- 15 Haziran 2015
- 48
- 45
- 44
-
- Konu Sahibi zibinli kiz
bencedeeYa eminim ki isteyenleri begenmeye begenmeye bekar kalmissindir aglama simdi burda
ben senin kullanıcı ismini bikinili_kiz okudum
Ay yeter bu düğün kartları bıktım artık hergün birininki geliyo yaaaaaben nezaman evlenecem yas kac oldu brnim yasitlarimin cocuklari kocaman oldu .bide bana bak artik kimsenun dugunune gitmrk istemiyorummmmm.hic bir akrabayla karsilasmak istemiyor um niye evlenmiyosun diyecekler diye 30 yada daha ustu olupta bekar olanlar varmi .canlarim bide ne okunuyo kismet icin bilenler yazsn
31 canimKac yasindasiniz cok merak ettim ?
ben benimkini vereyim . 2 günde iade ederHanımefendiye koca verelim lütfen.
Oh rahatladim su an. Genelde bu soruyu sordugumda 22 civari yaslar soyleniyor da, okuyun onun yerine diye yorum yaoiyorum ben de usanmadan :) 31 uygun bir yasmis. Biraz sosyallesin derim ben, surekli ayni alandaysaniz birilerini tanimak zor :)31 canim
Asil belli yastaki kadin evlenmek istemezse sorun vardir. Kadin dogasi geregi anne olmaya programli dogar. Bizim toplumda bekar anne kolay olunmadigi icin annelik esittir evlilik. Ayrica herkes yaratilis geregi sevmek sevilmek sex ister. Bizim toplumda bunun da yolu evlilik. Niye bu kadar abarti tepki veriyosunuz 35 yasinda konu sahibi 15 degilBir insan nasil oluyorda ortada asik olunan bir adam yokken evlenmek istiyor. Cok enteresan. Üzerinde arastirma yapilmasi gerek diye düsünüyorum. Bence siz önce bunu bir düsünün. Neden ortada adam bile yokken illa da evlenmek istiyorsunuz?
31 canim