Evlenmek istiyorum artiiiiiiik

Merhaba ,

Konunuz fazlasıyla sabote edilmiş gözüküyor. Ben sorunuza yanıt vereyim. Evet 30 + yım ve ben de bekarım. Forumda şu anda aktif devam eden 30 yaş ve üzeri bekar arkadaşların topiği mevcut. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bekar-bayanlar-sohbet-topigi.585336/page-4422

Aklınca şaka yapan , ironi yaptığını sanan "benimkini verebilirim " vs vs yazan değerli üyelerimiz , office çok güzel yazmış buyrun okuyun.

yaşım 28 ve içimde zerre evlenme isteği yok o adamın kokuşmuş donlarını düşündükçe öğürüyorum aman aman evlenmek mi geri dursun. zaten kalp kırıklarım da cabası

ben sadece beni sonsuza dek sevecek birini istiyorum evlenmek şart mı?

Evlenmek için evlenme sakin. Çünkü arada sevgi olmayinca insan tahammül edemez diye düşünüyorum. Bazi seyleri sorun etmiyorsam ya da kapatiyorsam eşimi sevdigimdendir benim. Kismet , nerde ne cikicak karsina bilemeyiz.Umarim düzgün biriyle yuva kurarsin.

Biyolojik saatim tam zamanını gösteriyor çocuk istiyorum diyorsan çevrene bakın. Benim çocuk isteğim hiç olmadı, olmayacak 33 oldum saat felan yok ortada. Çocuğum olsunculardan değilsen zamana bırak daha 31 yaş ne ki. Mutlaka çıkacaktır karşına biri. Sevdiğin şeyleri yap, ortak ilgi alanının olduğu kişilerle tanışırsan beğenme şansın artar.

Ay keşke bende bekar olsam. Allah aşkına ya rahat ol tadını çıkar. Evlilik dışarıdan göründüğü gibi değil.

daha zibin giyiyorsun birde evlenmeye kalkıyorsun ilginç

daha zibin giyiyorsun birde evlenmeye kalkıyorsun ilginç

herkes her konuya yorum yapmak zorunda değil biliyorsunuz değil mi? sizin kullanıcı adınızın anlamıda adalet anlamında.. hatta terazili fotoğraflarda mevcut.. sizce siz adaletli misiniz ?

boşuyorum zaten
evlenmek istiyorum diye konu mu olur peki.. saçmalık
gidin ozaman konu açın.. kocamı boşuyorum almak isteyen varmı diye..
burada konu sahibine bu şekilde yorum yapmaya hakkıız yok. kib liyiroum sizi

canım sana tavsiyem evlenmeyi düşünüyorsan başkaları evleniyor evde kaldım diye düşünme herkesin kısmeti başka .öyle düğün davetiyeleriyle isteyecek olursan da bi boşanma mahkemelrinin önüne bak yani diyeceğim kimsenin lafıyla değil sen istediğin için ve kısmetin geldiyse olur Allah gönlüne göre versin

gidin ozaman konu açın.. kocamı boşuyorum almak isteyen varmı diye..
burada konu sahibine bu şekilde yorum yapmaya hakkıız yok. kib liyiroum sizi

ama bu "benimkini al" diyen hatunların kocaları başkasına yan gözle baksın, buraya çarşaf çarşaf konu açarlar..

bu konuyu okuyan insanlar bundan sonra dertleri olsa bile bu kadar terbiyesizce yorumdan sonra konu açmaya çekineceklerdir.
karısını paylaşan pislikleri görmüştümde kocasını paylaşmaya çalışanınıda burada gördüm.insanlar fütursuzca hakaret etme dayanağını nereden anlamıyorum.
bu forumda herkesin bildiği üzere pro üyeler var.bu yorumumu tüm pro üyeler üzerlerine alınmasınlar ama bazıları 3 kuruş verip pro üye olunca kendilerini kadınlar kulubünün sahibi sanıyorlar heralde.bu noktada 12. sayfada gıpta ederek okuduğum office adlı pro üyenin yorumu diğer tüm üyelere ders olmalıdır.ve kendisine bu yorumundan dolayı teşekkür ediyorum
buradaki yorumları okuyunca bazen erkeklerede hak veriyorum daha biz kadınlar birbirini çekemezken etmedik hakaret bırakmazken erkekler nasıl çeksinki

ancak Mune ablaya teşekkür ederim cımbızı gayet adaletli kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…