Evlenmek istiyorum artiiiiiiik

İyi de zaten burda cogu kocasindan yahut evlilihinden yarali kadinlar ne gerek var simdi goze sokmaya anlamadim allah mesut etsin bizde sap gibi omur curutuyoruz elden ne gelir napalim yani

benim evlenceğim zaman evliler hep evlenme , iyi düşün, o dizilerde olanlar hep yalan diyorlardı. hatta üç çocuklu amcam hiç insan evlenir mi başını yakcan diyordu. alışana kadar zordu ama şimdi çok iyiyiz çok şükür
allah isteyen herkese en uygun zamanda hayırlı kısmetler nasib etsin

İyi de zaten burda cogu kocasindan yahut evlilihinden yarali kadinlar ne gerek var simdi goze sokmaya anlamadim allah mesut etsin bizde sap gibi omur curutuyoruz elden ne gelir napalim yani

Neyi göze sokacağım ki sanki kendi mutlu, huzurlu, aşk dolu yuvamdan bahsedip, bir elim yağda bir elim balda yaşıyorum kocam ağzımın içine bakıyor yazdım. Bende aşk acısı çekiyorum, sevgilim tarafından terk edildim 1 ay önce. Ama bu, dünyada mutlu evlilikler, mutlu ilişkiler olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Kocasindan veryansin eden hanimlarin kocasi 1 hafta evi terketse intihar edecek duruma gelirler. Kocasindan hic memnun olmayanlarda bosanabilir devlet de din de boyle bir hak tanimis.
Konu sahibi bence eş adayi gelip bir sekilde seni buluyor bu isin sırrı nedir bilemiyorum fakat yakin zamanda hayirli kismet diliyorum size.

Sorma allah aşkına.

Sanki adamlar beni bırakma diye yalvarıyo da o yüzden boşanmıyolar.

Beğenmiyosan boşan demiyoruz diye kıza demediklerini bırakmamışlar.

Bi insanın evlenmek yuva kurmak hayatına aşk sevgi katmak istemesinden doğal ne olabilir.

Hele biri tutturmuş evlenemeyenler de var diye. Her olumlu yorum yapanın tezini çürütüyo. Moral bozmaya gelmiş.

İşin kötüsü hesap hala aktif. İlginç...

Sanal ortamda herkes kocasindan sikayetci ama gercek hayatta kimse kocasini kotulemiyor öve öve yere göge sıgdıramayanlar var ki adam aldatma, kadinin maasini cekmek gibi bi cok pis isler yapmis. Buda bazi kadinlarin iki yuzlulugu sanirim.
Burdaki herkesi tenzih ederek bu yorumu yapiyorum cunku kimseyi gercek hayatta tanimiyorum.
Evlenmek yuva kurmak herkesin hakki cevrendeki herkes cocuguyla ilgilenirken kocasiyla gezerken yalnizlik zor bunu istemekte dogal bir durum.

Biz eölendik ebemizin terekesini gördük, sende evlende göörr, bekarlık sultanlık kızım.. elin kahrını çekeceğine keyfine bak..

Bu devirde bosanmalar cogaldi bende dahilim .. keske evlenmeseydim diyorum.. simdide ozgurlugumun tadini cikariyorum.. bir erkege ihtiyacim yok yani.. dirdirini cekemem artik.. yasadim gordum ve bitti.. sizde hayirlisini dileyin cunku evlilik kolay bir mevzu degil..

evli arkadaşların "bikirlik siltinlik" yorumlarından da bana fenalık geldi.. bu kadar şikayetçi iseniz boşanın arkadaşlar.. yani şu forumda kpss çalışan birine "amaaan boşver en iyisi ev valla, biz her gün işe git gel ölüyoruz" deseniz sizi ıslak terlikle kovalarlar.. aynı şeyler bekar arkadaşlar için de geçerli.. insanın kavga edeceği, barışacağı, film izleyeceği, çocuğuna baba olacağı birine ihtiyacı vardır bunu anlamak neden zor ki? bekarların elinde derhal evlenme gibi bir opsiyon yok, ama çok şikayetçi iseniz evlilerin elinde yeniden bekar olma opsiyonu var.. keşke minnak kadar duyarlı yazsak özellikle şu sorunlara..

