• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sizde aynı şeyi söylediğiniz için sizi alıntıladım.kiz nasıl biliyor olabiliyor onu anlamadım.dunya nekadar da kirli bir yer olmuş.bu durumu bilip kız kabul edebilirmi varmı böyle insanlar merak ettim.neden resmi bir adım atıyorlar ozaman.bu aile olmak degilki..bunu bilip devam etmek evliliğin yapısına çok ters

Ben de aynı cümleyi kurduğum için alıntılandım sizi. Evet dünya gerçekten çok kirli bir yer. Var öyle insanlar, bir tanıdığım var kocasının gay olduğunu cümle alem biliyordu kadın da bile bile evlenmiş olmak için evlendi, dahası bu evliliğe çocuk getirmek için uğraştı yıllarca hala evliler, adam erkek sevgilisiyle tatile gitti geçen ay ben bile bunu bildiğime göre karısı hayli hayli biliyor. Trans birey iş arkadaşım var sevgilisi evli karısı ilişkilerini de kocasının sevgilisinin trans olduğunu da biliyor ama boşanmıyor. Açık ilişki yaşayan insanlar var mesela uzaktan bakan bir göz asla kondurmaz ama öyle.

Bu forumda bunı soruyor olmanız garip aslında. Her gün yüzlerce konu açılıyor kocam beni aldattı, dayak yiyorum, psikolojik şiddet görüyorum vs vs onlar evliliğin yapısına çok mu uygun olaylar? Onlar neden evliliklerine devam ediyorsa eşlerinin cinsel yönelimlerini veya farklı cinsel hayatlarını bilipte susanlar aynı sebepten ayrılmıyorlar.

Nişanlısını cok sevse kendine fantaziler yaratıp aldatmazdı, demekki sandığımız kadar sevmiyormuş. Kız için çok üzüldüm, onun bunu bilmeye hakkı var.

Birde surda takildim, bu kiz abinizin telefonuna hicmi bakmıyor? Siz görebildiyseniz demekki uzun süredir duran mesajlar var. Ayrica abinizin mesajları silmemeside tuhaf geldi.

Canım ablacım siz 'olgunlukla' karşılayabildiniz mi, düşüp bayıldık diyorsun. Anladığım kadarıyla ailen muhafazakar, keza kız ve tarafı da. kendini biraz kızın yerine koy, nişanlın adam eşcinsel olsa sen olgunlukla karşılar mısın, eyvallah o zaman ayrılalım der misin sessiz sakin? Sen kardeş olarak düşüp bayıldıysan kız kalp krizi geçirir herhalde :KK51: Ailesi tabi ki gelip hesap sorar madem eşcinseldin bunca zaman kızı neden evlenicem diye oyaladın der hakları var, kızın da hakkı var.
Durum tam anlattigin gibi olacak. İşte bu yüzden açamıyorum konuyu. Babam bunu kaldıramaz. Abim ölsün ister, kardeşlerim ablam herkes gitsin hayatımızdan der. Abim bu durumla yaşayamaz ve intihara sürüklenir. Yani açık görüşlü bir ailem yok. Tam bir yıkım olur, bu durumdan dolayı onlardan birini kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Bu durumda kiza anlatamam. Abime kızdan ayrıl desem bile konuyu bilmem onun için yeterli. İntihara teşebbüs eder. Bu durum o kadar tabu ailede

Bence annenin bildiğini hiç söylemesin.. Konu başkalarına da gitmeden halledilebilir .. Sadece konusahibi öğrenmiş ve biliyor gibi davranılıp abi ve kardeş arasında bir konuşma olarak kaldığı düşünülebilir .. Nişanlısı öğrendikten sonra zahnetmiyorum böyle birşeyi duyuracağını. Anlaşamadık bazı durumlar oldu ayrldk der gibi geliyor bana..
Anne-cocuk daha yakın olur diye düşünmüştüm.

Türlü felaket senaryoları yerine abinizin evleneceği kıza karşı sorumluluk hissediyorsanız sakince abinizi karşınıza alıp özet bir şekilde nişanlısını aldattığını bildiğinizi,o kızın bunu hak etmediğini açıklayıp bir şekilde bu evlilik işinden vaz geçmesi gerektiğini söyleseniz.

