Evlenmek istiyorum artiiiiiiik

zibinli kiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
48
45
44
Ay yeter bu düğün kartları bıktım artık hergün birininki geliyo yaaaaa ben nezaman evlenecem yas kac oldu brnim yasitlarimin cocuklari kocaman oldu .bide bana bak artik kimsenun dugunune gitmrk istemiyorummmmm.hic bir akrabayla karsilasmak istemiyor um niye evlenmiyosun diyecekler diye 30 yada daha ustu olupta bekar olanlar varmi .canlarim bide ne okunuyo kismet icin bilenler yazsn

niye hymenoplasti konularına bakıyorsun
yoksa evlenmemenin sebebi bumu

ya akisina birak, bak sonra birine denk gelirsin keske evlenmeseydim dersin, sen bekarligin tadini cikar hayirlisini ver Allah im de, hayirlisi olsun senin icin. benim yas 27 ilk evliligim 20 yasimda oldu, hayatimin hatasi idi, sonra nisanlandim yine husran , simdi evlendim mi evlenmedim mi desem, derin bir mevzu hic acmak istemiyorum, keske gec olsaydi ama bi kere olsaydi. distan sanki ben sucluymusum gibi gorunuyor ama inan ilkinden sonuna hep mutlu olmak icin cabaladim, aldatildim ve bir suru baska sey. yani kullanilar uzulen ben oldum. onun icin bosver gec olsun bir kere olsun mutlu olsun.

su an yasim 27 ama uc defa hayal kirikligina ugradigim icin daha bu yasimda yeniden bir seylere hic umudum kalmadi, insanlar ne der en nefret ettigim sey ama 4. bi iliski baslamak hayal edemiyorum insanlar ne der., simdiki birlikteligimi seviyorum ama bambaska sorunlar engeller karsima dikildi. bak 27 yasimda koca bir duvar orulu gelecegime.

Üzülme hiç ummadığın anda çıkar karşına benim ablada bekar. Onada malesef es dost daha evlenmedin mi diyip duruyor. Hakkaten sinir bozucu geç olsun ama hayırlı olsun önemli olan bu

Asil belli yastaki kadin evlenmek istemezse sorun vardir. Kadin dogasi geregi anne olmaya programli dogar. Bizim toplumda bekar anne kolay olunmadigi icin annelik esittir evlilik. Ayrica herkes yaratilis geregi sevmek sevilmek sex ister. Bizim toplumda bunun da yolu evlilik. Niye bu kadar abarti tepki veriyosunuz 35 yasinda konu sahibi 15 degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…