her erkek kotu ya da her evlılık berbat gıbı bı algı var .
evlılıge cok uzak olan ben anı bı kararla evlenelı 1 seneden fazla oldu. baba evınde cok cok da rahattım ustelık. sımdılık bı derdım bı sıkıntım yok ıyı kı de evlenmısım dıyorum . bekarlık sultanlık felan degıl o laf tamamen sorumluluk almaktan korkanların sıgınagı bence . dogru ınsanı dogru zamanda bulduguuzda evlenın sadece buldumcuk olmayın kafı.

bırcok konuda hep zıt fıkırde olanlar asagılayıcı emrı vakı yorumlar yapıyor . hıcbırımız aynı fıkırde olmak zorunda degılız once bunu bı kabullenın .

konu sahıbesı Insallah gonlunce olur hersey .

'' evlenipte ne yapacaksin, basın gogemi erecek'' diyenlerin hemen hepsi, başı göğe ermek için evlenmiş ama başaramamış yorumcular. Yanı mutsuz evlilik yapanlar, bosananlar vb. Ben uç ay önce evlendim mesela, allah bozmasın çokta mutluyum, hic te aramiyorum bekarlık günlerimi ki bakarken de mutluydum. O yizden, dogru kisiyi bulgunuz anda, evlenmekten korkmayin diyebiliyorum gonul rahatligiyla. olumsuz yorum yapanlar, ya siz yanlış evlilikler yaptınız diye, herkesi kendiniz gibi olacak sanıyorsunuz ya da başkalarının evliliğinin güzel gitme ihtimali sizi korkuttugu için özellikle böyle yorumlar yapıyorsunuz. Bu duruma başka bir açıklama getiremiyorum ben.

Benim kocada sıkıntı yokta ailesiyle sıkı didişmelerim olmustu halada sinirimi bozarlar bazende adamcagizda arada kaynar gider

Ama bekarlik sultanlik neymis kadin gelmis 31 yasina nezaman evlensin bu kadin tutturmusunuz tadini cikar 40 yasina kadar isin tadimi mi cikar baska biseyi mi cikar bilmiyorum
bu kadar evliliginiz öcüyse hakikaten ne diye evlisiniz "yuva kolay kurulmuyordur" tabbbiiiiiiiiiiiiiii

ben 30 umda evlendım ılk askım mıydı esım hayır! baska ılıskılerım de oldu ama hıc evlenmeyı dusunmedım, esımle zaten aynı evde yasıyorduk o anlamda ılktı benım ıcın bırıyle bır evı paylasmak ; dedım kı bunu yapabılıyorsam evlenebılırım ee zamanla aılemın cevrenın etkısıde oldu halıyle evlenın hadı falan fılan, kı benım en cok korktugum ozgurlugumun kısıtlanması ıdı ama o da olmadı cok sukur olsa zaten ılk gunden bosardım adamı
ve sonunda evlendık ama bız de evlenırken oyle heyecan da olmadı, evlılık sonrası 1 yıl depresyonu da yasamadık, pısmanlıkta olmadı cunku bırbırımızın herseyını ogrenmıstık ıyısı ve kotusu ıle...
sımdı cocuk dusunuyoruz bakalım ne zaman olacak :)
bence acele etme kaderınde varsa evlenmek olur elbet bır gun etrafına da cok kulak asma derım...
hem evlılık sormluluk demek, yalnız yasamak yada aıleyle olmak gıbı degıl o nedenle evlenmek olsun dıyede evlenem derım sana dogru kısıyı bekle ve dogru zamanda evlen

Bdv'de her gün onlarca konu oluyor evlendim kocam şöyle değişti kaynanam şöyle yok görümcem bunu yaptı kız bunlara rağmen Bdv'ye evlenmek istiyorum artık yazmışsın vallahi tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…