Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

iyi niyetli benim nişanlım bide abisi ya kırmak istemiyo galiba hayır diyemiyo öyle bi yapısı var.

şunuda belirtiyim eltim ve kaynanamla aynı binada olucam evlerimiz ayrı herkesin evi var.ben çalışıyorum o yönden rahatım.eltim ve kaynanam evdeler.

canım ya şimdiden bunları düşünmekte haklısın çünkü düzenli,huzurlu bir hayat istiyorsun haklısın tabiki bunları hepsini hal edeceksin ama bence bunları hiç düşünme şimdiden yüzünü eskitme ruhu yaşlandırma sen bence koçanla geçireceğin saatleri düşün onun evde neler yaparım onu eve bağlamak için dişarıdan koşarak eve gelmesini nasıl sağlarım bunları düşün bunlar daha önemli tatlım senin yapacağın şey önce eksilmecek her gün artacak bir aşk için neler yapmalıyım diye düşün .sonra bu konular için gerçekten doğru zaman değil bak şimdi sen bunları düşününce offfff yaaaa diye sıkılıyorsun ama bunları düşündüğünü onlar hiç bilmiyor ve bilmeyecekler şuan da bunları düşündüğüne göre çoooook mutlu bir yaşamın var ve şeytan senin huzurunu bozmak için bir şey bulamıyorken bunları sana sunuyor ve sende şeytanın tuzağına düşüyorsun şimdi sana bunları düşündürüyor sonra hergün onlardan daha daha daha soğutuyor ve mutlaka onların yanıda bunu yüzün belli ediyor ve sana bunları fısıldayan şeytan onlarada ,ya bu kız
niye suratsız yok yok bizi beğenmiyor kesin diyecekler ve sonra onlarda surat asacak ve daha evlenmeden sevilmeyen değer görmeyen gelin olacaksın sana gelen fısıltıları sustur güzelliğini bozma hiç gerek yok tabiki hakkını savunacaksın tabiki eşine kendinide kukla olamsına izin vermececeksin ama bekle herşey sırayla olursa ancak kazanırsın satranç gibi iyi elini sona saklayacaksın sen önce en ol en sevilen gelin en sevilen yenge sevgi bütün kapıları acar seni severlerse ileride ne olursa yok o yapmaz bizim oğlumuz huysuz olmalı sen hiç bir zaman kaliteni bozma zaten herşey evlenince değişiyor eşinde deişecek oda varkına varacak eveln hiç birşey deme ilk biri göz yum sonra eşini işle ona canım yorgunsun ya erkekleri nasıl kotlarsan öyle olur ya bugün gitmeyelim bak gözlerinden yorgunluk akıyor de en enerjik erkek bile yorgunsun lafıyla hemen omuzları düşer ama yok yine sen dötürüyorsun boş ver dersen sana söylüyeceği tekşey ne yokmu diyim nasıl derim der ve seni ezer gecer ya sen eşini düşünerek gözünü acacan artık zamanı gelincegerçekten erkek başlarsan çabuk kaybedersin bak ben hayat başarımı herşeyde güzel yönleri düşünerek kazandım en kötü şeylerde bile en altan iyiyi çıkarıp bunu sevindim sende böyle yap mesela diyorsunki eltim annesine giderken bize gel diyecek demek ki aslın da acabalar var içinde yoksa kim annesine eltisini götürmek isterki sen istermisin

son bir şey canım bu gün bir şey yap sakin bir zamanda uzan ve düşün hayal kur varsayalım sen eltinsin bekar kaynın var eşinin arabası yok kaynına muhtaçsın bekar kayınlar çok tatlı olur arkadaşlardır (ama bunu hayal ederken başkalarını düşün şimdiki eşinin ailesini düşünme )işte kaynın nişanlandı eşin seni götüremiyor kaynın götürüyor sen zaten aslında bunun altında eziliyorsun çünkü her insan ezilir ve diyorsunki kaynım evlenince nasıl olacak ozaman eltim binim arkadaşım olcak onunla beraber bu hayatı daha güzel yapacağız bu aileyi kendimize uyduracağız diye düşünürken ve kaynının nişanlısın daha evlenmeden senin haylını kurduğun şeyleri bırak sana bir fırsat bile vermeyi düşünmiyor ne kadar üzülürsün neyseki eltin daha bir şey bilmiyor bırak bilmesin bence bir şans ver . şimdi sen ben böyle düşünmemki diyeceksin evet canım sen düşünmezsin ama şeytan sana herşeyi düşündürür mesafeni koy kimseye yüz verme kendini ezdirme eşinin salak yerine koymalarına izin verme falan.......neyse canım bekle evlen belki hiç bir şey düşündüğün gibi olmayacak belki onalr bunların farkında belki ya evlenince böyle yapsak ayıp olur yeni evliler belki anlayış gösterecekler bunu bilemezsin bekle önünü görmeden asla adım atma düşersin önü gör kafanı topla sonra yürü kim tutar seni

