belki sinir krizi geçirir ve böylelikle hem kendi ailem hem de kızın ailesi dolaylı olarak bütün sülale bu durumu öğrenmiş olur. Bundan sonrası olacakları tahmin edebiliyorum. Abim bunu kaldıramaz. Kimsenin bilmediği karinlik bir tarafı bu. İntihar edeceğinden eminim. Kimsenin yüzüne bakamaz bunu gurur meselesi yapıp hayatına son verir. Bunu kaldıracağını bilsem konuşurum. Ayrıca babam bu durumu hiç kaldıramaz. Ölse daha iyi der evden kovar ve sağlık problemleri yaşar. Anlayacağınız bu durumun gün yüzüne çıkması inanılması güç sorunları beraberinde getirecek. Ben ne yapayım bilmiyorum. İnanılmaz kötü bir durumdayım

Mesajda ne yaziyormus?? 8 sayfa okuyasim yok, okuyan var mi?
abısı nısanlı
ama nısanlı abı bır erkekle fantezı ıceren cınsel konusmalar yapmıs

bır elın parmagını gecmeyecek 3-5 kısı de ne var abınızın cınsel yasamına karısmayıp basınızı cevırın es cınsellık gayet normal gıbı seyler yazdı
bızde konu sahıbıne normalde nasıl olması gerektıgını ve ne yapması gerektıgını yazdık

bence abınıze aynen sunu soyleyın ben olsam bunları soylerdım

telefonuna mesaj geldı sen telefonuna gelen mesajın ıcerıgını bılırsın sana tek soylemek ıstedıgım senınde kardesın var mesela benım aldatılmamı ıster mıydın nasıl hıssederdın ? yaptıklarınla sınanırsın sakın nısanlını aldatma , eger karısık ılıskıler pesındeysen bu huyunu terket neyı ıstıyorsan sadece ona yonel sana dıyecegım baska bırsey yok bence bu sozlerımı bır dusun derdım
hesap sormayın sadece dogruyu soyleyın
Maalesef kız bunu olgunluk ile karşılayacak biri değil. Şok içinde kalır benim gibi. Ailesine anlatır belki sinir krizi geçirir ve böylelikle hem kendi ailem hem de kızın ailesi dolaylı olarak bütün sülale bu durumu öğrenmiş olur. Bundan sonrası olacakları tahmin edebiliyorum. Abim bunu kaldıramaz. Kimsenin bilmediği karinlik bir tarafı bu. İntihar edeceğinden eminim. Kimsenin yüzüne bakamaz bunu gurur meselesi yapıp hayatına son verir. Bunu kaldıracağını bilsem konuşurum. Ayrıca babam bu durumu hiç kaldıramaz. Ölse daha iyi der evden kovar ve sağlık problemleri yaşar. Anlayacağınız bu durumun gün yüzüne çıkması inanılması güç sorunları beraberinde getirecek. Ben ne yapayım bilmiyorum. İnanılmaz kötü bir durumdayım
bende sıze o yuzden boyle yazdım
bence abınıze aynen sunu soyleyın ben olsam bunları soylerdım

telefonuna mesaj geldı sen telefonuna gelen mesajın ıcerıgını bılırsın sana tek soylemek ıstedıgım senınde kardesın var mesela benım aldatılmamı ıster mıydın nasıl hıssederdın ? yaptıklarınla sınanırsın sakın nısanlını aldatma , eger karısık ılıskıler pesındeysen bu huyunu terket neyı ıstıyorsan sadece ona yonel sana dıyecegım baska bırsey yok bence bu sozlerımı bır dusun derdım
hesap sormayın sadece dogruyu soyleyın

Gay veya transeksüel ilişkiler iğrenç değil; pedofili, hayvanla cinsel ilişki gibi sapkınlıklar olmadığı sürece insanların cinsel hayatına/yönelimlerine iğrenç demek kimsenin haddine değil. İğrenç olan hayatında birisi varken bunlara devam etmesi. Biseksüelse neyse ama eğer gayse ve kızı kandırıyor paravan evlilik yapıyorsa çok büyük haksızlık
Bu sitede bu yorumunuza hak verecek insan sayisi minimum düzeyde. Pedofili icin zoofili icin bu kadar ses cikariyorlar mi acaba?

abısı nısanlı
ama nısanlı abı bır erkekle fantezı ıceren cınsel konusmalar yapmıs

bır elın parmagını gecmeyecek 3-5 kısı de ne var abınızın cınsel yasamına karısmayıp basınızı cevırın es cınsellık gayet normal gıbı seyler yazdı
bızde konu sahıbıne normalde nasıl olması gerektıgını ve ne yapması gerektıgını yazdık
Eşcinsellik kime göre normal kime göre anormal. İşte konu burada kayıyor. konu eşcinsellik ya da fantazi değil Aldatma
Konu sahibi bizi dinlese olay çözülecek ve bir kadın daha kendini aldatan biriyle birlikte olmak zorunda kalmayacak

Eşcinsellik kime göre normal kime göre anormal. İşte konu burada kayıyor. konu eşcinsellik ya da fantazi değil Aldatma
Konu sahibi bizi dinlese olay çözülecek ve bir kadın daha kendini aldatan biriyle birlikte olmak zorunda kalmayacak
kesınlıkle katılıyorum

