Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

canım sebebi kendin söylemişsin zaten..işi sen kurmuşsun ve o hiç birşey bilmiyormuş..erkekler çoğu konuda heleki iş konusunda eşinden aşağı olmayı asla kabullenemez kontrol kendilerinde olsun isterler..bu onda bir kompleks oluşturmuş o bile farkında değildir bunun. kompleksini ise seni başkalarının yanında ezerek güç göstergesi yaparak aşmaya çalışıyor..bence sebep kesinlikle bu..

Felisity ve Sumeyra86 cevaplariniz icin tesekkurler.
Felisity dedigin gibi esimin ilgi duyabilecegi biri olabilir cunku esim her calisan kizi guzel kiz cirkin kiz olarak siniflandirir.Her ne kadar beni aldatmadigini bilmeme ragmen,esim her guzel kizla muhabbet etmeyi sever isyerinde.Ama ona gore hos bir bayan degilse kesinlikle konusmaz.Sadece patron isci iliskisi olusturur.
Diger bir ihtimal isi ben kurdugum icin psikolojik bir durumda olabilir dediniz.Ben hic bir zaman isi benim
kurduguma dair esime bir eziklik yasatmadim.Calisanlar asil esimi patron beni ise patronun esi olarak gorurler.Zaten esimin bana isyerindeki hakaretlerinden dolayi calisanlar uzerinde bir saygi oturttugumu sanmiyorum.Sanirim benim hakkimda patronun zavalli esi diye dusunuyolar.Felisity canim esim kesinlikle isi bana birakmaz.Gelismekte olan bir isyerimiz var.Isyerindeki duzen oturdugu zaman esim beni isyerinden cikartmak istiyor zaten.
Bilmiyorum kizlar yani sebep ne olursa olsun bir erkek karisini yabanci insanlarin yaninda assagilar mi?Ve bu assagilanmalara maruz kalan kadin evliligine devam edermi?

çok haklısın gerçekten bir bayan için ağır bir durum. ama sen eşine iş konusunda bir eziklik yaşatmasanda o billiyor senin daha iyi olduğunu bana kalırsa bu onu komplekse sokmuş ama böyle olmayadabilir..diğer arkadaşın dediği gibi ilgisi olduğunu sanmıyorum ama ilgi toplamak istiyoda olabilir...güzel bayanlara zaafı olması onlara ilgi duymasını göstermez ama ilgilerini çekmek istiyo olabilir..bir kadın bile beğenilmekten hoşlanır yakışıklı olarak bilinen insanlar tarafındn..hayırlısı olsun ama dik dur..

Pınarcım merhaba sadece senin anlattıklarına bakarak evliliğinle ilgili yorum yapmak istiyorum canım
ilk olarak eşlerin aynı işyerinde çalışmasına oldum olası karşıyım bunun nedeni de senin söylediğin gibi her tartışmanızın her kavganızın iş yerindekilere yansıması hem de 24 saati birlikte geçen her çift gibi birrbirinizden sıkılma ihtimaliniz yani herşeyiniz ortak bence insanın eşi de olsa kendine ait ayrı bir yaşam alanı olmalı benim ablam da evliliğinin ilk yıllarında eniştemle aynı iş yerinde çalıştılar ve çok şiddetli sarsıntılı bir dönem geçirdiler, işleri gayet iyi oldukları halde ayrı bir iş yerine gidince mutlulukları yeniden başladı ki allah'a şükür şu anda çok iyiler,( aynı yerde çalışmazsanız eminim onda görmek istemediğin davranışları da görmeyeceksin çünkü anlattığına göre evde herşey yolundaymış)
ikinci olarak eşinin yabancılar yanında seni aşağılaması, azarlaması ve başkalarına senden ayrılacağını söyleyip sonra hiçbirşeey olmamış gibi davranıp senden özür dilemesi (kusura bakma ama) onun kişiliğinin zayıf olduğunu gösteriyor, bu yorumdan da emin olmak için eşin kaç yaşında evde sorumluluğu alan dominant karakter hanginiz ve eşin bekarken sorumluluk sahibi biri miydi evin tek erkek çocuğu muydu gibi bazı soruların cevaplarını bulman lazım,
üçüncü olarak eşinin seni sevdiğini söylüyorsun ve sende eşini çok seviyorsun ondan boşanmak istemiyorsun eğer hala onu seviyor ve karar veremiyorsan mutlaka bir sebebi vardır, iyi düşün karar ver umarım verdiğin karar ne olursa olsun senin için hayırlısı olur