kıss sen ne kadar fenasın öyle!!! senden öğreneceğimiz çok şey var desene kaydirigubbakcemile3

ilginize teşekkürler aslında bunları hepimiz bilyoruz ama uygulamaya gelince kolaya kaçıp imalar laflar falan aslındagercekler o kadar basitki sadece denemek gerkiyor bide bildiğimiz şeyleri yabancı birinden duyunca aaaa doğru diyoruz çünkü etrafımızda iyiliğimizi isteyen kimseler yok diyoruz doğruda söyleseler kesin altında bir şey vardır diyoruz .neyse kızlar sonra devam ederiz ben burdayım her mesaja cevap veriyorum zaten ,opuyorumnanaktan:dance::jeyyar::teytey:a.s.opuyorumnanaktanbana yazabilrsiniz

babyes çok güzel şeyler yazıyosun hayat tecrübelerinden faydalanmak güzel bişey ama keşke herkes bu kadar sabırlı olabilse, mesela asık suratla karşılandığın bir evde gülmek çok zor oluyor, heleki benim kayınvalidem gibi bi kayınvalideye gülümseyerek yaklaşmak ne kadar zor anlatamam elimden geldiği kadar sakin davranmaya çalışıyorum kötü gelin olmayı kimse istemez tabiki ama sabırda bir yere kadar umarım söylediğin gibi nişanlılarımız evlendikten sonra değişirler. Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürederim.

TEŞEKKÜRLER BABYES cevap yazdığın için.bunları evet takmamalıyım nişanlımla mutluyum evimiz yapılıyo şu anda ve herşeyi bana soruyo en ufak şeyi bile.evimizi benim istediğim gibi yapıyoruz.beğenmese bile ben bğendiğim için o da beğeniyo.:) öyle diyoo banaa.abiside 2 yıla kadar araba alıcakmış borcu bitince öyle dedi nişanlım bana.ayy o kadar sevindimki.aslında mecbur oldukları için nişanlıma arabayla götürtüyolar.arabaları olsa götürtmzler anladım.Kaynanam da beni seviyomuş.öyle demiş ortak tanığımız birine.dediğin gibi hepsiyle mesafeliyim zaten gerektiği kadar yakınım bu konuda aynı fikirdeyim senle.çok samimi olursan vıcığı çıkar zaten.:))
asık surat beğenmeme falan yorum yapmışsın o da çok doğru valla diyo olabilirler.evet beğenmiyorum napıyımmmm:))

nişanlın su gurbumu . neyse canım bu özellik bütün erkeklerde var laf dinlemesi iyi demekki evlenince sadece seni dinleyecek nişanlıyken sıkma boş ver canım evlenincede hiç boş bırakma laf dinlemesi başkalarına danışması iyi evlenince sen verirsin gazı olur biter idaresi kolay erkek tipidir tabi senin zekice ve asla off demeden uğraşman gerekir ve hep senin sözün geçer uzaktan kumandalı bir koçan olur şimdilik sıkmaki evlenince seni dinlesin şimdi sıkarsan başkalarının yanıda kedi senin yanida aslan olur canım evlenmeden önce böyle delikanlı erkek dirlerdir ya evlenince çocuk olurlar bak canım mesela canım şimdi ona bir şey söylediğinde tepki verir ve sen ne demek istediğini anlatamadan zaman bitiyor ve başkalarının yanına gidiyor dimi sen hep yarım kalıyorsun onun içinde hep haksız olan oluyorsun ama evli olsan sabaha kadar sürebilir istersen bütün zamanlar senin, kaçamazda ve sana hak vermek zorun da kalır acele etme evlen o zaman tatlı tatlı yap

