Madem evli olmadığın biri ile görüşmek istemedin, o zmn bu ilişkiye hiç başlamayacaktın 15 16 yasında daha cocuk sayılırsın tabiki ciddi ilişkiler saçma olur. Yaptıgınız nikah geçerli değil nikah duyurmak demektir böyle kendi isteklerimize göre dogruları çeviremeyiz .
19 yaşında erken evlenmek istiyorum dersen 25 inde çocuklarını doyurmak için merdivenmi silsem çaycılık mi yapsam die düşünürsün.. Baban tabiki izin vermez 19 yasında kızını neden kvalide k peder yanına yollasın ya ...!!
cahil cesaretine hayran kaldım doğrusu,15 yaşında sen kalk dini nikah kıydır yaabide babam kızar diyo adam kızmasın da napsın madalya mı taksın sana arkamızdan çok güzel işler çevirmişsin diye.. iyi git de kayınvalidenlerle yaşa gör gününü,onların gözünde çok kıymetin olcağını falan zannediyosundur sen şimdi,yarın yüzüne vururlar en ufak bişeyde sen ailenin arkasından bile iş çevirmişsin gizli nikah kıydırmışsın diye başlarlar ertesi gün
aklını başını topla 19 yaşında evlenilir mi çocuk oyuncağı değil bu
cahil cesaretine hayran kaldım doğrusu,15 yaşında sen kalk dini nikah kıydır yaabide babam kızar diyo adam kızmasın da napsın madalya mı taksın sana arkamızdan çok güzel işler çevirmişsin diye.. iyi git de kayınvalidenlerle yaşa gör gününü,onların gözünde çok kıymetin olcağını falan zannediyosundur sen şimdi,yarın yüzüne vururlar en ufak bişeyde sen ailenin arkasından bile iş çevirmişsin gizli nikah kıydırmışsın diye başlarlar ertesi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?