Evlenmek istiyorum artiiiiiiik

"VivaLaJuicy, post: 41678588, member: 250266"]Ooff ben de 35 yaşında sandım seni böyle ağlak görünce.
27 nedir ki ya. Kuzenim 29unda evlendi bir hakimle. Onun da aşk hayatı çok kötüydü geçmişinde.
Hep hüsran yaşamıştı.
Bir başka akrabam da 30 yaşında sanırım ya da 31. O da zengin ve bir dediğini iki etmeyen bir adamla evleniyor ağustosta.
Ve bu kızın da aşk hayatı rezaletti. Sevdikleri buna darbe vurdu her zaman ama şu anda çok mutlu.
Takmayacaksın. Akışına bırakacaksın.
Ve evlenmiş olmak için evlenmeyeceksin.
Başını yakmayacaksın. Benim etrafımda çok büyük aşkla evlenen ve hala aynı aşkla yüzleri gözleri parlayarak gülümseyen insanlar var.
O yüzden deli divane aşık olacağın adamı bekle. Hayatının aşkını bulmak için dua et.
Her şeyden önce kendini sev.
Bir de kimseyi beğenmiyorsun ondan yalnız kalıyorsun diye boş boş konuşan olursa takma. Emin ol sabredersen, seçici olursan ve inanırsan sen de dilediğin gibi biriyle karşılaşırsın. Evlilik çok büyük bir sorumluluk. Çok sevmeden olmaz yani. Sürmez. Aşk ve mantık beraber olmalı.
Sakın kendine üzülme. Haline acıma.
Çok güzel sürprizleri var hayatın. Etrafına kulaklarını tıka. Güzel bak kendine ki güzellikleri çek. ^^[/QUOTE]
En akli

Bak dualarımız sizinle bölümünde hayırlı eş için dua kısmı var.Ben hemen istemesemde Rabbim eşimi hayırlıya çevirsin diye hep dua ederim oradada fikir verenler var.

Bunun dışındada kader bu işler.Olacağı varsa olur bir şekilde sıkma canını olmuyor ki demekki bir şer vardır.Sosyalleşin kafanızı dağıtın düşünmeyin,hep beklenmedik bir vakit de olur derler :)

Ya ben sevismek istiyo demedim birtanemm avusturyali oyle anladi. Avusturyali bi insan niye evlenmek ister yaaa bu ne acaip bi seyy deyince belli yastaki insan guduleri geregi (sevmek sevilmek dogurmak kisisel duzen) ister dedim. Daha da anlatayim mi anlayamiyosaniz?

Evlenmek istiyorsan kendine etraftan es adayi bakin. Buraya yazmakla olmaz.hem 30 ustu olunca nolcak ki? Bekarlik sultanlik

E her seyi Rab bilir acmayin konu o zaman birtanemm
Onun bileceğinden şüphem yok.Sen istersen dünyayı yık olmayacagı varsa olmaz.sözde yarar sağlıyorum deyipte bir inşallah demeye erinen insandan anca köstek olur zaten.Anlayış yardımseverlik nerde kız içini ferahlatmak istemiş anca ego tatmimi içindesiniz.

Haddinizi bilin sayin asude bahar.

Insallah desek evlenecek mi? Masallah da diyelim bi omur mutlu olsun kazasiz belasiz tutututu

napalım peki
herkes inşallah bulursun derse sence bu konu çok tuzsuz ve sıkıcı olmazmı

biesıkıntım 41678409, membjinekolojik765"]niye hymenoplasti konularına bakıyorsun
yoksa evlenmemenin sebebi bumu [/QUOTE]
Cok sukur bi sikinti yok .adet sancisina bakacaktim ilkkez duydugum bisi oldugundan dikkatimi cekti ondan baktim ne olmis yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…