Selam canim.Ilginelip cevap yazdigin icin tesekkurler.
Benim dusundugum esim isyerinde hala bana ihtiyaci oldugu icin ondan ayrilmami istemedi.Ayrilma kararindan beni vazgecirdikten sonra bana cok iyi davraniyor.Ama onun yuzune her baktigimda en son kavga ettigimiz gun bana insanlarin onundeki hakaretleri ve odasina cagirdigi calisanimiza hakkimda konustuklari aklima geliyor.Bu yaptigi hakiketen yuregime isledi.bir erkek sebebi ne olursa olsun esini yabanci insanlarin onunde kucuk dusurmemeli.Isyerinde insanlarin yuzune bakamaz oldum.Kimseyle konusmak istemiyorum.Kafam oylesine karisik ki.Sizce nasil davranmaliyim?

Bence şu anda düşünmen gereken eşinin işleri değil sensin, bu olaylar henüz yeni olduğu için içinde bulunduğun durum en çok seni etkiliyor, Yani iş yerindekiler sana normal davransalar bile sana durum farklı görünecek herkesin seni izlediğini , kendi aralarında konuşan kişilerin senin hakkında konuştuklarını düşüneceksin senin biraz kendine gelebilmen için iş yerinden uzaklaşman gerekiyor, kısa bir tatil yap ama mutlaka iş yerinden bir süre uzaklaş, ve eğer mümkünse eşinle işlerinizi ayır bak bunu denerseniz birçok şeyin değiştiğini göreceksin,

Bence de katılıyorum işi sen kurduğun için tamamen psikolojik yapabilir üstünlük taslıcak erkek ya illa üste olucak ama yeri gelir kadın erkek eşit derler:umursamaz:

bayes cnm banada bi fikir verirmisinsenağlama
benim erkek arkadaşım 2haftaya kadar gelicekti ve ciddi bi adım atıcaktık.
bunude kendi istedi,benim erken demelerime rağmen..
tmm madem gelde bişeyler olsun artık dedim.
kendisinin kıskanç bi yapısı var..
dışarı çıktığında haber ver felan diyodu banaç..
dünde kendi dışarı çıktığında haber vermedi,doğal olarak kızdım bende..
istiyoki o herşeyi yapabilsin özgür olsun ama ben onun sözünden çıkmıyim..
altta kalmadım üsteledim olayı..
bana attığı msjda ayrılık istemiyorum senide çok seviyorum ama ilişkide gelecek göremiyorum artık dedi..
bende gururmdan ödün vermedim.
karar aldıysan açıkla bende planlarımı ona göre yapim dedimm..
ya ne ayrılık istemesi dedi,eğer sen istiyosan ayrıl ,benim öyle bi düşüncem yok dedi,
şimdi allak bullağım..
acaba ayrılık kararını benim üstümemi yıkmaya çalışıyo..
yada blöfmü yapıyo..
çok kez ayrıldık ama hep o araya birilerini soktu barışmak istedi..
şimdi gene ayrılsak biliyorumki dayanamıyıp birilerini sokucak gene araya..
ne yapmalıyım bilemedim..
:çok üzgünüm:

kızlar ya ben size bir sey danısmak istiyorumm.. benim bi arkdsım vardı 3 yıldır falan tanıyorum kendisini anlasıyrduk ailelerimiz falan tanıstrdık iyi bir kızdı.sonra benim subay kuzenim var kızı onunla tanıstrdım yani tanısmak istedi kız bende tanıstırdım sonra bunlar sevgili oldular ama farklı sehirdelerdi. bi ayrılıp bi barsıyolardı. ben aralarını yapmaya falan calısyordum sonra bunlar yine ayrıldılar kız baskasıyla nisanlandı kendinden 10 yas büyük ve sevmiyordu.daha sonra kuzenimle konusmaya baslamıslar kız nisanlıyken. hem kuzenimle sevgiliydi hem nisanlıydı ben kuzenime hep ayrılcak sabret diye destek oldum. bi kac ay sonra ayrıldı .bunlar topu topu bi yıldır falan düzgün sevgililer. bnmde 3yıllık bi ilişkim var iyi anlasyrduk kuzen izmir e geldigin de falan toplanıyrduk 4müz ama bu son geldiginde çok garip olaylar oldu. biz plan yapmıstık.kuzenim gelince toplancaz diye ama kız bna gelmicek o dedi halbuki biliyrm kuzenim sonucta ailesinden duydum gelecegini süpriz yapacak sandım bozmadım.sonra kuzenim geldi 20 gün kaldı.bizi takan bile olmadı.ben kuzenlerime gittim gece geldi otruduk biraz sonra yattı sabah piknige gideceklermis beni cagırmayı bırak gidiyoruz bile demediler ben onların evde sabah kalktım kimse yok agır bi mesaj attım ikisine de... daha sonra hiç özür falan dilemediler cevap vermediler. kız annesiyle tanıstırmaya getirmis ben basklarından duydum.daha sonra kızın ailesiyle tanısılmaya gidiliyor annem cagırılıyor. beni cagırmayı bırakın söylnmiyor bile.. cok zoruma gitti tabi anneme dedim söyle bnm öyle tanıdklarım yok artık annemde söylemis kız aman o dacok alıngan alırım gönlünü demis alay eder gibi...neyse bir ay gecti bugün kız mesaj atmıs sorun ne knsabilirz ben de sorun yok dedim agır bi cevap yazdım acıklamama izin ver dedi ok dedim iste ben senin gelecegini sanıyrdum kontrm yoktu seni seviyoru böle olsun isteimyorum falan demis siz olsanız ne yaparsınız sevgilim sen salaksın seni salak yerine koyuyolar sen hala konusuyosun diyo bilmiyorum

mrb babys , ben yenı uyeyım dolasırken teadufen sızın yazılarınızı okudum.ne kadar cok egıtmıssınız kendınızı hayran olmamak elde degıl.sızın soyleyecek o kadar cok sey varkı kelımelere dökemıyorum.benim sevgılım esım yok ama ılerde olursa cıkacak problemlerde akıl danısacagım bırı olmasını cok ısterım ne zaman sevgılı yada es bulurum bılınmez ılerde sızınle dırsek temasında bulunmaya ısterım.kendı etrafımdakıler ya kıskanclıklarından yada cok uzulmesın yada cok duygusal yaklastıklarında cok ıyı yonlendıremeyeceklerını dusunuyorum o yuzden sızı arayıpta bulamamak ıstemıyorum.mumkunse maıl adresınızı alabılırmıyım buna ızın verırmısınız .ayrıca sızın gıbı arkadasım olsun cok ısterım aynı yastayız bu arada .allh hep guldursun hep mutlu etsın sızı

babyes cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkurler cok dedıklerın bırebır aynı cok cok cok saol

Ailesine bağlı biriyse muhakkak onlarla görüşür.kendiside gider onlarda gelir.e tabi sende yoksun.yalnız diye çağırıyolardır.mecburen onlarla görüşüyodur ve hafta içi eski bekar yaşantısında olduğu gibi ailesiyle vakit geçiriyodur.fazla üstüne gitme bence.sen olmadığın için evede alışmamış olabilir.onlarla görüşmemesi pek mümkün değil bence.neden görüşmesini istemiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…