konuyu çok beğendim:lepi:

anlıyorum canım yaşaman yok zaten anneni dinle oda yaşamıştır yani bu işin şanslısı şansızı yok ama bu geçmesi gereken çekilmesi gereken bir süreç çekeceksin ve bitecek ve inan bana alışacaksın ben de evliliğim başlarında böyle şeyleri yaşadım ve asla düzellemez derdim ama şimdi okadar eşimin ailesiyle aram iyiki anlatamam ve geşke anladıkları göstere bilseydim biz dört elti bir bibnada oturuyoruz sanki 4 kanka gibiyiz hep gülüyoruz hiç tartışmalar olmuyor bir sorun olduğu zaman bile gülerek hal ediyoruz çok güzel ama başta berbattı alışınca insanları çözünce gerçekler çıkıyor herkes kendine göre haklı olduğunu görünce hak verip affediyorsun ben yaştığım aileyi bir dostluğa cevirdim bubu herkez yapabilir iki aile farkları bile zamanlar değişti ve onladan biri oluyorsun yada onlar senin gibi oluyor uyuoyrsun ve kendine uyduruyorsun ortaya inanılmaz bir şey çıkıyor ama eğer mesafeler koyulursa gerçekten tanımıyorsun anlamıyorsun ve hep şuandaki gibi bir ömür boyu sürüyor tanımaya çalış kaçma daha yakın ol ve iyi intikam yakın olmaktır ne kadar yakınsan okadar okadar güvendesin o kadar sırtın sağlam senin yazı okuyamadım değiştirmişsin seni dinlemeyi isterim canım bana özelden de yazabilirsin kendine iyi bak a.s.

canım bak güzelliği görmek içini rahatlatmış sen hep güzeli gör kötü görmek seni üzer sadece çünkü gördüğün bir sorun karşısında sadece kin duyuyorsun başka bir şey yapamıyorsun yapamadığın içinde sorun oluyor bak canım boş ver vermişsin zaten mesafe konusuna gelince her gelin böyle der bende dedim bak sana ne olur söylüyeyim mesafeli olursan asla o aileden olmayacaksın sen içlerine girmeyince onlar sana yanaşacak ve sen davrını belli edeceksin bu seni aileden daha fazla koparacak ve diyeceksinki evet başım rahat boş ver mesafeli, olayım .sonra yavaş yavaş gelin olmaktan çıkacaksın hep bir yabancı aile içinde hep uzak biri aile toplandığında bile sana danışmayacak ve gerçekten ailede silik biri olacaksın sonra evde oturrken bak böyle oldu hiç haberim yok bak şöyle oldu ya bende bu ailenin geli değilmiyim diyeceksin ve için hiç rahat olmayacak çünkü aslında istediğin hayalini kurduğun şeyler bu değil çok mutlu bir evlik sadece evin duvarları içinde olmuyor çok mutlusun bu gören bile yok sonra eşin bundan sıkılacak ama birşey yapamayacak çünkü eşinde silinmeye mahkum ve sen böyle bir hayat istiyormusun bence hayır ama şimdi evet bende böyle istedim ve yaptım ama mutlu olmadım çünkü ben en olmalıyım en sevilen gelin en beğelilen övülen gelin herşey bana sorulmalı herşey benim dediğim gibi olmalı benim olduğum her çok neşeli ben yokken kimse mutlu olmsmslı ben böyle bir hayat istiyordum ve bunu başardım şimdim ailenin küçük yengesiyin ben annemlere gittiğimde kimse evden bile çıkmıyor ve hergün arayıp yadi gel diyrlar benim en büyük kaynım babamın yaşında onun da diğer kayınlarım ve eltilerim ve ailenin bekarlarının hepsinin sırdaşı tek dostlarıyım ben sevildiğim yerde mutluyum sen nasıl mutlu olacaksan öyle olmalısın ben böyleyim diye sende böyle ol demiyorum gerçekten bu düşüncelerin seni yanıltmasın gerçekten istediğim bunu diye düşün dahil olmakmı yoksa mesafekli olmakmı ikisini de dene dahil olucamı için rahat yoksa uzak olucamı eğer uzaksan ve halen içinde kin varsa demekki yanlış yoldasın kafan rahat için rahatsa demekki doğru olan bu ben ikisinide denedinm ve bunuca yolumu değiştirmekten çekinmedim sevilmek istiyorum şuan sevmen gerçekten çooook doğal bençok rahat özgür yaşamyı bilen kütürlü bir aileden bize çok farklı bir aileye gelin geldin ve okadar farklıydıki yemek yemeleri bile çok değişikti misafirliklleri giyimleri düğünleri adetleri ama inan bana onaları uyunca onlarda sana uyuyorlar ne kadar emek verirsen okadar emek görüyorsun bence yapabilirsn çünkü sen bunu yapamayacak biri olsaydın böyle bir hayatı allah sana vermezdi ve biz şuan böyle bir konuşmayı yapıyor olmazdık demi bence buda bir işaret bence şimdi kara verme zamanla beni anlarısın nasılsa şimdi anlamanı beklemiyorum çünkü ben 10 yıl önce anlamazdım ve hayır derdim mümkün değil derdim hayır deme hakkın var canım kendimden biliyıorum bu olasılıksız dır şimdi demi

