Evlenmeden önce...

nasıl yani canım onu gercekten tanımam imkansız anlamadım bu benim için mi gecerli yoksa herkes için mi gecerli bu durum

Altı aydır tanıyorsun sonuçta kesinlikle tanıdım diyemezsin sadece senin için değil herkes için bence böyle...Zamana ihtiyacın var

benim merak ettiğimde buydu işte bu duyguları sadece benmi yaşıyorum yoksa herkes evlenmeden önce bu tarz seyleri yaşıyormu

ben esımı gordugumde OHA NE KAA YAKUSUKLU HAYALIMDEKI ADAM DEDIM. zaten oda benı ılk gordgunde gercekten guzel kız demıs. ılk bnı arkadan gormus sonra onden neyse detaya gırmeyım
zaten ılk cıkmalardan sonra ewlenecem senle dıye tuttrdu azcık numaradan naz yaptım ama ıstıodm

hemende ewlendık zaten

hıc gelgııt yasamadım ıykıde ewlnmısım gelgıt yasanıosa dımekkı dusncek seyler var duygularda bnce

ah ah o gunler geldı aklıma aman allahıım ılk bulusmamızda elımızde bıralarla gokyuzunu ızlıoduk

Olabilir uygundur
Ortak hesap açarsınız
İkinizde biner lira atarsınız her ay ayda iki bin lira orda birikir kalan paradan sen elinde kalanı kendine harcarsın
o da evin geçimini sağlar
Aslında pek matematiği yok bu işin
Ama ortak hesabınız olsun mutlaka birikim için kimin parası konur orasını bilmem
Bir de senin ufak tefek paran olsun bi köşede
bu kötü bişiy değil misal eşine hediye alacaksın kendine ait bi paran yoksa napcaksın adamdan para mı isteyeceksin
anladın mı senin hükmünde kalan bir para olmalı
Senin aldığın paranın tamamını bankaya koyarsan yine ondan para istemek zorunda kalırsın
Ki iste bu hiç dert değil ama bi köşede paran olduğu halde iste
Yani zor durumda kaldığın için değil

Ve evlenme konusunda zaman ver tabı fikrine ben katılmıyorum
Sonuçta altı senelik öğretmensen yaşın da evlilik için uygundur.
Bir insan onuncu gününde neyse onuncu ayında da aynı
Tanıdıkça çok da bişey değişmiyor bence
Sen görmen gerekenleri gör yeter..
Evlen ve mutlu ol
Sonuçta erkekleri yönetmesi çok da zor değil
Mutlu olmak uyumlu olmak senin elinde bence

negüzel mutlu oldum senin adına mutluluğun daim olsun

Eğer korkuların evlenince nasıl yaparım,yürütebilirmiyim,yorlurmuyum gibi konularsa herkes de vardır bence...Eğer korkuların doğru insan mı bu konuda nasıl davranır ne yapar gibi konularsa bunları herkes yaşamıyordur bence

canım negüzel söylemişsin böyle yorumları görünce mutlu oluyorum

ayyyyy bende nişanlıyım ve bunları bende yaşıyorum yaaa offfff... biryanım çok mutlu ama bir yanım mutsuz buruk bir sevinç var içimde....

Bu da onu tanımadığını ona güvenemediğini gösterir...Neyse allah kolaylık versin sana umarım doğru olana karar verirsin kendin için

teşekkür ederim Rabbim doğru insanla evlenmemi nasip etsin inşallah hakkımda hayırlı değilsede birşeyler mani oluversin

Son düzenleme:
bu duyguyu yasamayan yoktur galibaa.... beş yıllık ilişki bi buçuk senelik nişanlılık hala ???????????? acaba acaba acabalarrr normal yanii cnm

dünyanın en rahat geliniydim heralde...
annemin evinde çok çok rahat olmama rağmen...
damla gözyaşı akmadı gözümden...(evlendikten sonra acısı çıktı tabi o ayrı..yeterince ağlattılar kocam ve lanet sülalesi)
yani çıkarken içinin burkulması normal tabi....
eşime gelinceeeeeee........
o kadar çok seviyordumki gözüm kör olmuştu o ara....
öyle kuşkulu korkulu fln olmadım hiç....
keşke birazcık korksaymışım ince düşünseymişim

canım hersey yolundadır umarım herkes çok mutlu olsun ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…