- 7 Ocak 2016
- 10.308
- 49.652
- 598
- Konu Sahibi birzerdali
Arkadaşlar sizde aynı şeyi söylediğiniz için sizi alıntıladım.kiz nasıl biliyor olabiliyor onu anlamadım.dunya nekadar da kirli bir yer olmuş.bu durumu bilip kız kabul edebilirmi varmı böyle insanlar merak ettim.neden resmi bir adım atıyorlar ozaman.bu aile olmak degilki..bunu bilip devam etmek evliliğin yapısına çok ters
Ben de aynı cümleyi kurduğum için alıntılandım sizi. Evet dünya gerçekten çok kirli bir yer. Var öyle insanlar, bir tanıdığım var kocasının gay olduğunu cümle alem biliyordu kadın da bile bile evlenmiş olmak için evlendi, dahası bu evliliğe çocuk getirmek için uğraştı yıllarca hala evliler, adam erkek sevgilisiyle tatile gitti geçen ay ben bile bunu bildiğime göre karısı hayli hayli biliyor. Trans birey iş arkadaşım var sevgilisi evli karısı ilişkilerini de kocasının sevgilisinin trans olduğunu da biliyor ama boşanmıyor. Açık ilişki yaşayan insanlar var mesela uzaktan bakan bir göz asla kondurmaz ama öyle.
Bu forumda bunı soruyor olmanız garip aslında. Her gün yüzlerce konu açılıyor kocam beni aldattı, dayak yiyorum, psikolojik şiddet görüyorum vs vs onlar evliliğin yapısına çok mu uygun olaylar? Onlar neden evliliklerine devam ediyorsa eşlerinin cinsel yönelimlerini veya farklı cinsel hayatlarını bilipte susanlar aynı sebepten ayrılmıyorlar.