elifçiğim özel mesaj yazamıyorum maalesef yeni olduğum için. Ama birtek şunu yazabilirm ben 10 aylık nişanlıyım ve nişanlım 10 yıl önceki lise arkadaşım severek evleniyoruz allahın ziniyle 1 ay sonra düğünümüz var adanadan kırklareline gelin gidiyorum nişanlımın görevi gereği işi orda, neyse fazla uzatmıyayım, nişanlımın ailesinin bizim ne nişanımızda nede düğünümüzde bize hiç bir katkısı olmadı ne maddi ne manevi hiç bir yönden bizimle ilgilenmediler ben bunu görüyorum kolaylıkla ama nişanlım tabiki ailesini annesini savunup duruyor ama oda görüyor oda biliyor biliyorumbu yüzden bana olan ilgisizliklerinden dolayı çok tartıştık nişanlımla ama senin yazdıkların çok iyi çok güzel fikirler uygulayabilmeyi çok isterdim ama böyle bir aileye uygulanırmı sence.
Canim yazilarini takip ediyorum burclarlada bilgin var bayaga, ben evlilik yolunda degilim ama bekarlarada taviselerin vardir herhalde bu arada boga burcuyum (tam boga)..:1rolleyes:
evet ya zaten sen hayat dolu aşk konusunda biraz kısmetsiz ama presini bekleyenlerdensin çoooook şanslısın çok duygular olmana rağmen güçlü umursamaz yapın var kimseyi çok iyi biri olduğuna inandıramıyor gibi güçlü bir yapı .canım sen böyle kumsalta gitar çalan bir eş hayat dolu ama göründüte böyle delikanlı olmalı kirli sakal falan ııııı başka ateş gurubu ile çok iyi anlaşırsın zayıf noktan terazi kova ikizler gülmeyi çok seversin gülmek eğlenmek varken hiç mutsuzluk olsun istemezsin herkesin iyi olmasını istersin seninkide biraz iyi olsa yeter tok gözlüsün cesaretlisin sağlam arkadaşlığın var hep pzitifsin ama bazen bir şey canını acıtığınında gözün birşey görmez ve lafını söylersin tambir doprasın için dişin bir iyi ötesi bir evlik yapacaksın senin gibi dürüst ve sağlam karekterli biri ile evleneceksin çünkü diyorsunki benim kalbim temiz kalbime göre allah verir diyorsun vve verirde yani böyle
evet ya zaten sen hayat dolu aşk konusunda biraz kısmetsiz ama presini bekleyenlerdensin çoooook şanslısın çok duygular olmana rağmen güçlü umursamaz yapın var kimseyi çok iyi biri olduğuna inandıramıyor gibi güçlü bir yapı .canım sen böyle kumsalta gitar çalan bir eş hayat dolu ama göründüte böyle delikanlı olmalı kirli sakal falan ııııı başka ateş gurubu ile çok iyi anlaşırsın zayıf noktan terazi kova ikizler gülmeyi çok seversin gülmek eğlenmek varken hiç mutsuzluk olsun istemezsin herkesin iyi olmasını istersin seninkide biraz iyi olsa yeter tok gözlüsün cesaretlisin sağlam arkadaşlığın var hep pzitifsin ama bazen bir şey canını acıtığınında gözün birşey görmez ve lafını söylersin tambir doprasın için dişin bir iyi ötesi bir evlik yapacaksın senin gibi dürüst ve sağlam karekterli biri ile evleneceksin çünkü diyorsunki benim kalbim temiz kalbime göre allah verir diyorsun vve verirde yani böyle
başta nefret edersin sonra onları kabullenemezsin uzak olma kararı alırsın sonra tartışmalar başlar sonra da bir sevip bir nefret edersin sonra anlamaya ve aklını kullanmaya başlarsın sonra onlara acırsın sonra onları seversin işte sen onlara alışıpta sevmeye başlayınca onlarda sana kapılarını acar ve hatalarını senin iyiliğinle anlarlar ve haksızlık ettikleri anlarlar ve gerçekten semeye başlarsın ama gerçekten ilk günden anlamaya çalışırsan çabuk atlatırsın zorlu süreci aza intirip hemen mutlu mesut yaşarsın ve canım inan bana herkes yaşıyor bak bizim mahallede düğün oldu o kadar mutlulardı bende sürekli yeni gelini kaynanasını eltisini görüyorum kaynanası bizim yan binada iki eltide yakınlar bir görsen mutlu gelip sinirli çıkıyorlar yani o kadar mutlulardı ne oldu alışana kadar böyle bu doğanın kanunu bide zor bir süreçe giriyorsun daha dün bekarken bir bakmışsın evlisin psikolojı zaten bunu kaltıramıyor bide anlaışsız aile sevisiz ilgisiz ya hemen dersinki keşke eşimin ailesi olmasaydı ne kadar mutlu olurduk ama bu sadece içinin seni kötü olman için söylediği fısıltılar bence hemen alışmaya çalış ne kadar iyi bir gelin olursan o kadar eşinin ailesi sana haksızlık yaptıklarının farkına varırlar diğer türlü ohhh hak etmiş derler bence iyi ol hatalarını görmmelerini sağla
ben ve nişanlım arasında geçenleri anlatayım babyes sende yorumlarmısın .ne nasıl iyimi kötümü:
1-mesela varsayımlar söylüyo şu şöle olsa ne tepki verirsin dio kıskançlığımı hissetmek istiyo galiba onu çok kıskandığımı hissetmelimi yoksa kendimi tutmalımıyım.
