- 3 Ağustos 2012
- 5.205
- 15.124
-
- Konu Sahibi zibinli kiz
Çok özür dilerim ama bir kadını bu şekilde sıkıştırmaya çalışmanız doğru mu? Kimi ne ilgilendirir?niye hymenoplasti konularına bakıyorsun
yoksa evlenmemenin sebebi bumu
google amcaya sorabilirsiniz:)Oda iyimiş, hiç duymamıştım
Kızlar biraz abartmamış mısınız ? Konu sahibi evlenmek istiyorum dedi diye yerden yere vurmuşsunuz. Ne var ki bunda?
Kaldı ki 31 yaşındayım demiş bir mesajında. Evlenip yuva kurup, çocuk sahibi olmak istemesi çok mu anormal. Neticede 18 19 yaşında genç bir kızdan değil, evlenip evlenmek istemediğini ölçüp tartabilecek yeterli olgunluğa sahip bir bireyden bahsediyoruz.
Biz burada hep kötü örnekler gördüğümüz için evlenmek istiyorum diyen birine uzaylı muamelesi yapıyoruz ama dünya üzerinde mükemmel olan evliliklerde var. Misal bir arkadaşım vardı benden bir yaş büyük, evlendi kocasıyla dünyayı geziyor, 1 sene içinde gezmedikleri yer kalmadı. Kızın resmen mutluluktan yüzüne renk geldi, kendine iki kat bakmaya başladı. Bende onları görünce özenmiyor değilim. Böyle bir yuvam, böyle uyumlu bir eşim bir de sağlıklı bir bebeğim olsa keşke ileride diye geçiriyorum içimden. Oysa ki baktığınızda evlilik meraklısı da değilim, kariyer hedeflerim yurt dışı hayallerim var hatta daha sadece 23 yaşımdayım ve hatta hayatımda evlenebileceğim biri bile yok.
İyi de zaten burda cogu kocasindan yahut evlilihinden yarali kadinlar ne gerek var simdi goze sokmaya anlamadim allah mesut etsin bizde sap gibi omur curutuyoruz elden ne gelir napalim yani
Kocasindan veryansin eden hanimlarin kocasi 1 hafta evi terketse intihar edecek duruma gelirler. Kocasindan hic memnun olmayanlarda bosanabilir devlet de din de boyle bir hak tanimis.
Konu sahibi bence eş adayi gelip bir sekilde seni buluyor bu isin sırrı nedir bilemiyorum fakat yakin zamanda hayirli kismet diliyorum size.
Sanal ortamda herkes kocasindan sikayetci ama gercek hayatta kimse kocasini kotulemiyor öve öve yere göge sıgdıramayanlar var ki adam aldatma, kadinin maasini cekmek gibi bi cok pis isler yapmis. Buda bazi kadinlarin iki yuzlulugu sanirim.Sorma allah aşkına.
Sanki adamlar beni bırakma diye yalvarıyo da o yüzden boşanmıyolar.
Beğenmiyosan boşan demiyoruz diye kıza demediklerini bırakmamışlar.
Bi insanın evlenmek yuva kurmak hayatına aşk sevgi katmak istemesinden doğal ne olabilir.
Hele biri tutturmuş evlenemeyenler de var diye. Her olumlu yorum yapanın tezini çürütüyo. Moral bozmaya gelmiş.
İşin kötüsü hesap hala aktif. İlginç...
Doğru söylüyorsun ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum. Ama bazıları resmen alay etmiş.Biz eölendik ebemizin terekesini gördük, sende evlende göörr, bekarlık sultanlık kızım.. elin kahrını çekeceğine keyfine bak..
Bosverr milletin okadar derdi var ki öyle eğlenceye veriolar işte..Doğru söylüyorsun ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum. Ama bazıları resmen alay etmiş.
ben 30 umda evlendım ılk askım mıydı esım hayır! baska ılıskılerım de oldu ama hıc evlenmeyı dusunmedım, esımle zaten aynı evde yasıyorduk o anlamda ılktı benım ıcın bırıyle bır evı paylasmak ; dedım kı bunu yapabılıyorsam evlenebılırım ee zamanla aılemın cevrenın etkısıde oldu halıyle evlenın hadı falan fılan, kı benım en cok korktugum ozgurlugumun kısıtlanması ıdı ama o da olmadı cok sukur olsa zaten ılk gunden bosardım adamıAy yeter bu düğün kartları bıktım artık hergün birininki geliyo yaaaaaben nezaman evlenecem yas kac oldu brnim yasitlarimin cocuklari kocaman oldu .bide bana bak artik kimsenun dugunune gitmrk istemiyorummmmm.hic bir akrabayla karsilasmak istemiyor um niye evlenmiyosun diyecekler diye 30 yada daha ustu olupta bekar olanlar varmi .canlarim bide ne okunuyo kismet icin bilenler yazsn