• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek istediğinizi ailenize nasil söylediniz?

Esmeralli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
399
526
103
Arkadaslar daha öncede burada cok evlenmek istediğimi yazıyordum. Hep dua ettim. Hayirli evlilik icin cok şükür suan görüştüğüm biri var. Ve evlenmeyi düşünüyoruz ama ben bu konularda o ladar çekingenimki bir türlü aileme konuyu açamadım. Siz ce nasıl söylenir bu konular. Nasil acarim bana akıl verin

Varsa anneye gidiş ilk önce o hallediyor benim gibi isen ben yengeme söyledim o halletti 😂

Ya ben cok cekingenim. Bide bu onceki ayrıldığım kisiydi. Ablama zar zor söyledim. Siz düşünün cekimgenligimi. Sonra ayrildik simdi tekrar basladik evlenecegiz seneye ama bir türlü baalayamadim bir yerden 😊

O işlere valide sultanlar bakıyor canim 😅 Anneni karsina alacaksin mumkunse ablanda biliyormus onun eşliğinde anlatacaksiniz. Sonra o babaya varsa erkek kardeslere bahsedicek. Ben once anneme bahsettim sonra erkek kardeslerime. Annem babama soylicekti ama masada yemek yerken aniden soyledi babama ........ yı isteyen biri var diye. Tabi ben şok 😅 bakakaldim anneme ve hersey bogazimda kaldi. Yerin dibine girmiştim 🙈 Babam kimmis falan diye sordu oyle basladi iste

Bende teyzeme söylemeyi düşünüyorum 😁 onun aracılığıyla söyleyecem

Back
X