- Konu Sahibi ZeMHeRi
-
valla tutabilir canım.. benım rüyalarım hiçç çıkmaz ama bu rüyayı gördüm kalktım o kadar inandım ki olacağina.. bunda kesin bi hayır var dedim çünkü çok hastaydım gördüğümde.. normal bi zamanda olsa inanmazdım gercekleşeceğine.. ama sanki allahım bana bişeyleri işaret etti o gece.. çünkü o dönemlerde en ağir antidepresanları içip sürekli uyuyordum ve rüya bile görmüyodum..
arkadaşlar bende yapmadım ama duyduğum bişeyi paylaşmak istiyorum
mesela bir insan bir eve ilk kez gimişse ve yatıya kalacaksa o evin anahtarlarından birini gece uyurken yastığının altına koyarsa evleneceği kişiyi rüyasında görürmüş denemesi bedava dimi
merhaba
Ben bekarken ruyamda esimi yurtdisina gelin gelecegimi ve bebegimi kisacasi gelecekteki hayatimi ruyamda gormustum.Geleceyi asla kimsenin bilemeyecegini biliyorum ama ruyamdaki esim evim yasadigim ulke hepsi cikti yani.Hatta esimi ilk gordugumde sok olmustum.Yani hayalimdeki kurdugum biri desem degil cunku benim yapima esim uymuyo uzun boylu bense kisa hep orta boy olsa falan derdim.Yani kisacasi esimi gorunce dumura ugramistim ve iste o adam demistim.Hatta ruyami gordugumde arkadaslarima anlatmistim onlarda hep dalga gecerdi senin mavi gozlun gelmiyo diye.Cunku esim mavi gozlu.Ilginc biliyorum ama bizzat kendim yasadim.Simdide bebegimi bekliyorum bakalim ruyamdakine benziyormu?
Ayrica annemde bekarken gormus babami kaynatasini kaynanasini falan.Kac cocugu olucagini bile gormus.Yani sanirim bizimki irsi :roflol:
bende geçenlerde rüya gördüm çok etkisinde kaldım..
Nişanlandım ve nişanlandığım kişiyi yandan gördüm esmer bişey ve uzun boyluydu...
Annemde dua etti rüyamda sonbaharda nişanlayalım diye...
Şimdi heyecanla sonbaharı bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?