• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
26 yasindasiniz
7yillik iliski
Matematiksel 19yasindan beri
19 yasinda nekadar mantikli olabilirsinizki neye dayanarak sectiniz
E zaten ortada adamin ne mal oldugu
Ha bide sey var elin adamlari icin kredi cekmek falan bana hic normal gelmiyo
Kocaniz olunca ayni evi paylasinca cekersiniz ortak

:skandal: :skandal: :skandal: :skandal:kac kac kac

26 yasindasiniz
7yillik iliski
Matematiksel 19yasindan beri
19 yasinda nekadar mantikli olabilirsinizki neye dayanarak sectiniz
E zaten ortada adamin ne mal oldugu
Ha bide sey var elin adamlari icin kredi cekmek falan bana hic normal gelmiyo
Kocaniz olunca ayni evi paylasinca cekersiniz ortak

:skandal: :skandal: :skandal: :skandal:kac kac kac
14 yaşından beri tanıyorum gözümü onla açtım dahada başkasını görmedim

Soğudum ben . Filmlerin sonunda oğlan evlenme teklif ediyor barışıyorlar mutlu son oluyor ya. Öyle bir şey yaşasam bile koşarak uzaklaşırım. Annemde arkamda
Çeyizleri alın, krediyi bilemeyeceğim. Ben bu tiple daha fazla muhatap olmamak için sormam bile. Bir daha da kimse için kredi falan çekmeyin. Çeyiz dediğiniz şeyleri bile ben eşimle ortak aldım. Doğru insan ya senin çeyizin de mi yok demez. Allah hayırlı kısmet versin. Sadaka falan verin büyük birşey atlatmış olacaksınız.

Çeyizleri alın, krediyi bilemeyeceğim. Ben bu tiple daha fazla muhatap olmamak için sormam bile. Bir daha da kimse için kredi falan çekmeyin. Çeyiz dediğiniz şeyleri bile ben eşimle ortak aldım. Doğru insan ya senin çeyizin de mi yok demez. Allah hayırlı kısmet versin. Sadaka falan verin büyük birşey atlatmış olacaksınız.
Kuzenlerim evlenmişti bohçaydı ev yerleştirmeydi vs özendim sanırım internet indirimleriydi derken bi anda bütün evi düzmüş buldum kendimi.

14 yaşından beri tanıyorum gözümü onla açtım dahada başkasını görmedim
Olmaz
Unut bu klise lafi
Neden diyorum biliyomusun
Bende ilk gozumu onla actim nenenenene :işsiz:salak salak dusuncemle evlendim noldu pisss sondu evlendikten 1bucuk yil sonra sondu bitti kul oldu pufff oldu....

Sizi etkilemesinin ve ikna etmesinin önünü kapatın. Eğer kararlıysanız önce ailenize her şeyi anlatın ki sizin ikna olmanıza engel olsunlar. Eşyalarınıza da sinirle bir zarar verme ihtimaline karşı ailenizle gidin alın sonra konuşur bitirirsiniz 😏

"İnsanın kendine ettiği kötülüğü 7 köy bir araya gelse edemezmiş" deyişinin sözlükteki karşılığı siz olmalisiniz konu sahibi.
Size çektirdiği kredi borcunu bile odemeyeyen, tüm geliriyle kumar oynayan, sorumsuz ,aklı havada adamla evlenmekteki motivasyonunuz ne?
Ne güzel ceyizin de hazırmis. Yol ver pislik herife, yeni adaylarla tanış.
7 yıldır hayatında diye neden bir ömür boyu sorumsuz biriyle aynı yatağa baş koyasin,neden çocuklarını sorumsuz baba sahibi yapasin ki???

Çok tuhaf ya...
Birinin okulunu bitirip işe girer girmez kazandığı ilk paralarla çeyiz düzmesi, buna yatırım yapması, başka hayalinin olmaması, 26 yaşında olması ama niye evlenmiyor diye böyle sorumsuz biri için mız mızlanması falan...
Bu kafayı anlamam zor.Ne yaşamayı bekliyorsunuz acaba böyle birinden ayrılmak için.
Bir de bu yaz söz istiyorsunuz. Onca şeye rağmen adam hadi yazın söz, nişan yapalım dese sizin için herşey okey.
Sorsak hiçç evlilik meraklısı değilsiniz, tabi.

