• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

selam babyes ne güzel bi konu açmışsın

benim de sevgilim aslan ben yengeç, aslında burçlarımız kesin değil tam sınır günlerde doğmuşuz benim 22 haziran bazen ikizler oluyo bazen yengec o da bazen yengec oluyo bazen aslan, neyse işte bizim aramızda hep bi anlaşmazlık çıkıyo kavga ediyoruz sonra çok uzamadan barışıyoruz ama beni anlamaya çalışmadan hemen sinirlenip köpürmesi çok kırıyo beni, sinirlendiği zaman hemen adımla hitabetmeye başlıyo telefonu kapatıyıp saatlerce açmıyo sonra açıp özür diliyo ama ben o sırada cok yıpranmış oluyorum. çok sevdiğini söylüyo hep evlilikten bahsediyo ben pek bahsetmiyorum daha yeniyiz diyorum 2 ay oldu ama o ailelerle tanışıp söz nişan yapmak istiyo ben hiç evlilikten bahsetmiyorum diye evlenmek istemediğimi düşünüyomuş. ailesi şehir dışında olduğu için bu aralar oraya gidip geliyo hep uzaklaşıyoruz ve ne zaman uzaklaşsak kavga ediyoruz, o benim onunla ilgilenmediğimi düşünüp kendini geri çekince ben de birden uzaklaşmasına kızıyorum sonra kavga çıkıyo,napıcamı şaşırdım o böyle yapınca bir kere daha evlilik için gerçekten de çok erken oldugunu düşünyorum ama o biran önce olsun bitsin istiyo sanki her şey.
annem de dedi ki kızım çabuk kapılan çabuk sıkılır dedi, kafam karışık anlayamıyorum onu. küsüp gitmesi, hep kendi istediği olsun istemesi sinir ediyor beni. çocuk gibi davranıyor hep...

kafam basmıyo artık napcamı şaşırdım, senin ne diceğin önemli benim icin elifcim

klasik aslan erkeği ah ah hep böyleler kendine çok güvenirler hep dediğim olsun derler mız mız çabuk küserler sinirlilerdir bütün aslan erkekleri böyledir benim kardeş aslan şimdi bir şeye gülsün yarım saat sonra sen gülsen sana drki gülecek bir şeymi güldüğüne sonradan kızar kızdığına sonradan güler .asla yaptığını hatırlamaz söylediğini hep kendi doğrusunda yaşar hep onu dinlersen herşey güzel ama bir şeye yok desen tamam bittin onun için asla yüzüne bakmaz ama sonra yine kendisi pişman olur ama çok ta gururludur yani canım aslan erkekği ile uğraşmak çok zor ama aslında kolayda sen kendini kontrol edeceksin mesela o birşey diyorsa hayır deme peki de hayırı asla kabul etmezler sonra zaman geçtikten sonra ona lafını geçire bilirsin sen bilirsin aslan erkeğini anahtarıdır bir konuda konuşurken ona ılımlı yaklaş konu kapansın iyi hani böyle ortada birşey yokken çok mutlu oldukları anlar vardırya o zamam istediğini yaptırırsın ya aslan erkekleri lider olmak ister lidere ne yapacaksın peki diyeceksin sonra ince ince işleyeceksin aslında çok kolaydır ama kullanma klıvuzunu bilmen gerkir bilmesen bozulur ve tamiri yoktur birazda şımarık tipler oldukları içinde aileleri ona peki demişlerdir yani canım sana gerçekten kolay gelsin

evet arkadaşlar tanışma gününü atlattık .aileler çok memnun kaldılar.sevgilim çok heycanlıydı .benim ailemde onun ailesi de iyi anlaştı .gece 12 de kalktılar:) herşey süper şimdi yarında biz onlara oturmaya gidicez sonra hayılrısı ile istemeye gelicekler.çokmutluyum ama sevgilimin ilgisi azıcık azalsın böle acayip bi duyguya kapılıyorum.böyle kıskançlık desem değil aşk desem değil öfke desem değil tarifi yok bu duygunun çıkmazda giib hissediyorum.galiba sığmıyo daha çok sitiyorum sevgiini.zaman gerekli biliyorum ama herşey güzelken boulmasındanda korkuyorum.umarım çok mutlu oluruz.dediğimi yapıyo ses tonumdan anlıyo ruh halimi.sürekli konuşuyo ve msj laşıyoruz.değişik taktikler varmı onu dahada etkilemek istiyorum.içimden gelendieri yazıyorum ama sanki yetmiyo daha fzlasını yapmak istiyorum.napsamki ? bu kız beni çok seviyo kıyamam ondan vazgeçemem desin her nefesinde onunla olmak istiyorum .hayat o ooldu sanki.iş yerine gelicem görsünler beni bilsinler dio sahiplendi şimdiden

