peki eltim kaynanasına gitmek istiycek onun götürmesi için bize sizde gelin diycekjler araba için tabi.böylece benide götürcekler.bu durumda napmalıyım.
bide şöyle bişey var kendi tek gittiğinde de aldırıyo kendini nişanlım iş dönüşünde alıyo bu devam edersede sesimi çıkarmıycakmıyım.bu çok zor.ne işi var kocamın yanındaa
iyi niyetli benim nişanlım bide abisi ya kırmak istemiyo galiba hayır diyemiyo öyle bi yapısı var.
bunların yüzünden evimde huzursuz olmak istemiyorum.nişanlımla aramız iyi.seviyoruz.beni kırmak istemiyo şimdiye kadar öyle.
onlarla abisinin kaynanasına gitmek istemiyorum.yada eltimi tek başına ordan almasını.ileriyi çok düşünüyosun diyceksin ama bunlarla ilgili danışmak istedim sana.rahatlamak istiyorum.sesimi çıkarmadan nasıl yapıcam.
şunuda belirtiyim eltim ve kaynanamla aynı binada olucam evlerimiz ayrı herkesin evi var.ben çalışıyorum o yönden rahatım.eltim ve kaynanam evdeler.
kıss sen ne kadar fenasın öyle!!! senden öğreneceğimiz çok şey var desene kaydirigubbakcemile3
babyes ne kadar güzel taktikler vermissin hepsi altin bilezik gercekten hepsini tam tam okuyamadim bi kismini okudum ama hep büyüklerimizdende duydugumuz benzeri seyler var iclerinde gercekten okurken sevindimde ne güzel dedim bir yol gösterici akil danisabilcek birisi... artik normal arkadaslarimiza bile bisi anlatmaya cekiniyor insan dedikodu yapiyor herkes nese yazilarin cok güzel takip etmeye devam edicem tesekkür etmek geldi icimden opuyorumnanaktan
canım ya şimdiden bunları düşünmekte haklısın çünkü düzenli,huzurlu bir hayat istiyorsun haklısın tabiki bunları hepsini hal edeceksin ama bence bunları hiç düşünme şimdiden yüzünü eskitme ruhu yaşlandırma sen bence koçanla geçireceğin saatleri düşün onun evde neler yaparım onu eve bağlamak için dişarıdan koşarak eve gelmesini nasıl sağlarım bunları düşün bunlar daha önemli tatlım senin yapacağın şey önce eksilmecek her gün artacak bir aşk için neler yapmalıyım diye düşün .sonra bu konular için gerçekten doğru zaman değil bak şimdi sen bunları düşününce offfff yaaaa diye sıkılıyorsun ama bunları düşündüğünü onlar hiç bilmiyor ve bilmeyecekler şuan da bunları düşündüğüne göre çoooook mutlu bir yaşamın var ve şeytan senin huzurunu bozmak için bir şey bulamıyorken bunları sana sunuyor ve sende şeytanın tuzağına düşüyorsun şimdi sana bunları düşündürüyor sonra hergün onlardan daha daha daha soğutuyor ve mutlaka onların yanıda bunu yüzün belli ediyor ve sana bunları fısıldayan şeytan onlarada ,ya bu kız
niye suratsız yok yok bizi beğenmiyor kesin diyecekler ve sonra onlarda surat asacak ve daha evlenmeden sevilmeyen değer görmeyen gelin olacaksın sana gelen fısıltıları sustur güzelliğini bozma hiç gerek yok tabiki hakkını savunacaksın tabiki eşine kendinide kukla olamsına izin vermececeksin ama bekle herşey sırayla olursa ancak kazanırsın satranç gibi iyi elini sona saklayacaksın sen önce en ol en sevilen gelin en sevilen yenge sevgi bütün kapıları acar seni severlerse ileride ne olursa yok o yapmaz bizim oğlumuz huysuz olmalı sen hiç bir zaman kaliteni bozma zaten herşey evlenince değişiyor eşinde deişecek oda varkına varacak eveln hiç birşey deme ilk biri göz yum sonra eşini işle ona canım yorgunsun ya erkekleri nasıl kotlarsan öyle olur ya bugün gitmeyelim bak gözlerinden yorgunluk akıyor de en enerjik erkek bile yorgunsun lafıyla hemen omuzları düşer ama yok yine sen dötürüyorsun boş ver dersen sana söylüyeceği tekşey ne yokmu diyim nasıl derim der ve seni ezer gecer ya sen eşini düşünerek gözünü acacan artık zamanı gelincegerçekten erkek başlarsan çabuk kaybedersin bak ben hayat başarımı herşeyde güzel yönleri düşünerek kazandım en kötü şeylerde bile en altan iyiyi çıkarıp bunu sevindim sende böyle yap mesela diyorsunki eltim annesine giderken bize gel diyecek demek ki aslın da acabalar var içinde yoksa kim annesine eltisini götürmek isterki sen istermisin
babyes, vallah yazdiklarinizi okudum gercekten tebrik ederim.. cok zekice bi yaklasim yapiyorsunuz her konuda alkisalkisalkis
benim nisanlimdada sevmedigim yönü:
biz biseylere karar vermek üzereyiz.. sonra o gidiyo bi baskasinada danisiyo.. (kendinden büyük birine) sonra gelip bana diyoki; ya biz öyle degilde söyle yapsak daha dogru olur, hatta en iyisi bu falan... yani baskalarinin gazina geliyo:))
sonra ben yok bizim konustugumuz gibi yapacagiz dedigim zaman: yok efendim hep senin dediigin oluyo, ben bisi dedigim zaman kabul etmiyosun vs.vs.... ve tartisma basliyo..