Sakin ama sakın evlilik işine kalkışma seviyorum ayrılamam gibi bir düşüncen varsada zaman tani kendine ama kullanidrtma kendini. Ben eşimle 11 yıl sonra evlendim evlenmeden önce de oynadığı oluyordu ama öyle ciddi boyutta değildi. Evlenince ciddi boyutunuda yaşarttı. Ciddi problemler yaşatıyor idda ne huzur bırakıyor ne mutluluk.

Ayrılır bence umrunda olmaz
Keşke canım keşke ama bulmuş senin gibi kendisine analık edecek birini kaybetmek de istemeyebilir kanma sakın
Bak şimdi yirmi yıllık evliyim eşimin beni sevmediğine eminim bir kadının arkasından başka bir şehre bile gitti geçen sene ama şuan tekrar dönmek için bana kur yapıyor
İnan ki sevdiğinden değil sadece evliliğin her türlü sorumluluğunu ben aldığım için o konforu özlediğinden
Seninkinin olacağı da o bırak aramasın sormasın seni
Senin anlatımından ne kadar naif biri olduğun belli üzme kendini haksızlık etme bu kadar

Merhaba hanımlar
Benim bu Ağustosta 7 yılın dolacağı bir ilişkim var. Lisansım geçen sene bitti ve haliyle işe girip çeyiz düzmeye başladım. askerlikte aradan cıkmıştı. Herşeyi tamamladım bu sırada sevgilime herşeyi atıyordum fiyat araştırması yapıyorduk beğenip beğenmediğimizi konuşuyorduk hatta evde yer kalmadıgı için yarı aldıklarım onun evinde . sevgilimin borcu vardı bana çekersen cok rahatlarım dedi ve ben krediyi çektim sadece ödeyecektik bütün borcumuz bitmişti cok sevinmiştim ben çalışıyorum o çalışıyor herşey cok guzeldi fakat sevgilim benden gizli kendiside kredi cekmiş ve hepsiyle benim verdiğimde dahil idda oynamış hiç birini ödememiş eve icra kağıdı gelince 7 ayı birden ödedi. benimkinide ara sıra aklına gelince yolluyor.. ben calısırken yemeğimi bile evden götürüyordum para biriktirmek için ama onun 3 senedir sürekli borcu var ve yakalıyorum idda oynuyor 6bin lira maas alan birisi 200tl kredi borcu var diye nasıl para biriktiremez? lafa gelincede sürekli seni yanımda istiyorum falan diyor. ben konuyu açınca gene başladık vs gibi şeyler diyor ama benim acıklama yapmak zprunda oldugum bir ailem var daha dün teyzem köye cagırdı ve annem bizim kızın bu yaz sözü olur gelemeyiz galiba dedi?? ona söyleyince ailene söylemeseydin beni diyor. nasıl o kadar sene saklayabilirdim ? çeyiz alınca annem haliyle anladı zaten.. ben kendi kendime gelin güvey oldum sanırım. karşımda ki insanda büyük genç değil 28 yasında. Onun aileside beni arayıp bu oğlan bu parayı ne yapıyor para biriktirsede sizi nişanlasak gibi konusuyor annesi anlayacagınız ailecek sorumsuzlar ne yapmalıyım? canıma tak etti artık yeni kıyafetler markalı ayakkabılar almış onu görünce konu açmaya karar verdim evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum ama artık kaç yasına geldim hep böyle mi olacak bir söz yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? hemen evlenelim demiyorum zaten lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.. beni yönlendirin. yasak bitince alıp karşıma konuşmayı düşünüyorum ben ikinci el satıs yapıyorum ordan para biriktirdim ona ne gerek var falan diyor bana bile mani oluyor
Gerçekten çok hızlı terk et, hiç normal değil bu davranışlar koşarak kaç

Ha
Çok tuhaf ya...
Birinin okulunu bitirip işe girer girmez kazandığı ilk paralarla çeyiz düzmesi, buna yatırım yapması, başka hayalinin olmaması, 26 yaşında olması ama niye evlenmiyor diye böyle sorumsuz biri için mız mızlanması falan...
Bu kafayı anlamam zor.Ne yaşamayı bekliyorsunuz acaba böyle birinden ayrılmak için.
Bir de bu yaz söz istiyorsunuz. Onca şeye rağmen adam hadi yazın söz, nişan yapalım dese sizin için herşey okey.
Sorsak hiçç evlilik meraklısı değilsiniz, tabi.
Hayallerim onunlaydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back