- Konu Sahibi turuncumat
ben 16 yasımdayken cıkmaya basladım eşimle. o 20 yasındaydı. bızım hayallerımız ozamandan berı ortaktı. elbette konustuk maddi şeyleri. ama bırıkım mırıkım falan degıl tabi :) ben staja baslamadan bıkac ay evvel tanısmıstık. o da kendı dukkanını ısletıyordu. yeni başlamıstı. gelirimizden gıderımızden hep haberımız vardı. he oyle olmasaydı senın gıbı olsaydı durumum, bana bırıkımın varmı dıyen adama bı garip bakardım acıkcası. benımle paramı yemek ıcın mı evlenıosun kardesım sanane dıye dusunurdum. erkegın bırıkımı olmalı. helede 10 yıldır calışıyorsa ve ıyı bır maası varsa. illaki bırgun evlenıcek bu adam. dugunu, evı, esyası, cartı curtu hepsi para. bunları dusunmelıydı. gunu bırlık yasanmaz. yarına Allah kerım denmez. yani enazından ben eşim boyle dusundugumuz ıcın sorun yasamadık. nısanımı ben yaptım, ceyızıme en ufak katkısı yoktur aılemın. herseyımı yaptım calışırken elhamdulıllah. ben kız halimle bunu dusunup yapıosam erkek hayli hayli yapmalı.
bende senin gibi düşünüyorum ben bile bir miktar düğün zamanı ihtiyacım olur diye kenara para ayırdım yada hemen hemen çeyizimin tamamını yaptım