bi kac kere tartismadan sonra uyardim onu.. simdilik iyi bakalim.. sözümden hic cikmaz aslinda.. ama bazende böyle gaza geliyo :)) ne saf bu erkek milleti yaa..
konuyu çok beğendim:lepi:
babyes çok güzel şeyler yazıyosun hayat tecrübelerinden faydalanmak güzel bişey ama keşke herkes bu kadar sabırlı olabilse, mesela asık suratla karşılandığın bir evde gülmek çok zor oluyor, heleki benim kayınvalidem gibi bi kayınvalideye gülümseyerek yaklaşmak ne kadar zor anlatamam elimden geldiği kadar sakin davranmaya çalışıyorum kötü gelin olmayı kimse istemez tabiki ama sabırda bir yere kadar umarım söylediğin gibi nişanlılarımız evlendikten sonra değişirler. Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürederim.
TEŞEKKÜRLER BABYES cevap yazdığın için.bunları evet takmamalıyım nişanlımla mutluyum evimiz yapılıyo şu anda ve herşeyi bana soruyo en ufak şeyi bile.evimizi benim istediğim gibi yapıyoruz.beğenmese bile ben bğendiğim için o da beğeniyo.:) öyle diyoo banaa.abiside 2 yıla kadar araba alıcakmış borcu bitince öyle dedi nişanlım bana.ayy o kadar sevindimki.aslında mecbur oldukları için nişanlıma arabayla götürtüyolar.arabaları olsa götürtmzler anladım.Kaynanam da beni seviyomuş.öyle demiş ortak tanığımız birine.dediğin gibi hepsiyle mesafeliyim zaten gerektiği kadar yakınım bu konuda aynı fikirdeyim senle.çok samimi olursan vıcığı çıkar zaten.:))
asık surat beğenmeme falan yorum yapmışsın o da çok doğru valla diyo olabilirler.evet beğenmiyorum napıyımmmm:))
pekii banada yardımm ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım 4 aydır ii giden bir ilişkim var ama o biraz ilgisiz gibi duruyo işlerinn yoğunlugundan kaynaklandıgını söylüyo aama şuana kdr pek bi hata görmedim ve evlilik kararı aldık acaba yanlış bi adımmı atıyorum ben yazmayınca o üzerime düşüyoo ama ben düştükçee o geri çekiliyoo tabii bunlar sadece tlf daaa yanyana geldigimizde ondan iyisi yokkk diyorum o kadar anlayışlı,düzgün biri oluveriyoo neden acabaa
canım bak güzelliği görmek içini rahatlatmış sen hep güzeli gör kötü görmek seni üzer sadece çünkü gördüğün bir sorun karşısında sadece kin duyuyorsun başka bir şey yapamıyorsun yapamadığın içinde sorun oluyor bak canım boş ver vermişsin zaten mesafe konusuna gelince her gelin böyle der bende dedim bak sana ne olur söylüyeyim mesafeli olursan asla o aileden olmayacaksın sen içlerine girmeyince onlar sana yanaşacak ve sen davrını belli edeceksin bu seni aileden daha fazla koparacak ve diyeceksinki evet başım rahat boş ver mesafeli, olayım .sonra yavaş yavaş gelin olmaktan çıkacaksın hep bir yabancı aile içinde hep uzak biri aile toplandığında bile sana danışmayacak ve gerçekten ailede silik biri olacaksın sonra evde oturrken bak böyle oldu hiç haberim yok bak şöyle oldu ya bende bu ailenin geli değilmiyim diyeceksin ve için hiç rahat olmayacak çünkü aslında istediğin hayalini kurduğun şeyler bu değil çok mutlu bir evlik sadece evin duvarları içinde olmuyor çok mutlusun bu gören bile yok sonra eşin bundan sıkılacak ama birşey yapamayacak çünkü eşinde silinmeye mahkum ve sen böyle bir hayat istiyormusun bence hayır ama şimdi evet bende böyle istedim ve yaptım ama mutlu olmadım çünkü ben en olmalıyım en sevilen gelin en beğelilen övülen gelin herşey bana sorulmalı herşey benim dediğim gibi olmalı benim olduğum her çok neşeli ben yokken kimse mutlu olmsmslı ben böyle bir hayat istiyordum ve bunu başardım şimdim ailenin küçük yengesiyin ben annemlere gittiğimde kimse evden bile çıkmıyor ve hergün arayıp yadi gel diyrlar benim en büyük kaynım babamın yaşında onun da diğer kayınlarım ve eltilerim ve ailenin bekarlarının hepsinin sırdaşı