- 16 Haziran 2011
- 14.834
- 61.984
-
- Konu Sahibi zibinli kiz
Ay yeter bu düğün kartları bıktım artık hergün birininki geliyo yaaaaaben nezaman evlenecem yas kac oldu brnim yasitlarimin cocuklari kocaman oldu .bide bana bak artik kimsenun dugunune gitmrk istemiyorummmmm.hic bir akrabayla karsilasmak istemiyor um niye evlenmiyosun diyecekler diye 30 yada daha ustu olupta bekar olanlar varmi .canlarim bide ne okunuyo kismet icin bilenler yazsn
evli arkadaşların "bikirlik siltinlik" yorumlarından da bana fenalık geldi.. bu kadar şikayetçi iseniz boşanın arkadaşlar.. yani şu forumda kpss çalışan birine "amaaan boşver en iyisi ev valla, biz her gün işe git gel ölüyoruz" deseniz sizi ıslak terlikle kovalarlar.. aynı şeyler bekar arkadaşlar için de geçerli.. insanın kavga edeceği, barışacağı, film izleyeceği, çocuğuna baba olacağı birine ihtiyacı vardır bunu anlamak neden zor ki? bekarların elinde derhal evlenme gibi bir opsiyon yok, ama çok şikayetçi iseniz evlilerin elinde yeniden bekar olma opsiyonu var.. keşke minnak kadar duyarlı yazsak özellikle şu sorunlara..
Ay keşke bende bekar olsam. Allah aşkına ya rahat ol tadını çıkar. Evlilik dışarıdan göründüğü gibi değil.Ay yeter bu düğün kartları bıktım artık hergün birininki geliyo yaaaaaben nezaman evlenecem yas kac oldu brnim yasitlarimin cocuklari kocaman oldu .bide bana bak artik kimsenun dugunune gitmrk istemiyorummmmm.hic bir akrabayla karsilasmak istemiyor um niye evlenmiyosun diyecekler diye 30 yada daha ustu olupta bekar olanlar varmi .canlarim bide ne okunuyo kismet icin bilenler yazsn
daha zibin giyiyorsun birde evlenmeye kalkıyorsun ilginçAy yeter bu düğün kartları bıktım artık hergün birininki geliyo yaaaaaben nezaman evlenecem yas kac oldu brnim yasitlarimin cocuklari kocaman oldu .bide bana bak artik kimsenun dugunune gitmrk istemiyorummmmm.hic bir akrabayla karsilasmak istemiyor um niye evlenmiyosun diyecekler diye 30 yada daha ustu olupta bekar olanlar varmi .canlarim bide ne okunuyo kismet icin bilenler yazsn
Ben de benimkini verebilirim.. arkasına bakmadan kaçarsın :)))
boşuyorum zatenSeninkini napsın konu sahibi? İstemiyorsan boşa gitsin.. Mideniz nasıl alıyor benimkini vereyim demeye pes
daha zibin giyiyorsun birde evlenmeye kalkıyorsun ilginç
Yorum yazmama hakkınız varboşuyorum zaten
evlenmek istiyorum diye konu mu olur peki.. saçmalık
gidin ozaman konu açın.. kocamı boşuyorum almak isteyen varmı diye..boşuyorum zaten
evlenmek istiyorum diye konu mu olur peki.. saçmalık
size ne yaaa dert mi oldugidin ozaman konu açın.. kocamı boşuyorum almak isteyen varmı diye..
burada konu sahibine bu şekilde yorum yapmaya hakkıız yok. kib liyiroum sizi
evet ben rahatsız oldum..size ne yaaa dert mi oldu
konu sahibi rahatsız değil sen mi rahatsız oldun
gidin ozaman konu açın.. kocamı boşuyorum almak isteyen varmı diye..
burada konu sahibine bu şekilde yorum yapmaya hakkıız yok. kib liyiroum sizi