arkadaslar mesele arkadasın evlenmesi yada evlenmemesi ufaklıgı büyüklügü değil ki bende evlendigimde 18 yasındaydım ve birlikte yürütmek zor olsada üniyi bitirmek üzereyim eşimin destegiyle, yada şunu biliorm ki geç yaşta evlenen(29) üni mezunu oldugu halde çalışmasına izin verilmeyen insanlar gördüm tanıdım :) hani ailenin yanında süper geliştirirsin kendini ,evlenince oturursun evde yazık olur gencligine gibi bi durum olamaz, tam tersi durumları örnek olarak gösterdim size,birde arkadaslarınla görüşmemeyi eziklik olarak görüyosun şuan anlıyorum bende bikaç sene öncesine kadar diğer arkadaslarm kadar bol zamanın yok diodum evde yapılması gereken işler oluo eşin eve gelmş oluo belli bi saatte onlar gibi saatlerce kafelerde kantinde oturamıosn haliyle yada her hafta sonu bi seminere bi sergiye gidemiyosun yalan sölicek halim yok fakat bi süre sonra şunu anlıyosun ki harcadıgın çabalar sana olgunluk katıyo yani bir kafede oturup boş boş muhabbet edecegine sen hayatını kuruyosun yani arkadas olayına çok takılma dememin sebebi belli başlı insanlar dışında hayatta herkes yalnızdır çok arkadasım var diyen insanlar olacaktır evet ama bugün hastalansalar gelip kaç kişi onlara ne kadar süre bakar acaba merak ettinmi? arkadas bos zamanlarınızı değerlendirecek içinizi dökebildiginiz insandır burda birbirimize yazarak destek oldugumuz gibi arkadaslarımıza da konusarak destek veririz yada destek alırız onlardan. arkadası olmadıgı için ölen bi insan yoktur fakat tabiki sıkılır bunalır katılıyorum sana
evlenme işini ona karşı olan duyguların belirlesn bence mantık olarak da o beni daha çok kısıtlarmı yoksa hayatta birşeyler başarmama yardımcı olurmu olarak düşün, yaşım küçük evlenmiim hayatımı yaşicam diyen insanlarda 30una geldiklerinde ve hala mükemmel birini bulamadıklarında ben naptım diye ağlıyorlar merak etme, 40yaş üzeri iki teyzem var erkek derdimi çekcez dediler evlenmediler onların gezmesi tozması giyimi rahatlıgı süperdi taki çevrelerindeki arkadaslari evlenip çocuk sahibi oluncaya kdr:) şuan temizlik hastası ikiside paranoyak gibiler ki tek sebebi yalnızlık çünkü önceden gayet düzgün hoş kadınlardı hatırlıorm, çocuga güvendigini söyledigin içn yazıorm bunları ki iyi bir evlilik ve kendini geliştirebilme imkanı iki üç kızla pijama partisi vermekten daha önemlidir çünkü ne yazıki o insanları zaten 3,5 sene sonra yanında bulamicaksın :)