• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce...

Ben de nişanlıyım ve ağustosta düğünüm var inş.Nişanlımı ilk gördğüm andan itibaren çok sevdimmmm,evleneceğim insan kesinlikle bu dedim ,aynı şeyleri nişanlımda benim için düşünmüş.

Bu zamana kadar hiç bir dediğim iki etmedi,4. senemiz ve sonuna birbirimize kavuşucaz ne mutlu bize!Ben nişanlımı tanıdığım çin çok mutluyum, hiçbir soru işareti yaşamadım inş. hep böyle olur...

Ben de nişanlıyım ve ağustosta düğünüm var inş.Nişanlımı ilk gördğüm andan itibaren çok sevdimmmm,evleneceğim insan kesinlikle bu dedim ,aynı şeyleri nişanlımda benim için düşünmüş.

Bu zamana kadar hiç bir dediğim iki etmedi,4. senemiz ve sonuna birbirimize kavuşucaz ne mutlu bize!Ben nişanlımı tanıdığım çin çok mutluyum, hiçbir soru işareti yaşamadım inş. hep böyle olur...

Canım ne mutlu sana Rabbim hiç ayırmasın sizi inşallah...Bu topiği açtığımda bende nişan hayalleri kuruyordum ve kısmet olsaydı bu günlerde nişanım olacaktı Ama olmadı...
Hep mutlu olun inşallah...:46::46::46::46::46::46::46:

Back