zaten ifede ediyorsun duygularını evlenincede böyle ol evlenince evlilik monoton olur derlerya senin gibiler için geçerli değil bende senin gibiyim eşim eve 2 dakika geç gelse böyle elim ayağım titriyor ay şimdi gelecek ay gelse kapı zili çaldığında aşağıya koşuyorum ve eşim bana diyorki sen benim başıma gelen en güzel şeysin der yazılarından zaten için içine sığmıyor bence sende bir erkeğin başına geleçek en güzel şeysin ve bunu erkekler fark eder belki şuan bu gerçeğin farkında değil bak canım erkekler bekarken çok aşık sevgi dolu oluyorlar ama evlenince bitiyor ama hayat dolu sevgisi kalbine sığmayan bayanlarla evlenen erkekler yani böyle çoçukluklarını düşünürlerya yüzlerinde böyle bir ifade olur seni gördüğunde de böyle olular inan bana sen bu enerjinle çok mutlu bir evlilik yaşarsın yani kısacası sen kiminlede evlensen o yuvayı enerjinle yaşatırsın mutluluk bulaşıcıdır iyicene bulaştır inşallah herşeyin üstesinden gelirsin sevgini gösterme biçimin çok doğru hayatında boşluklar bırakma bırakma ki senin yokluluğun kıyamet gibi olsun hayt dursun sen yokken güneş doğmamış gibiolsun yüzün gülmediğinde zaten ben bunları ne den yazıyorumki zaten böylesin maşşalah :nazar:

benim de sana bir sorum olucak babyes ..
(baskasi için bu :) benim esim boga burcu.. ben ise ikizlerim.. her zaman anlasamayiz.. kendisi hep her seye bisey bulur soyleyecek.. hep kizar biseylere, kritikleri filan vardir,
onunla nasil anlasabilirim..? yaani bazen yumusacik oluyo adam yuzu guluyo .. bazen bi bakmisim.. tersii.. surat bes karis.. cok sinrili bi adam.. bide hiç susmuyo..benim ksuuralarimi hep soyluyo buda beni cok uzuyo ne yapmaliyim lutfen yardiimm :çok üzgünüm:

bunlara ( bi arkadasim için cvplarmisin lutfeen )

ya onun ciddi düsündügünü biliyorum abla ama ailesi çok abartıyo sanki biz bugün evlencz diyomusuz gibi bizi uzak tutmaya calısıylr falan birsey anlatcam.bn evden cok sık cıkamıyrm okul bahanesiyle çıkbiliyrm 2.ögretim okuyrm.bi gün boslugum vardı. bnmkinin aileside sehir dısına cıktılar.ablası eniştesi falan kalıyolar.bu dediki bna askım yarın(dersimin olmadıgı gün) annenlere okulm vr de pizza alalm bizde yeriz dedi tmm öle yapaılm dedim ama bi ablama sorayım dedi bnde kabul etmz o dedim biraz fena bi kız yüzyüze iiiyiz anlasıyrz ama bence kardesini kıskanıyo. ii bklm dedim ama ablan kabul etmzse görüsemicz mi yani dedm bn evdekilere okul var deyip gitmzsem yalancı olucm o zmn dısardad yeriz dedim o da gelemem ablam evde korkar dedi aksam 8 de mi korkcak dedim korkuyo ya o dedi bnce sımarıklık yani.bnde hep ablan icin beni kırıyosun dedim ama eger ablan gelmesin derse ben bir daha o eve gelmem dedim istenmedigimi bile bile dedim o da tamam hiç çkmylım o zmn dedi sormucam dedi.bn de soracaksın dedim kızdım ve bekledigim oldu alblası yarın gec gelcem yorgun olcam baska bi zmn demiş...bn de kızdım yalan söylüyo dedim o zmn yarın dısarı cıkıcaz dedim gündüz cıkarım aksam ablam korkuyo dedi bnde zaten gec geleckmıs dedim cıkamam dedi bn dde hep baskaları icin bni kırıyosun bni kaybetme pahasına da olsa ablanın dedgini mi yapacaksın dedim evet dedi bn de peki o zmn bitti dedim aramadım ertesi gün hiç msj atmdım o attı cvpp vermedim sonrabirseyler yazdı görüselim konuslm ddi gittim ama çok sinirlerim bozuktu konustk bi dha böle durmlarda karsıdakini kırıck bni degil.bncillik yaptıgımı düsünmüyorum bu sadce bi tane yani telefonda konusuyrz hemen damlıyo ver o telefonu yat diyo o da sen karısma git diyo iki de bir geliyo normal bi an yanımda ablası arıyo konusrkn elifleyim diyo aman olmzsa olmaz zaten falan gibi birsey dedi duydum bnde hep diyrm simdi bölyeyse ciddi birseyler oldugunda nasıl olacak ama cok kırıldım ablasına karsı cok istekliydim seviyrdum ama simdi slm göndermk bile gelmiyo icimden ablasıyla ilgili birsey konustugunda doymk istemiyorum çok kırıldım onun yüzünden aramz acılıyo

