- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
-
- Konu Sahibi zibinli kiz
Belli mi olur sizin gibi dalga peşinde olanın bile inşallahı tutar bilemeyiz.İyi dilekten ve olmaktan zarar gelmez.Insallah desek evlenecek mi? Masallah da diyelim bi omur mutlu olsun kazasiz belasiz tutututu
Ne dalgasi ya evliligin sosyolojik ve psikolojik olarak bi ihtiyac oldugunu izah ediyorum burada bu mu dalga? Sen de bi insallah cekersin oluverir diyosun o da senin nosyonunBelli mi olur sizin gibi dalga peşinde olanın bile inşallahı tutar bilemeyiz.İyi dilekten ve olmaktan zarar gelmez.
Bende zibidi kız diye okumuşumben senin kullanıcı ismini bikinili_kiz okudum
Bu mesajınız için dalga geçtiğinizi belirttim ki dalga geçtiniz.Görüsünüzle ilgili birşey belirtmedim.Insallah desek evlenecek mi? Masallah da diyelim bi omur mutlu olsun kazasiz belasiz tutututu
Her kadin cocuk sahibi olmak istemez, örnegi cok. Ayrica konu sahibi konuyu cocuk istiyorum diye de acmamis. Ortada belirli bir kisi yokken evlenmek istemek, canim sevismek istiyor demek diyorsunuz yani. Enteresan. Konu sahibimiz mademki 35 yasinda sevismek icin bir kagida imza atmasinin ne kadar sacma oldugununda farkindadir.
Ben tuhaf buluyorum. Sizin icin normal olabilir. En yakin zamanda aradiginizi bulmaniz dilegiyle..Benim de hayatimda kimse yok ama ben de evlenmek isyiyorum. Bunun neresi garip?
Şuraya adam akıllı yazanlar çok az .yok koca verelim yok aşık olmadan Niye evlenmek istiyosun .yok sevişmek istiyo .yok ben kocami gonderiyim saygisizlik yapmayin kocan senin olsun .bunlar nasıl cevaplar ya bi destek istedik yaaaa
allah allah sana ne oliyyMasallah yine tum evli, gebe ve turevi cekirdek aile mensuplari "amannnnn birak, evleniceksin de nolcak"lara baslamis.Bu tayfanin evliliklerinde olasi (Allah gostermesin) catirdama durumunda alev alev tutustuklarini yazdiysak bir kenara celiskilere gerek yok sevgili evli kk bagyanlari.Kizin isyan edesi gelmis.Birakin su bekarlik sultanlik laf salatasini :) hele bi bulursun canim hayirli kismet deyin gecin.Siz yine kuulluğuna ortamlarinizda valla bekarlik en iyisiymis dersiniz kim bilcek
allah allah sana ne oliyy
Konunun basindan beri sağa noliysee bağa da o oliyy kerrii :)
Aynen kız pişman oldu yazdığınaMasallah yine tum evli, gebe ve turevi cekirdek aile mensuplari "amannnnn birak, evleniceksin de nolcak"lara baslamis.Bu tayfanin evliliklerinde olasi (Allah gostermesin) catirdama durumunda alev alev tutustuklarini yazdiysak bir kenara celiskilere gerek yok sevgili evli kk bagyanlari.Kizin isyan edesi gelmis.Birakin su bekarlik sultanlik laf salatasini :) hele bi bulursun canim hayirli kismet deyin gecin.Siz yine kuulluğuna ortamlarinizda valla bekarlik en iyisiymis dersiniz kim bilcek