• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annemle konuştum dedi ki baban bana öyle asıktı ki evlendiğimizde afedersin donu yoktu ama beni aldı dedi. Suan çok şükür Gül gibi geçiniyoruz. İsteyen yapıyor
İsteyen yapar tabii. Bizim bir komşu var adam eşini kaçırarak evlenmiş öyle fakirlermiş ki sokaklarda yatmışlar. Şimdi kapıda 3 tane araba 2 tane villaları bir de yazlıkları var. Sevdiğini zora sokmamak için çalışmış adam.

Annemle konuştum , uzak dur baban beni ne haldeyken aldı. İstedigi kadar borcu olsun seni sevseydi alırdı ayrıl hemen dedi. İddayı söylemedim. Oyaladıgını param yok dediğini söyledim .
İddayı söylersen bir daha konuşturmazlar onunla, senin için daha kolay olur ayrılmak.

Babası iddia bagımlısı annesiyle babası ayrı. :KK43: girmeyelim çıkamayız yazmıştım yukarda. Resmen ilerki hayatım o aile. Görüyorum yani herşey ortada

bu sitede o kadar cok var ki kocasi idda oynayip elde avuctaki herseyi kaybeden. bir onlara sor ah keske bizde evlenmeden bilseydik evlenmeseydik derler.

en fazla bir kac ay uzulursun. sonra alısirsin sonra yeni kisilerle tanışırsin iyiki olmamış o cocukla dersin.

yasin genc hayatınin geri kalaninı bu kumar bağimlısı adam icin harcama.

Sana çektirdiği kredi borcunu kapattı mı? Önce onu kapattır sonra ayrıl. Bi de çeyiz eşyalarını da geri al onları da satarsın eğer seninki hala satmadıysa.

6 bin maaşı olan adama siz niye kredi cektiniz? size olan krediyi bile yemis borcu umrunda değil ustelik idda bağımlısı. Aile ayrı bir ilginc size soruyor maası ne yapıyor biriktirsin de nisan yapalim diye. Deseydiniz ben nereden bileyim maasini ne yaptıgını siz oğlunuza laf geciremiyorsanız ben ne yapabilirim diye.

Daha nisan bile olmadan sizin iteklemenizle bile gitmeyen bir iliski.

Ayrılın çok üzülursunuz bu adamla.
Aile oğullarının maaşını kızın yediğini düşünüyor o yüzden alttan alta mesaj veriyor, oğlumun parasını yeme biriktirsin diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back