Bu sitede bu yorumunuza hak verecek insan sayisi minimum düzeyde. Pedofili icin zoofili icin bu kadar ses cikariyorlar mi acaba?
sapkınlık genel bır tabırdır ıkı erkegın bırbırıyle ılıskıye gırmesını sapkın goren bırının pedofılı ve zoofılıyı normal karsılaması cok zor cunku genel olarak kadın kadındır, erkek erkek ,cocukda cocuk, hayvanda hayvan herkes yerını ve haddını bılmelı seklınde dusunenler bu durumun sapkın oldugunu dusunur

yanı sızın su ıthamınız oyle agır kı dıkkat etmek lazım
sapla saman karısmasın ıcımızde kım pedofolı ve zoofılıye ses cıkarmıyor bunu soyluyorsanız adres gosterın hangımız buna sessız kaldık sımdıye kadar ?

Kur'an da haddi aşmak olarak geçiyor zaten. Allah'ın çizdiği sınırı geçenlere Allah azgın ve sapkın diyor. Fakat bu mahluklar fantazi diyor.
Cinsellikten sogumaniza gerek yok. Akıl ve ruh sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın Allah. Çok dua etmek gerek. Ahir zaman fitnelerinin hepsinden korunmak için.
Kur'an da eşcinsel hayvanlar hakkında ne diyor? Elinizin altındaki telefonu biraz araştırma için kulanmayı deneyip Youtube platformuna girip Arama kısmına Eşcinsel Aslanlar, Eşcinsel hayvanlar yazıp çıkan videoları seyreder misiniz? Madem sapkın bir davranış ve doğuştan gelen bir şey değil insanların kendi sapkın davranışları o halde bu hayvanlar neyin nesi? Çok sevdiğimiz Allahımız üretim hatası mı yaptı acep? Yoksa hayvanlarda mı haddi aşabiliyor? Yanlış anlaşılmasın ben bunu savunuyorum veya savunmuyorum diye demiyorum. Açıkçası kimin ne yaptığı pek umrumda değil isteyen istediğini yapsın fakat yıl olmuş 2020 bilim, teknoloji bu kadar gelişmiş ve elinizin altında onca bilgiye ulaşabileceğiniz araçlar varken, halen İnsanların bir sabah kalkıp aaaa ben sanırım gay olucam diyip cinsiyet değiştirdiğini veya yönelimlerini değiştirdiğini sanıyor olmanız üzücü... Madem İnsanlar fantezi uğruna bu şekilde yönelimlerini değiştiriyorlar peki ya bu hayvanlar neden yapıyor?

O zaman tek yapabileceğiniz cinsiyet belirtmeden aldattığını belgelemek ve göstermek. Bunu alelâde kimselerle yaptığını bilirse korkar da zaten. O kadar bilinçsiz olamaz. Çok ciddi risk barındırıyor ağabeyinizin ilişkileri. Korunma ile tam koruma sağlanamayacağını günümüzde en cahil kimseler dahi biliyor.
Ama sizin duygularınızı ve çıkmazınızı çok iyi anladım. Zor bir durum sizinkisi. Karşı tarafın bahsettiğiniz bicimde olması da kaygılarınızı daha kuvvetlendirir. Ama bu duruma bu noktada seyirci kalırsanız olası evlilik ardından örtemeyeceğınız daha ciddi sorunlarla karşılaşacağınıza inancım yüksek. Bu ayrıca vicdani olarak da yapmanız gereken, üstünüze düşendir. Siz gereğini yapın, sonrası takdirdir...

Escinsellik konusuna girmeden basit bir biyolojik bilgi vermek istedim.

Ne izlediginizi bilemiyorum ama memelilerde dogum, cinsellik ve diskilama ayni yerden olmuyor. Kopek anusunden mi doguruyor misal?

Abinizin cinsel tercihi /yönelimli sizi ilgilendirmez minvalindeki yorumları anlamıyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Homofobik olmamak zorunda da değil. Bana göre konu sahibinin "iğrenç" vurgusu eşcinsel birliktelik üzerine olmuş kendisi öyle değil dese de. Ama bundan dolayı neden suçlanıyor anlamıyorum, burası Türkiye ve burada insanların çoğu(gizli gizli bunları yaşayan iki yüzlüler bile) böyle bir duruma "hee tmm o zmn" diye tepki vermez. Vermek zorunda da değil zaten. Eşcinsel ilişkiyi ben de yanlış buluyorum, Homofobik de olabilirim, olmamak zorunda da değilim.

Konu sahibi, abiniz kızı iki yönlü aldatıyor. Hem başkalarıyla takılıyor hem de kızın kabul etmeyeceği (muhtemelen) farklı ilişki türleri deneyip kızı aptal yerine koyuyor. Siz söylemezseniz bile bir şekilde o kızı bundan haberdar etmelisiniz. Sizin bildiğinizi abiniz ve kız bilmesin madem, başka bir kanaldan öğrensin.

aynen böyle bir durumu nişanlı kız mutlaka bilmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back