Merhaba hanimlar, ben 20 yasinda bir kizim. Bizim tanidik aileden bir kisi benmle evlenmek istiyor cocukla da konusuyoruz fakat ben evlenmek istemiyorum( aksine yarim kalmis okuluma devam etmek istiyorum(( Her zaman universiteye gitme hayalini kurmustum oysa simdi hayallerim tamamen alt ust ldu((. Ailem bu cocukla evlenmemi cok istiyor cocuguda ailesini de tanidiklari icin benimrahay ve huzurlu yasamami istiyorlar bu konuda onlarada hak veriyorum fakat istedigim sey bu degil( . Ote yandan cocugu birak okula devam et bu kadar istemiyorsan diye bir sikkim da yok cunku ailem o kadar baskici ki yarida onlardan kurtulmak icin evlenmek istiyorum... Cunku her zaman baski her zaman baski artik o kadar eksildim ki.. hayattan hic bir tat alamiyorum herseyi her zaman kursagimda birakiyorlar..(( kendimi toplumdan dislanmkis hisediyorum ki toplumda ailemin bana yaptigi baskiyi bildiklerinden zaten ezik muamelesi yapip disliyorlar beni oyle yalniz ve caresizim ki her zaman okuyup bir yerlere gelip bu ustumdeki eziklik veya baski zincirini kirmak istedim ama ne yazikki ben ne kadar cabalarsam cabaliyayim asla kirilmiyor(( Bizimkiler ayni tas ayni hamam devam ediyorlar 2o yasinda hayatimin baharinda olmam fgerekirken ben oyle mutsuzum ki hic bir seye hevesim kalmadi, hic bir sey mutlu etmiyor beni bunun tek sorumlusu olarak ise ailemi goruyorum cunku o kadar incittiler ki beni..
Ote yandan bnmle evlenmek isteyen cocuk var ayni dertleri ablamda yassadigi icin evlen yanima gel diyor sen ne yaparsan yap asla bizimkiiler degismeyecek ki sende farkindasin zaten diyor ve hakli da;(( cocuga karsi tamamen bosta degilim ama ne derler ben evlilik icin erken buluyorum ama cocuk oyle iyi biri ki ve anlayisli ki onu da kaybetmek istemiyorum ( sevmiyorum ama zaten evlilikte aska inananlardan degilim ama tabi ki de insan biraz sevgi ariyor(( cok iyi birisi ve maddi durumuda iyi beni hic zora sokmayacaktir.. surekli ilgilenir benmle hediyeler alir hep bir ihtiyacin var mi diye sorup durur.. ama bilemiyorum((( yardim edin kizlar ne yapmaliyim...
Ailemle benm asla bir gelecegim olmyacak ben adim gibi eminim bundan(( ustelik onlarin bu baskici tutumu asla degismeyecek ve ben gun gectikce daha da eksilicem(((((
Ote yandan bnmle evlenmek isteyen cocuk var ayni dertleri ablamda yassadigi icin evlen yanima gel diyor sen ne yaparsan yap asla bizimkiiler degismeyecek ki sende farkindasin zaten diyor ve hakli da;(( cocuga karsi tamamen bosta degilim ama ne derler ben evlilik icin erken buluyorum ama cocuk oyle iyi biri ki ve anlayisli ki onu da kaybetmek istemiyorum ( sevmiyorum ama zaten evlilikte aska inananlardan degilim ama tabi ki de insan biraz sevgi ariyor(( cok iyi birisi ve maddi durumuda iyi beni hic zora sokmayacaktir.. surekli ilgilenir benmle hediyeler alir hep bir ihtiyacin var mi diye sorup durur.. ama bilemiyorum((( yardim edin kizlar ne yapmaliyim...
Ailemle benm asla bir gelecegim olmyacak ben adim gibi eminim bundan(( ustelik onlarin bu baskici tutumu asla degismeyecek ve ben gun gectikce daha da eksilicem(((((