bizim bir tanıdığımızda evleneceği kadını rüyasında görüo.ayrı şehirdeler ve hiç birbirlerinden haberleri yok.adam evlencei kadının evini görüo evlenceğin kız burda denilio kızı görüo rüyasnda ve oturduğu şehirden kızın olduğu şehire evine gelio, rüyasında gördüğü ev yani,ve evleniolar.2de çocukları var. muhteşem bişey inanılmaz ama gerçek
o niyetle bi gece yatmıstım ve polis görmüştüm ama esim mühendis.tutmadı yani
ben bunalımlı bir dönemimde antidepresanlarımı içip yatağima geçtim.. aşık olduğum adam beni depresyon tedavisi görürken ve vücudum yara dökerken terketti.. çok mutsuzdum.. neyse.. geçtim yatağima.. rüyamda odamın kapisi açiliyor takım elbiseli 1.80 boylarında esmer saçları hafif önüne düşmüş bi delikanlı yatağima geliyor yorganı kaldırıp elimden tutuyor.. gülümsüyor.. gülümsediğinde çekik gözleri daha da kayboluyor..gözlerinin kenarlarındaki kaz ayakları çok şirin bi şekilde belirginleşiyor.. ve sen de kimsin dediğimde ben senin kocan olacağım diyor.. o sıra uyandım hayırdır inşallah dedim.. o kadar net gördüm ki yüzünü mimiklerini.. boyunu posunu.. kim ki bu şimdi dedim.. hiç ama hiç tanıdık bir yüz değildi.. anneme anlattım.. o da anlam veremedi.. aradan 2 hafta geçti nette biriyle tanıstım.. kamerası yoktu.. bi tane görüntü resmi vardı onda da yan profili vardı yüzü net görünmüyordu.. adanadaydı.. bi kaç hafta konustuktan sonra yüzyüze görüşmeye karar verdim.. ilk defa nette taniştiğim biriyle görüşecektim ve asla yapmam dediğim bişeydi bu.. ama o kadar kötü bi dönemdeydim ki mantıklı düşünemiyor aklı basında kararlar veremiyordum.. neyse bi arkadasımı da yanıma aldım buluşma yerine gittik.. o beni kamerada gördüğü için tanıyacaktı hemen.. neyse gittim uzaktan beni gördü yanıma geldi ve gülümsedi.. şoka girdim.. rüyamdaki adamdı.. gülüşü gözlerinin gülünce kayboluşu.. gözlerinin yanlarındaki kaz ayakları bile aynıydı.. boyu posu omuzlarının genişliği... sadece takım elbise yoktu üzerinde.. çok ama çok şaşırdım.. hemen oturduk bir kafeye.. aynı gün başladık bu ilişkiye.. ilk defa birini görür görmez aşık olmuş, tanımadan etmeden ona evet dedim.. şimdi nişan arifesindeyiz.. bu benim tanrıya olan inancımı çok kuvvetlendirdi.. hayattan tiksinme noktasına gelmişken rüyam bana ilham oldu.. vee rüyamdaki adam gelip beni buldu.. sevgilim de bilir bu rüyamı.. görür görmez anlatamadım tabiki.. beni ilk öptüğü gün ben biliyordum dedim.. neyi dedi.. rüyamdan çıkıp beni bulacağini dedi.. rüya gibi başladı böyle devam eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?