tek dostlarıyım ben sevildiğim yerde mutluyum sen nasıl mutlu olacaksan öyle olmalısın ben böyleyim diye sende böyle ol demiyorum gerçekten bu düşüncelerin seni yanıltmasın gerçekten istediğim bunu diye düşün dahil olmakmı yoksa mesafekli olmakmı ikisini de dene dahil olucamı için rahat yoksa uzak olucamı eğer uzaksan ve halen içinde kin varsa demekki yanlış yoldasın kafan rahat için rahatsa demekki doğru olan bu ben ikisinide denedinm ve bunuca yolumu değiştirmekten çekinmedim sevilmek istiyorum şuan sevmen gerçekten çooook doğal bençok rahat özgür yaşamyı bilen kütürlü bir aileden bize çok farklı bir aileye gelin geldin ve okadar farklıydıki yemek yemeleri bile çok değişikti misafirliklleri giyimleri düğünleri adetleri ama inan bana onaları uyunca onlarda sana uyuyorlar ne kadar emek verirsen okadar emek görüyorsun bence yapabilirsn çünkü sen bunu yapamayacak biri olsaydın böyle bir hayatı allah sana vermezdi ve biz şuan böyle bir konuşmayı yapıyor olmazdık demi bence buda bir işaret bence şimdi kara verme zamanla beni anlarısın nasılsa şimdi anlamanı beklemiyorum çünkü ben 10 yıl önce anlamazdım ve hayır derdim mümkün değil derdim hayır deme hakkın var canım kendimden biliyıorum bu olasılıksız dır şimdi demi
babyes noldu sence?
nişamlım ailesi abisi falan nikaha gittiler ama bana söylemedi.babasından öğrendim evi arayınca.bana gitmediğini onları bıraktığını söyledi ama.annesini aramıştım anneler gününü kutlamak için gelcektim nikahtaymışsınız dedim.oda evet yavuzda dışarda söylemedimi sana dedi.niye sakladıki gittiğini söyleyince sen bişeymi diyosun acaba dedi kaynanam bana.şaşırdım.nişanlım benden çekindiği için gitmedim diyo biliyorun.güya onları taşımıyorum manasında.ben yarın gidicem onlara hediyemle.bu konu açılırsa ne konuşmalıyım.yada ben açmalımıyım bu yalan söyleme konusunu.ama nişanlım diyoki abisini görünce benimde geldiğimi sanmıştır annem diyo.ama bence gitti nikaha.nişanlımla telefonda konuştuk.yarın tekrar açıyımmı konuyu
sevgilim akrep ben terazi burcuyum yükselenim yengeç... sence uyumlu mudur?
Gerçi şimdiye kadar çözemediğimiz sorun yok ama...
Babyes.. benimde sana sorum olacak birazcik bilgilendirebilirsen benide sevinirim..
yorumlarini cok begeniyorum aklima da yatiyor :)
$öyle ki biz daha tani$ma a$amasindayiz(3 ay oldu)... ben boga burcuyum(21yasinda) sakin bir hayatim var bazilarina monoton bile gelebilir ama ben böyle rahatim.. adimlarimi risk almadan atmak tercihimdir..geleceklede ilgili böyle düsünüyorum yani önümü görmem lazim..
O aslan burcu(25 yasinda).. benim yanimda hiperaktif gibi bise:)) ben zamanla aciliyorum onun yaninda suskun kaliyorum tabii ki.. ikimizde univ okuyoruz o bitmek üzere.. hayaller kuruyo planlar yapiyo(kendi hayati ile ilgili) vsvs ama bana pek gercekci gelmiyor hani.. ne bilim kendine güvenen olgun biri.. ben istersem herseyi yapabilirim diyor.. bana kendine biraz fazla güveniyomu$ gibi geliyor.. (+ benimle bir gelecek düsündügünüde sIk sIk dile getiriyor ama ben evlilik biraz uzak hani onu dinleyince kulaga ho$ geliyor..ama biraz cok cabuk geli$iyor gibi geliyor bana her$ey..sanki böyle olunca onunki bir hevesmi$ gibi geliyor hernekadar bunun böyle olmadigini dile getirmeye calissada)
birde hani onu dinlememi ilgilenmemi bekliyor dogal olarak ama ben birsey anlatinca sanki dinlemi$ olayim diye dinliyormus gibi geliyor yeri geliyor bnm lafimin ortasinda baska bir konuya geciyor yada bnm dediklerimi es geciyor ( yani kasitli degil belki ama o anda aklina baska birsey geliyor onu anlatiyor diyelim...)
nasil düsünmeliyim nasil davranmaliyim $a$irdim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?