bak canım her zamna böyle şeylr olur yani bak zamanı gelmemiştir diye tedirginlerdir onu senden biraz uzak tutmaya çalışırlar çünkü zaman doğru değil sbisi falan evlilik falan yani etkiliyorlar bak canım sana bir abla olarak söylüyorum ailesi onu etkiliyorlar ve sen onun ailesine tepki vererek onları desteklemiş olusun bir düşün mesela annesi yada ablası ona diyorki oğlun bunlar heves geçer elin kızı okadar samimi olma bak daha önünde uzun zaman var şimdiden sen evli gibisin boş ver haytını yaşa ve bunları duyar erkek ne yapar senden uzaklaşır yani ruhu uzaklaşır ama bedeni yakın o an senin ona sevgi verip doğru karar aldığını belli etmen gerekirken işte ablan ne ddedi işte ailen falan....zaten kafası dolu bu çocuğu daha çıkmaza sokmuyormusun ne düşünür o zaman içinden demezmi ya ben ne yapıyorum acaba yanlışmı ben bunu ümüt verdimmi evet verdim ya uff der sonra birde o sevgi sözçükleri söyleyen adam gitmiş yerine bir dediği diğerini tumayan birirr olmuş çünkü ikilemde kalmış sürekli seviyormuyum evet evlenmek istiyormuyum evet ama işte o ama senin sonun olur senin yapacağın şey onun ailesen yanamışsın gibi konuşman ozaman sana sahip çikar ona ben mukemmel biriyim olmalısın ablası annesi ailesi böyle şeylerin konusu bile acılsa aşkım haklılar demeyibileceksin yok böyle olmasa sen klasik bir kadın olusun oysa peri kızı olmak varken kadın olamk bence güzel değil klasik şikayetci sürekli kıyas yapan kadınlar gibi davranma yani canım kadın olma peri kızı gibi davran ozaman peri kızı olursun :dance:bayanssulusmileopuyorumnanaktan

bak canım her zamna böyle şeylr olur yani bak zamanı gelmemiştir diye tedirginlerdir onu senden biraz uzak tutmaya çalışırlar çünkü zaman doğru değil sbisi falan evlilik falan yani etkiliyorlar bak canım sana bir abla olarak söylüyorum ailesi onu etkiliyorlar ve sen onun ailesine tepki vererek onları desteklemiş olusun bir düşün mesela annesi yada ablası ona diyorki oğlun bunlar heves geçer elin kızı okadar samimi olma bak daha önünde uzun zaman var şimdiden sen evli gibisin boş ver haytını yaşa ve bunları duyar erkek ne yapar senden uzaklaşır yani ruhu uzaklaşır ama bedeni yakın o an senin ona sevgi verip doğru karar aldığını belli etmen gerekirken işte ablan ne ddedi işte ailen falan....zaten kafası dolu bu çocuğu daha çıkmaza sokmuyormusun ne düşünür o zaman içinden demezmi ya ben ne yapıyorum acaba yanlışmı ben bunu ümüt verdimmi evet verdim ya uff der sonra birde o sevgi sözçükleri söyleyen adam gitmiş yerine bir dediği diğerini tumayan birirr olmuş çünkü ikilemde kalmış sürekli seviyormuyum evet evlenmek istiyormuyum evet ama işte o ama senin sonun olur senin yapacağın şey onun ailesen yanamışsın gibi konuşman ozaman sana sahip çikar ona ben mukemmel biriyim olmalısın ablası annesi ailesi böyle şeylerin konusu bile acılsa aşkım haklılar demeyibileceksin yok böyle olmasa sen klasik bir kadın olusun oysa peri kızı olmak varken kadın olamk bence güzel değil klasik şikayetci sürekli kıyas yapan kadınlar gibi davranma yani canım kadın olma peri kızı gibi davran ozaman peri kızı olursun :dance:bayanssulusmileopuyorumnanaktan