2 -arkadaşları gece bazen arıyo gel gezelim die gitmeni istemiyorum diyorum çünkü istemiyorum :) evlenincede çıkamazsın dedim öle beni evde bırakıp .gitsen bile erken gelirsin dedim.allah var oda dinliyo beni
3-internet facesine girip sevmediğim kişileri sildim msn yi açtığında bile haber veriyo aşkım netteyim die
4- ablasına çokdüşkün onedese yapcak gibi sanki hassas ablası biraz.40 yaş bekar ve hep onu kormuş kollamış benimsemiş aramız çok iyi ablası beni sevdiği için çokmutlu asla mecbur bırakmıyo ama düşkün olduğunun farkındayım.
5-nişanlımı çok seviyorum bugün onu çağırdım tatlı kurabye falan yapmıştık güzel bi çay kefyi yapalım.
evlenince ne nasıl olur bilmiyorum ama inş. çok güzel olcak
güzel yazmışsın elifçiğim de! son olan olayı anlatim ben sana. benim nişanlım çok becerikli aklı çalışan ve aşırı siniri olmayan sakin yaıya sahip biridir, ama kayınvalidem bana sürekli olarak o bunu yapamaz o şunu beceremez o anlamaz , o çok sinirli snirlendirme sinirlenirse evi kırar döker diyip duruyor, bende buna karşılık hayır annecim ben hiç bu yönlerini görmedim yanlış tanıdığımada ihtmal vermiyorum dedim. hala söylemeye devam etti. bende çok sinirlendim ama kayınvalideme belli etmedim.ayrıca bu konuşmalar benim ailemin yanında oldu ve ailem biz kızımızı kime emanet edipte kırklareline yolluyomuşuz diye şüpheye düştüler. annem oğullarını yücelteceklerine niye alçaltıyorlar gözümüzde diyor. nişanlımla telefonda konuşurken olduğu gibi anlattım bunu dün gece, ve bana ben böyle bir insan değilim annem sana nasıl söylemiş neden böyle söylemiş dedi ve sonra bana benim ailesiyle görüşmemi istemediğini onların hep bana farklı şeyler söyleyip aklımı bulandırdıklarını söyledi. hiç bir zaman anlaşamayacağımız düşündüğünü söyledi. bende hayır onlar benimde ailem dedim ben ne dediysem bu fikrinden vazgeçmedi. ama ben nişanlımı 11 yıldır tanıyorum ve hiçte ailesinin annesinin anlattığı bahsettiği gibi bir insan değil.
olurmu çok anlaşan çift, arkadaş, aile, herşey çok güzel olur koç ateş gurubu heyecan,iş bitiren ,zeki ,çalışkan ,hırslı sende oğlak toprak gurubu asil komik rahattına düşkün gezmeyi tozmayı aşkı seven bir birinizi tamamlarsınız sen biraz inatcı o biraz inatcı biaz sorun olsada ikinizde biraz altan alabilirsiniz sen aslında asla altan almayan bir tip olmana rağmen sevgiğin kişiye küsersin ama küs duramazsın iyi iyi bence güçlü bir bağ görüyorum
merhaba kızlar ben bu aralar çooook yoğunum size fazla zaman ayıramıyorum kusura bakmayın ama yinede vakit bulursan mutlaka cevap yazmaya çalışırım geç olsada yazarım kendinize iyi bakın
evli boğa erkeği nasıldır bilen var mı ben teraziyim
canım ben ve eşim yay burcuyuz 4 yıllık evliyiz çok şükür iyi anlaşıyoruz ama eşim özür dilemekten pek hoşlanmıyo suçlu olsada kenara çekilir oturur ben konuşmadan konuşmaz bende yay burcuyum ama hiç kinci değilim alttan alırım bana da birşeyler söylermisin
slm babyes bende sana bşyler danışmıştım burcumuzu ve nasıl bi ortamda tanıştıgımızı sormuştun cvp yazdım ama cvp alamaaıdmm ciddi anlamdada birilerinn fikrine ihtiyacım var yaşım çok genç ve evlilk düşünüyrz onun ilgisizliiğinden yakınıydm erkek arkadaşım balık burcu bende terazi burcuyum acill cvp ve düşünlerini bekliyorumm :) ve şimdiden tşk ediyrmm gerçekten çok güzel konusuysnn
güzel yazmışsın elifçiğim de! son olan olayı anlatim ben sana. benim nişanlım çok becerikli aklı çalışan ve aşırı siniri olmayan sakin yaıya sahip biridir, ama kayınvalidem bana sürekli olarak o bunu yapamaz o şunu beceremez o anlamaz , o çok sinirli snirlendirme sinirlenirse evi kırar döker diyip duruyor, bende buna karşılık hayır annecim ben hiç bu yönlerini görmedim yanlış tanıdığımada ihtmal vermiyorum dedim. hala söylemeye devam etti. bende çok sinirlendim ama kayınvalideme belli etmedim.ayrıca bu konuşmalar benim ailemin yanında oldu ve ailem biz kızımızı kime emanet edipte kırklareline yolluyomuşuz diye şüpheye düştüler. annem oğullarını yücelteceklerine niye alçaltıyorlar gözümüzde diyor. nişanlımla telefonda konuşurken olduğu gibi anlattım bunu dün gece, ve bana ben böyle bir insan değilim annem sana nasıl söylemiş neden böyle söylemiş dedi ve sonra bana benim ailesiyle görüşmemi istemediğini onların hep bana farklı şeyler söyleyip aklımı bulandırdıklarını söyledi. hiç bir zaman anlaşamayacağımız düşündüğünü söyledi. bende hayır onlar benimde ailem dedim ben ne dediysem bu fikrinden vazgeçmedi. ama ben nişanlımı 11 yıldır tanıyorum ve hiçte ailesinin annesinin anlattığı bahsettiği gibi bir insan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?