- Konu Sahibi ZeMHeRi
bende hızır orucunda esımın aılesınden bırını gormustum heehe
yok canım ne alaka demıstım
ama seneler sonra oldu:)))
yok canım ne alaka demıstım
ama seneler sonra oldu:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm.. gerçek bir öykü anlatayım sana bundan uzun yılar önce ananem bekarken ona bir komşusu kibrik kutusuna bir adet çekirge koy ve hava alabileceği,ama kaçıp gidemeyeceği kadarda bir delik aç demiş. 3kulhuvallah bir elham oku ve yat demiş evleneceğin kişiyi rüyanda görürsün ben yaptım ve kocamı gördüm demiş.rahmetli ananem bir hevesle koşup kadının aynı dediklerini yapıyor ve çekirge yakalamak için çok uğraşıyor kadıncağız..gece uyuyor ve sabah uyanıyor ki kimi görüyor rüyasında dedemi.komşu sabah soruyor kimi gördün diye ananem hiçkimseyi görmedim diyor nasıl desin kadına senin kocanı gördüm diye.aradan bir iki yıl geçiyor ve komşu hastalanıp ölüyor.. sonra dedem ananemi istiyor büyük dededen ve evleniyorlar inan anlattıklarımda samimiyim. rüyalara inanmalı bazen bence insan![]()
canım bende yaklaşık 3-4 sene önce yastığımın altına anahtar koyup yatmıştım,evleneceğim kişinin yüzünü görmek için.rüyamda benim boylarımda sevimli,sürekli gülen bir erkek beni izliyordu,espri felan yapıyordu,eşime çok benziyor rüyamda gördüğüm kişi,bir kere daha koymuştum arkadaşımın evinde ondada baba filminin oyuncularını görmüştümkaydirigubbakcemile3
birbirilerine ateş ediyorlardı![]()
ben de bir oruç tutulduğunu biliyorum sanırım alevilerde böyle bir inanç var