Ben rüyamda sevgili olma teklifini reddettiğim bir erkek arkadaşımı aylar sonra görmüştüm. Teklif edeli ve ben reddedeli 1 yıl kadar olmuştu hiç aklımda yokken rüyama girmişti, evleniyorduk. Onların evindeymişiz her yer bembeyazdı büyük bir evdi ben gelinlik giymiştim o da damatlık tabi ki, nikah masasına oturuyorduk ailelerimiz oradaydı alkışlıyorlardı herkes çok mutluydu.
O sıralar Bella&Edward aşkı fazla popülerdi aynı Bella gibi hissettiğimi düşünüyordum rüyamda. Zengin bir aile, kocaman beyaz evlerinde nikahımız oluyor, duvarlarda aile fotoğrafları vardı. Çok ama çok mutluydum ve çok huzurluydum, bana aşkla bakışı hoşuma gidiyordu. Sonra şaşkın bir gülümsemeyle uyandım, şapşal gibiydim. Onu nasıl bulurum endişesi içimi kemiriyordu çünkü görüşmeyeli aylar olmuştu. Saat 8 civarıydı herkes uyuyordu evde, yerimde duramadım kalktım bilgisayarı açtım eğer benim nasibimse ve rüyamdaki gibi mutlu olacaksam kolayca buldur Allah'ım diye dua ederek facede aramaya başladım, telefonunu da silmiştim ona dair hiç bir şey yoktu elimde. Ortak bir arkadas sayesinde buldum mesaj attım. Öyle tekrar konuşmaya başladık.
Yurt dışına çıkacakmış çıkmadan önce bi görüşelim dedik buluştuk ve ben rüyamın etkisiyle mi bilmiyorum ama ona daha sıcak bakmaya başladım hatta aşık olduğumu bile söyleyebilirim, oysa ki onun yanında 1 dk fazla durmak bile zor geliyordu önceden.
Bana tekrar beni sevdiğini söyledi ve bu sefer ben de ona karşı boş olmadığımı söyledim ve böylece sevgili olduk. Bir kaç ay sonra onun ısrarlarıyla sözlendik, o kadar apar topar oldu ki hiç bir şey anlamadım. Ailesini de o zorla ikna etmiş bu kadar acele olması için, ailesiyle hem ilk defa tanıştık hem isteme hem söz oldu yani, hepsi bir arada. Sonra da bir daha görmedik zaten ailesinden 1 kişiyi bile. Telefon bile açmıyorlardı ben arıyordum hep. Bu kadar alelacele olunca kimse ciddiyetini kavrayamadı sanırım.
Neyse, sonra bunun gittikçe artan kıskançlıkları, paniklemeleri ve siniri yüzünden çok yıpranmaya başladım. Hem beni hem kendini yıpratıyordu. Sözü attım ve ayrıldım. 2 yıl oldu ve Allah'ıma şükür hiç pişman olmadım ayrıldığım için. Tabi ki evlenmeyi çoookk istiyorum ama yanlış kişiyle evlenmek istemiyorum. Tüm hayatımı onunla paylaşıcam sonuçta... Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Bu konuyu dün keşfettim ve ben de dün gece yatmadan önce yatsıyı kıldıktan sonra istihare namazı kıldım ve rüyamda evleneceğim kişiyi görmek için dua edip uyudum ama çok karışık rüyalar gördüm, evleneceğim kişiyi görmedim sanırım. Bize kargo getiren birini gördüm sonra şişman bir adam gördüm ama çok karışıktı...Benimle ilgilendikleri yoktu ben de onlarla ilgilenmiyordum. Bu akşam da inşallah yusuf süresini okuyp uyuycam inşallah görürüm yaa çok merak ediyorum ve artık ben de bir yuva kurmak istiyorum hayırlısıyla...