pekii banada yardımm ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım 4 aydır ii giden bir ilişkim var ama o biraz ilgisiz gibi duruyo işlerinn yoğunlugundan kaynaklandıgını söylüyo aama şuana kdr pek bi hata görmedim ve evlilik kararı aldık acaba yanlış bi adımmı atıyorum ben yazmayınca o üzerime düşüyoo ama ben düştükçee o geri çekiliyoo tabii bunlar sadece tlf daaa yanyana geldigimizde ondan iyisi yokkk diyorum o kadar anlayışlı,düzgün biri oluveriyoo neden acabaa

canım biraz daha acarmısın nasıl bir birliktelik nasıl tanışma ve burçlar sen yaz bana ben cevap yazarım olurmu 4 ay iyi daha taze çok güzel sen yaz canım konuşuruz

babyes noldu sence?
nişamlım ailesi abisi falan nikaha gittiler ama bana söylemedi.babasından öğrendim evi arayınca.bana gitmediğini onları bıraktığını söyledi ama.annesini aramıştım anneler gününü kutlamak için gelcektim nikahtaymışsınız dedim.oda evet yavuzda dışarda söylemedimi sana dedi.niye sakladıki gittiğini söyleyince sen bişeymi diyosun acaba dedi kaynanam bana.şaşırdım.nişanlım benden çekindiği için gitmedim diyo biliyorun.güya onları taşımıyorum manasında.ben yarın gidicem onlara hediyemle.bu konu açılırsa ne konuşmalıyım.yada ben açmalımıyım bu yalan söyleme konusunu.ama nişanlım diyoki abisini görünce benimde geldiğimi sanmıştır annem diyo.ama bence gitti nikaha.nişanlımla telefonda konuştuk.yarın tekrar açıyımmı konuyu

babyes noldu sence?
nişamlım ailesi abisi falan nikaha gittiler ama bana söylemedi.babasından öğrendim evi arayınca.bana gitmediğini onları bıraktığını söyledi ama.annesini aramıştım anneler gününü kutlamak için gelcektim nikahtaymışsınız dedim.oda evet yavuzda dışarda söylemedimi sana dedi.niye sakladıki gittiğini söyleyince sen bişeymi diyosun acaba dedi kaynanam bana.şaşırdım.nişanlım benden çekindiği için gitmedim diyo biliyorun.güya onları taşımıyorum manasında.ben yarın gidicem onlara hediyemle.bu konu açılırsa ne konuşmalıyım.yada ben açmalımıyım bu yalan söyleme konusunu.ama nişanlım diyoki abisini görünce benimde geldiğimi sanmıştır annem diyo.ama bence gitti nikaha.nişanlımla telefonda konuştuk.yarın tekrar açıyımmı konuyu

Babyes.. benimde sana sorum olacak birazcik bilgilendirebilirsen benide sevinirim..
yorumlarini cok begeniyorum aklima da yatiyor :)

$öyle ki biz daha tani$ma a$amasindayiz(3 ay oldu)... ben boga burcuyum(21yasinda) sakin bir hayatim var bazilarina monoton bile gelebilir ama ben böyle rahatim.. adimlarimi risk almadan atmak tercihimdir..geleceklede ilgili böyle düsünüyorum yani önümü görmem lazim..