Anne bu konuya dahil olmasa ,siz detaylı illa da erkekle yaşamışsın bunları tü modunda yüz göz olmazsanız kimse vay beni bu olanlar ne diye feryad figan etmez,dışlanan olmaz,intihar düşünceleri havada uçuşmaz. Sadece aldatma olarak duyulursa da buna karşı yapacak bişey yok maalesef yapıyorsa azcık sorumluluk alacak.

Durum tam anlattigin gibi olacak. İşte bu yüzden açamıyorum konuyu. Babam bunu kaldıramaz. Abim ölsün ister, kardeşlerim ablam herkes gitsin hayatımızdan der. Abim bu durumla yaşayamaz ve intihara sürüklenir. Yani açık görüşlü bir ailem yok. Tam bir yıkım olur, bu durumdan dolayı onlardan birini kaybedersem ne yaparım bilmiyorum. Bu durumda kiza anlatamam. Abime kızdan ayrıl desem bile konuyu bilmem onun için yeterli. İntihara teşebbüs eder. Bu durum o kadar tabu ailede

O zaman görev sana düşüyor. Ortalığın karışmasına fırsat vermeden abinle konuş.

Telefonundaki mesajları gördüm kızdan ayrılacaksın. Kıza aldattığını mesajını yakaladığımı söylicem, sen de kabul ediceksin ayrılıcaksın.

diceksin. Kıza eşcinsellik işini söylemeden sadece aldatma var diyin ama abin kesinlikle ayrılsın. En temiz çözüm bu bence. Kimse duymadan ogrenmeden acisiz hallolur.

buda cok abartı yahu abım ölsun ıster hayatımızdan cıksın ıstenır falan yok artık
ayrıca yedı ceddınızın duymasına gerek yok sız anlamıyor musunuz abınızle konusun dıyoruz kıza veya herseye oldugu gıbı herseyı anlatmanıza gerek yok abınızle konusun kızı aldattın ayrılmak zorundasın dıyeceksınız
alnınızda yazmıyor ne oldugu bıraz sakin ya bu ne dram

iyi de evlenip gelin yakalarsa daha beter olmaz mı

yani o zaman sadece sizin aile değil kızın ailesi de girer işin içine uzak yakın tüm tanıdıklar da

abiye ayrıl kızdan diyeceksin

seni aldattım de bırak git diyeceksin

kız seni aldattım deyince erkektir yapar, ben uzak durdum, o da evlenmeden önce yapmış böyle günübirlik bir şey sorun olmaz derse diye de azıcık çıtlatacak durumu ki ille evlenelim demesin

ya arkadaşım madem bu kadar sıkıntılı aileniz var neden bu konuyu unutmayı denemiyorsunuz?(farklı bir bakış açısı)
nısanlı kızın sucu ne :(
burda kım ıster evlendıgı adamın daha once erkeklerle ılıskı yasamıs fantezıler kurmus olmasını mesela :(

Maalesef kız bunu olgunluk ile karşılayacak biri değil. Şok içinde kalır benim gibi. Ailesine anlatır belki sinir krizi geçirir ve böylelikle hem kendi ailem hem de kızın ailesi dolaylı olarak bütün sülale bu durumu öğrenmiş olur. Bundan sonrası olacakları tahmin edebiliyorum. Abim bunu kaldıramaz. Kimsenin bilmediği karinlik bir tarafı bu. İntihar edeceğinden eminim. Kimsenin yüzüne bakamaz bunu gurur meselesi yapıp hayatına son verir. Bunu kaldıracağını bilsem konuşurum. Ayrıca babam bu durumu hiç kaldıramaz. Ölse daha iyi der evden kovar ve sağlık problemleri yaşar. Anlayacağınız bu durumun gün yüzüne çıkması inanılması güç sorunları beraberinde getirecek. Ben ne yapayım bilmiyorum. İnanılmaz kötü bir durumdayım
o zaman görmemiş gibi yapacaksın çünkü her söylenilene anti biseyler söylüyorsun bu durumda yapacak tek şey var o da susmak .abin evlenir zamanla sapkın ilişkilerini özler kız biraz uyanıksa yakalar zaten sen de duyarsın o zaman

nısanlı kızın sucu ne :KK43:
burda kım ıster evlendıgı adamın daha once erkeklerle ılıskı yasamıs fantezıler kurmus olmasını mesela :KK43:
haklısınız ama ALLAH korusun işin ucu cinayete bile varabilir. bunu unutmamak lazım. namus meselesi bu artı aile sıkıntılıymış.

