Kızlar biraz abartmamış mısınız ? Konu sahibi evlenmek istiyorum dedi diye yerden yere vurmuşsunuz. Ne var ki bunda?
Kaldı ki 31 yaşındayım demiş bir mesajında. Evlenip yuva kurup, çocuk sahibi olmak istemesi çok mu anormal. Neticede 18 19 yaşında genç bir kızdan değil, evlenip evlenmek istemediğini ölçüp tartabilecek yeterli olgunluğa sahip bir bireyden bahsediyoruz.
Biz burada hep kötü örnekler gördüğümüz için evlenmek istiyorum diyen birine uzaylı muamelesi yapıyoruz ama dünya üzerinde mükemmel olan evliliklerde var. Misal bir arkadaşım vardı benden bir yaş büyük, evlendi kocasıyla dünyayı geziyor, 1 sene içinde gezmedikleri yer kalmadı. Kızın resmen mutluluktan yüzüne renk geldi, kendine iki kat bakmaya başladı. Bende onları görünce özenmiyor değilim. Böyle bir yuvam, böyle uyumlu bir eşim bir de sağlıklı bir bebeğim olsa keşke ileride diye geçiriyorum içimden. Oysa ki baktığınızda evlilik meraklısı da değilim, kariyer hedeflerim yurt dışı hayallerim var hatta daha sadece 23 yaşımdayım ve hatta hayatımda evlenebileceğim biri bile yok.