Evlenmek istiyorum artiiiiiiik

Oluruna birak benim tanidigim bi abla var oda 35 yasinda fln evlendi ondan once her hafta istemeye gelirlerdi. Hic begenmezdi yok cok.sisman boyu kavak agaci gibi kafasi buyuk vs vs.. bence birazda 30gectikten sonra cok secici oluyorsun. Hayirlisi vardir bi kismetin dua et hayirlisini iste.

Evlenmek sandığın kadar kolay birşey değil ki...kaynanası .geçim sıkıntısı.çocuğu derken bir bakmışsın giden senden gitmiş...bekarlığının kıymetini bil..

Kadınların toplum baskısının da etkisiyle evliliği büyük bir misyon haline getirmesinden, "yaşı gelince " de gerçekleştiremediği için kendisini toplum nezdinde "eksik" görmesinden gına geldiği için belki de işi şakaya vurduk.
Konu sahibi evliliği sadece "ay aman millet evleniyor, herkes benle dalga geçecek" diye değil de başka şekilde içeriğini doldursaydı işi şakaya vurmak yerine "elbette aile olmayı isteyeceğin kadar biriyle tanışıp, evleneceksin" gibi destek cümleleri kurardık. -yine de kurdum ama bakın-

Her kadin cocuk sahibi olmak istemez, örnegi cok. Ayrica konu sahibi konuyu cocuk istiyorum diye de acmamis. Ortada belirli bir kisi yokken evlenmek istemek, canim sevismek istiyor demek diyorsunuz yani. Enteresan. Konu sahibimiz mademki 35 yasinda sevismek icin bir kagida imza atmasinin ne kadar sacma oldugununda farkindadir.

Benim de hayatimda kimse yok ama ben de evlenmek isyiyorum. Bunun neresi garip?

Şuraya adam akıllı yazanlar çok az .yok koca verelim yok aşık olmadan Niye evlenmek istiyosun .yok sevişmek istiyo .yok ben kocami gonderiyim saygisizlik yapmayin kocan senin olsun .bunlar nasıl cevaplar ya bi destek istedik yaaaa

Katiliyorum size. Bayanlar seviyeyi diplere cekmis yine.

Masallah yine tum evli, gebe ve turevi cekirdek aile mensuplari "amannnnn birak, evleniceksin de nolcak"lara baslamis.Bu tayfanin evliliklerinde olasi (Allah gostermesin) catirdama durumunda alev alev tutustuklarini yazdiysak bir kenara celiskilere gerek yok sevgili evli kk bagyanlari.Kizin isyan edesi gelmis.Birakin su bekarlik sultanlik laf salatasini :) hele bi bulursun canim hayirli kismet deyin gecin.Siz yine kuulluğuna ortamlarinizda valla bekarlik en iyisiymis dersiniz kim bilcek :KK45:

Masallah yine tum evli, gebe ve turevi cekirdek aile mensuplari "amannnnn birak, evleniceksin de nolcak"lara baslamis.Bu tayfanin evliliklerinde olasi (Allah gostermesin) catirdama durumunda alev alev tutustuklarini yazdiysak bir kenara celiskilere gerek yok sevgili evli kk bagyanlari.Kizin isyan edesi gelmis.Birakin su bekarlik sultanlik laf salatasini :) hele bi bulursun canim hayirli kismet deyin gecin.Siz yine kuulluğuna ortamlarinizda valla bekarlik en iyisiymis dersiniz kim bilcek :KK45:
allah allah sana ne oliyy

Aynen kız pişman oldu yazdığına:KK54::KK54:

Neysem,zibinli kardes muadil 385386 topic mevcut isyan ettigin hususta.Onlara bi goz at sen.En azindan normal cevaplara denk gelirsin..He locadan tavsiye istersen de bence bi cay icsin esra hanim derim karsina cikan bir kismetle.Davanda basarilar.:KK14:

X