bu konuyu ılk okudugumda bulent ersoy kadın olmadan once yanı daha ıkı tontık yanagının ortasında benlerı olan gayet yakısıklı bır erkek ıken ahu tugbanın kocasıyla ılıskı yasıyor olması ve ahu tugbanın bu yuzden bosanması geldı ya

ne buyuk uzuntu nasıl bır yıkım
kanka sanıyorsunuz esınızın yanındakı adamı sonra bır ogrenıyorsunuz kı yatıyorlarmıs

Fikir almak için açmadiniz o zaman konuyu.

Abinize biraz saydırdık beraber oldu bitti.

Unutun, görmemiş gibi yapın madem.

Yarın evlendikten sonra öğrenilince herkes duyunca farklı olacak durum sanki.

Abinizin sizin detay vermeden bazi şeyleri bildiğinizi söylediniz diye intihar edeceğinden bu kadar emin olmanız enteresan geldi artık bana.

haklısınız ama ALLAH korusun işin ucu cinayete bile varabilir. bunu unutmamak lazım. namus meselesi bu artı aile sıkıntılıymış.
gercekten ortası yok ya ınsanlar ya fazla rahatlar ya da asırı baskıcı
bunlar hep aılenın kendı ıcınde konusamamasından oluyor
konu sahıbının korkusuna bak abım ıntıhar eder aılem ölsun ıster falan dıyor yok artık ya
ölumu ıstenecek ne suclar var abıye sıra gelene kadar

Bu forum beni benden alıyor bazen.
Abiniz başka kadınlarla düşüp kalksa linç yerdi burda, nişanlısına söyleyin diye baskılanırdınız.
Ama abiniz erkeklerle düşüp kalkıyorsa o zaman sorun yok, çünkü o onun hayatı,çünkü özgür cinsellik vs vs.
Kaç kişi kabul edebilir başına böyle birşey gelse acaba. Kaldı ki konu sahibinin derdi başka..

Ben de abinize söylemeniz taraftarıyım. Mesaj içeriklerinden eminseniz, espri şaka dalga konusu vs gibi şeyler değilse, alın karşınıza yengeyi aldattığını biliyorum. Ayrıl deyin.
Kızın başını yakmayın. Yakmasın. İntihar filan edeceğini sanmam. Onu tehdit etmeyin başkalarına söylemekle. Sadece ayrılsın.
O kızın yerinde olmak isteyen tek bir kişi var mıdır? Yok.

Abisinin intihar etme olasılığı bana normal geldi cunku en basitinden Türkiye’de o kadar cok paravan evlilik var ki neden yapılıyor bu evlilikler toplum baskısından kaçmak ıcın rezil olmamak ıcın kaç kişi bunu kaldırabilir kendi başına gelse böyle bir sey duyulduğunda herkes hmm senin yönelimin sevgiyle karsılıyorum diyecek olsa bu kadar paravan evlilik yapılmazdı kimse korkmasa toplumdan aileden böyle seyler olmaz sanki baska bir ülkede yaşıyormuş gibi yazıyorsunuz ya adam travestilerle yatıyormuş daha ne kadar kötu bir şey olabilir ayrıca olay trans olması veya olmaması degil heteroseksüel bir insan olarak kadın bir seks işçisi ile günlük iliskiler yaşasa herkes burada ayıplayacak ve gomecekti yani sırf abisinin kurduğu iliski turu homoseksuel veya baska bir tarz olduğu ıcın burada gereksiz duyar kasıyor herkes ya daha kızlık zarı meseleleri aşılamamış ne çabuk çıta bu kadar yukseldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back