O aslan burcu(25 yasinda).. benim yanimda hiperaktif gibi bise:)) ben zamanla aciliyorum onun yaninda suskun kaliyorum tabii ki.. ikimizde univ okuyoruz o bitmek üzere.. hayaller kuruyo planlar yapiyo(kendi hayati ile ilgili) vsvs ama bana pek gercekci gelmiyor hani.. ne bilim kendine güvenen olgun biri.. ben istersem herseyi yapabilirim diyor.. bana kendine biraz fazla güveniyomu$ gibi geliyor.. (+ benimle bir gelecek düsündügünüde sIk sIk dile getiriyor ama ben evlilik biraz uzak hani onu dinleyince kulaga ho$ geliyor..ama biraz cok cabuk geli$iyor gibi geliyor bana her$ey..sanki böyle olunca onunki bir hevesmi$ gibi geliyor hernekadar bunun böyle olmadigini dile getirmeye calissada)

birde hani onu dinlememi ilgilenmemi bekliyor dogal olarak ama ben birsey anlatinca sanki dinlemi$ olayim diye dinliyormus gibi geliyor yeri geliyor bnm lafimin ortasinda baska bir konuya geciyor yada bnm dediklerimi es geciyor ( yani kasitli degil belki ama o anda aklina baska birsey geliyor onu anlatiyor diyelim...)
nasil düsünmeliyim nasil davranmaliyim $a$irdim.. :)

Son düzenleme:
sevgilim akrep ben terazi burcuyum yükselenim yengeç... sence uyumlu mudur?
Gerçi şimdiye kadar çözemediğimiz sorun yok ama...

canım sana söylemediğini söyleme bence aranız soğuk gibi algılarlar sevinen olur üzülen olur bence konu acılırsa dedi ya bana dedi aslında ben yanlış anlamışım de yada sana söylememiş gibi olmasın bir şey bul bunu erkekğin ailesi bak kız bıktırdı artık sürekli hesap vermekten bıktı çocuk diye algılarlar ve bu sana eksi puan olur bence düzelt dişarıda demişya deki zaten sıkılırım girmem demiş bende gitmem anlamışım de yada ne biliyim düzelt işte nişanlınada söyle ağız birliği yapın.aranızda yalanlar olmaz olduğu bilinsin .bak canım işte böyle yapmak böyle etkiler yaratıyor canım evlenmeden yapma aranız bir soğursa sürekli böyle şeyler yaşarsın herşeye evet de sen bilirsin bak işte böyle şeylere moralleri bozulan erkekleri anneleri mutlaka anlar ve sürekli sorar oğlum ne oldu diye ve bir gün nişanlın patlar ve anlatır ve evlenmeden mutsuz bir evliliğe adım atarsın ona destek olursan ya canım ona acı bunu dile getirerek yap o zaman sağlam ilerlersin ayy canım falan ... neyse canım bence asla acık verme konu acılırsa biz konuştuk ya ben yanlış anlamışım bende diyorum ne oldu söylemedi diye kendimi yetim kaynananla biraz yakın konuşki sana inansın ayyy anne öyle kötü oldumki ya meğerse söylemiş ben yanlış anlamışım ayyy falan safı oyna sana inansın yap işte bir şeyler konu acılmazsa sen ac konu acılmazsa demikki bir şey var sanırlar acmazlarsa sen mutlaka aç soru işaratlaerini yok et ne kadar sağlam bir birlikteliğin var bilsinler canım

:dance:
sevgilim akrep ben terazi burcuyum yükselenim yengeç... sence uyumlu mudur?
Gerçi şimdiye kadar çözemediğimiz sorun yok ama...