ay evet haklsın abla bn de öyle oluyorum ztn hep ablasını falan hatrını soruyrm kız haklı diyrm ama bu kez de hep onların dedikleri dogru gibi oluyo büyütüyo gözünde bni hiçe sayıyo

benim de sana bir sorum olucak babyes ..
(baskasi için bu :) benim esim boga burcu.. ben ise ikizlerim.. her zaman anlasamayiz.. kendisi hep her seye bisey bulur soyleyecek.. hep kizar biseylere, kritikleri filan vardir,
onunla nasil anlasabilirim..? yaani bazen yumusacik oluyo adam yuzu guluyo .. bazen bi bakmisim.. tersii.. surat bes karis.. cok sinrili bi adam.. bide hiç susmuyo..benim ksuuralarimi hep soyluyo buda beni cok uzuyo ne yapmaliyim lutfen yardiimm :çok üzgünüm:

bunlara ( bi arkadasim için cvplarmisin lutfeen )

boğa erkeği aslında mukemmeldir ama böyle damarı vardır eğlenceyi sever eğlendirir incedir ama sinirlidir kendine doğru gelen herşeyi yaşar keyfine düşkündür bak canım ikizler bir düşün bakalım ne kadar altan alıyorsun ikizlerde böyleedir iki asi çift oldular boğanın sözünü dnle yanında ol erkeğim de ,birazda övgü sözleri söyle, bak nasıl bir erkek olur. tadından yenmez ama gelelim ikizler bayanına dediğim dedik çok iyidir ama biraz nasıl diyiyim böyle boyun eğmez tipler eğer iyi günüde ise hayat çok güzeldir bak canım eşini mutlu olduğu günlere bak hep aslında ikilerin mutlu olduğu günlardir aslında yani ikiler mutlu ise herşey her yer güzel mutlu hoş ama tersi ise ozaman herkes kötü herkes anlaşılmaz . boğa erkeği yanında dizinin dibinde olan kadını ister feminen böyle kadınsı hoş kibar kendisi erkek olduğunu his ettiren bayanı ister ama ikiler de hava gurubu olduğu için biraz havalıdır yani böyle işte iki inatçı erkeği değiştiremeyeceğimize göre bayanı değiştireceğiz burada değişe bilecek karakter ikiler boğa erkeğini değiştirmek zor boğa erkeği bayana göre değişir bayan tatlı tatlı olursa boğa erkeğide böyle çok tatlı bir erkek olur çıkar

ay evet haklsın abla bn de öyle oluyorum ztn hep ablasını falan hatrını soruyrm kız haklı diyrm ama bu kez de hep onların dedikleri dogru gibi oluyo büyütüyo gözünde bni hiçe sayıyo

olurmu seni yanıda öyle bak canım sen nekadar ailesini sever gibi gözükürsen onlar için güzel konuşursan oda böyle düşünür mesela bak şimdi sen diyorsunki ayy ablan haklı evet bence çok iyi biri diye sonra eve gidince ablası senin için bir şey dese o hemen derki kız ne kaar bunları seviyor bide bunlar nasıl konuşuyork-lar der ve bir iki sonra seni savunmaya başlar çünkü sen böyl saf niyetli asla kötülük düşünmeyen biri olursun gözünde sonra o seni hep savunur bak canım sen susarsan o konuşur sen konuşursan o susar bunu unutma madenki sen bu çocuklar cittisin ozamn asla hata yapmayacaksın sen şimdi sabaha kadar ailesini hatalarını say asla san inanmaz asla dinlemez sadece evet ne yapayım der en fazla derki ailem ne yapayım der ama aslında ailesi değil sen gözden düşüyorsun inan bana bu çok zor ama gerçekler bunlar

