- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- Konu Sahibi zibinli kiz
Bırakın felsefe yapmayı. Herkes sizin gibi düşünecek diye bir şey yok. Kız yuva kurmak istiyor işte.
olur
nasıl yapacaz bunu ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakın felsefe yapmayı. Herkes sizin gibi düşünecek diye bir şey yok. Kız yuva kurmak istiyor işte.
İnşallah sizinde mutluluğunuz daim olsun :)Güzel hayaller bunlar, ayrica olma ihtimalide baya bir yüksek. En kisa zamanda kavusurunuz insallah :)
Tesekkür ederiz cici :)İnşallah sizinde mutluluğunuz daim olsun :)
INSALLAH BULURSUN desek nolacak ki fikir veriyoruz daha cok isine yararAynen normalde inşallah bulursun filan denir destek olunur milletin siniri tepesinde sanırım
İşe yarar mı Rabbim bilirINSALLAH BULURSUN desek nolacak ki fikir veriyoruz daha cok isine yarar
E her seyi Rab bilir acmayin konu o zaman birtanemmİşe yarar mı Rabbim bilir
işte bu yüzden evlenemiyorsun.Ben sana yapistiririm tokati bi düzgün cevap verin yada susun .yuva kkurmak istiyosak her gelene evet mi diyelim
Ya ben sevismek istiyo demedim birtanemm avusturyali oyle anladi. Avusturyali bi insan niye evlenmek ister yaaa bu ne acaip bi seyy deyince belli yastaki insan guduleri geregi (sevmek sevilmek dogurmak kisisel duzen) ister dedim. Daha da anlatayim mi anlayamiyosaniz?Şuraya adam akıllı yazanlar çok az .yok koca verelim yok aşık olmadan Niye evlenmek istiyosun .yok sevişmek istiyo .yok ben kocami gonderiyim saygisizlik yapmayin kocan senin olsun .bunlar nasıl cevaplar ya bi destek istedik yaaaa
Onun bileceğinden şüphem yok.Sen istersen dünyayı yık olmayacagı varsa olmaz.sözde yarar sağlıyorum deyipte bir inşallah demeye erinen insandan anca köstek olur zaten.Anlayış yardımseverlik nerde kız içini ferahlatmak istemiş anca ego tatmimi içindesiniz.E her seyi Rab bilir acmayin konu o zaman birtanemm
Haddinizi bilin sayin asude bahar.Ya ben sevismek istiyo demedim birtanemm avusturyali oyle anladi. Avusturyali bi insan niye evlenmek ister yaaa bu ne acaip bi seyy deyince belli yastaki insan guduleri geregi (sevmek sevilmek dogurmak kisisel duzen) ister dedim. Daha da anlatayim mi anlayamiyosaniz?
Insallah desek evlenecek mi? Masallah da diyelim bi omur mutlu olsun kazasiz belasiz tutututuOnun bileceğinden şüphem yok.Sen istersen dünyayı yık olmayacagı varsa olmaz.sözde yarar sağlıyorum deyipte bir inşallah demeye erinen insandan anca köstek olur zaten.Anlayış yardımseverlik nerde kız içini ferahlatmak istemiş anca ego tatmimi içindesiniz.
Şuraya adam akıllı yazanlar çok az .yok koca verelim yok aşık olmadan Niye evlenmek istiyosun .yok sevişmek istiyo .yok ben kocami gonderiyim saygisizlik yapmayin kocan senin olsun .bunlar nasıl cevaplar ya bi destek istedik yaaaa