wooow yandı seninki sen hava grubusun oda su grubu hep senin sözün geçer ve o sana karşı zayıftır yani canım şanslısın farkıydamısın asla kimseye taviz vermeyen kendi doğrularında yaşayan sevgilin senin hiç sözünden çıkmıyor aksini düşündüğünde seni, dinleyince bile hemen dönüyo senin söylediğini kabul ediyor yani canım üstünlük sende bide su grubu yönetilmeyi çok severler onu yönet seni daha sever güçlü bayanlar tam su grubu erkeklerin istediği gibi idr sende havasın güçlü olsan tamamdır iyi tani sıkılmazsan onu yönetmekten bir proplem olmaz canım ama sen birak güçlü erke seversin alsın götürsün sen hiç bir şeyi düşünmek zorunda kalmak istemezsn bu bu erkekle zor ama senin sözün geçer sana karşı zayıf bir erkek bence güzel uyum çok iyi sen yönet oda yönetilsin :teytey::lepi:hihoyyytalkisalkisalkis:jeyyar:

canım sen boğasın sakit ama sanlında eğlenceli birisin aslında rahat olduğun ortamlarda mukemmelsin sağlam arkadaş ceven olabilir geleyim sevgiline aslan ahhhh aslan aslan erkeği en palavracı şımarık dünyayı o kurmuş gibi tuhaf kşilik bir bakmişsin çok mutlu sürekli gülüyor sende gülüyorsun sonra bir bakmışsın sana bakıyor ne gülüyorsun gibi bu gün çoook güldüğüne yarın kızıyor bu gün kızdığı yarın ona çok komik gelebiliyor kendine çok güvenir derki şimdi evleyenelim sende dersi ee okul oda derki olsun ya ne olurki halederiz hayat onun yanıda çok basittir herşey çok kolaytır ama sen bir şey de oooo çok zor zor der kardeşimden biliyorum şımarık ama çok sahiplenir asla oynamaz biri ile birlikte ise iş bitmiştir kolay kolay kızlarla çıkmaz çıktıysa ona karı gözüyle bakar hemem evlilik konusunu acar sahiplenir ama yinede kendini fazla sağlama alma canım çünkü aslında fazla güvenmemek lazım aslan erkeğine bu gün psikolojisi iyidir der yarın sinirli olur yok der dengesizdir ama aslında çok tatlıdır oan bıraksan seni çok mutlu eder saygı ister saygı görünce sevgi de verir ailesine heme senden söz eder sen boğasın ona karşı zayıfsın o senin gözünde çok değerlidir ne yapsa ya olur böyle aslında aslan erkeğinin senin gibi bir bayana ihtiyacı vardır aslan erkeğine bir şey söylemek zorunda kalmazsın herşeyi hal eder aslında şımarıklığı olmasa kendini beğenmiş olmasa mukemmeldir bırak beğensin sen konuşunca dinlemiyor diyorsunya böyledir ler ilgini çekmese dinlemez konu değiştirir değişmezse sıkılır kaçar sen hep mutlu ol gül komik ol bak seni nasıl dinler aslında sen böyle sakin monoton değilsin çok çılgınsın kibarlığuı birak çılgınlığını çıkar ortaya tamam evde sakin keyfine düşünsün ama aslan erkeğinin yanında ateş gibi ol sana bağlansın aslan erkeği derki hayat ne sıkıcı böyle ruh haline girdiğini fark ettiğinde hemem el at olaya ya konuşsun dinle içini döksün yada güldür kafası dağılsın böyle zamanla alışırsın aslan erkeğinin aradığı mutluluk sende başkası onun mutlu edemez kolay kolay muylu olamaz zaten yalancı gülüşler yaşar sen onun yanında ol ya canım çöz onu sonra uygula opuyorumnanaktanbayanssulusmile hıı bide dış görünüş onun için onemlidir ya şık olan lazım giyime temizliğe önem verir kendisindede yanındakininde ya zaten öylesindir olmasaydın sana bakmazdı ama ben yinede hatırltıyım

biz nasılız acaba

ben oğlak sevgilim koç... aslınd akoç burcuyla hıc anlaşamam ama askımla yanyanayken gülmekten baska yaptığımız bısey yok ıyı anlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…