olurmu seni yanıda öyle bak canım sen nekadar ailesini sever gibi gözükürsen onlar için güzel konuşursan oda böyle düşünür mesela bak şimdi sen diyorsunki ayy ablan haklı evet bence çok iyi biri diye sonra eve gidince ablası senin için bir şey dese o hemen derki kız ne kaar bunları seviyor bide bunlar nasıl konuşuyork-lar der ve bir iki sonra seni savunmaya başlar çünkü sen böyl saf niyetli asla kötülük düşünmeyen biri olursun gözünde sonra o seni hep savunur bak canım sen susarsan o konuşur sen konuşursan o susar bunu unutma madenki sen bu çocuklar cittisin ozamn asla hata yapmayacaksın sen şimdi sabaha kadar ailesini hatalarını say asla san inanmaz asla dinlemez sadece evet ne yapayım der en fazla derki ailem ne yapayım der ama aslında ailesi değil sen gözden düşüyorsun inan bana bu çok zor ama gerçekler bunlar

hmm peki ailesiyle sadece bi kez görüstüm annesi ve babasıyla ama ablsıyla abisiyle konusp görüsüyrm arada onları sevdigimi nasıl belli edyim onlar hakkında konumu acayım yoksa hiç konusmayayım mı

geç oldur sonra devam ederiz bak tatlım şikayetle asla bir yere varamazsın 10 yıllık tecrübe konuşuyor bak bana bende herkes gibi bunları yaşadım ama izlemeyi bildim eğer bazı şeyler düzelmiyorsa ve lafta kalıyorsa demekki izlediğin yol yanlış hayatta her zaman başkalarını izle kendi aileni anneni babanı yada başkalarını sana hoş gözükmeyen herşeyi asla yapma ben öyle yaptım başkalrın yaptıkları kınadığım şeyleri asla yapmayacam dedim ve bu derken 15 yaşında idim ve bu bende tutku oldu amcalarım yengelerim evlendim etilerim annem babamn falan...vs... baktım hep hata yapıyorlar hiç anlamadığım şeyler 15 yaşındaiken bana şaçmalık gibi olan şeyleri zamanla bende yapmaya başladım ve bunula mucedela ettim ve başardım çooooooooook mutlu bir evliliğim var ve şuan bile eşim arkanda bu saate kadar yanımda beni bekliyor yazılarıda ban yardım ediyor ve bunları eşimle güle güle yazıyorum sende böyle olabilirsin bide eşim diyorki yaz benim eşim kadın değil peri kızada değil artık bir melek yaşlanıyorum ya peri kızı değilmişim artık melek olmuşun terfi etmişmişim

geç oldur sonra devam ederiz bak tatlım şikayetle asla bir yere varamazsın 10 yıllık tecrübe konuşuyor bak bana bende herkes gibi bunları yaşadım ama izlemeyi bildim eğer bazı şeyler düzelmiyorsa ve lafta kalıyorsa demekki izlediğin yol yanlış hayatta her zaman başkalarını izle kendi aileni anneni babanı yada başkalarını sana hoş gözükmeyen herşeyi asla yapma ben öyle yaptım başkalrın yaptıkları kınadığım şeyleri asla yapmayacam dedim ve bu derken 15 yaşında idim ve bu bende tutku oldu amcalarım yengelerim evlendim etilerim annem babamn falan...vs... baktım hep hata yapıyorlar hiç anlamadığım şeyler 15 yaşındaiken bana şaçmalık gibi olan şeyleri zamanla bende yapmaya başladım ve bunula mucedela ettim ve başardım çooooooooook mutlu bir evliliğim var ve şuan bile eşim arkanda bu saate kadar yanımda beni bekliyor yazılarıda ban yardım ediyor ve bunları eşimle güle güle yazıyorum sende böyle olabilirsin bide eşim diyorki yaz benim eşim kadın değil peri kızada değil artık bir melek yaşlanıyorum ya peri kızı değilmişim artık melek olmuşun terfi etmişmişim

enişteye selam söyle meleginin kıymetini bilsin ALLAH mutlulugunuzu daim etsin darısı bizim de basımıza :))

hmm peki ailesiyle sadece bi kez görüstüm annesi ve babasıyla ama ablsıyla abisiyle konusp görüsüyrm arada onları sevdigimi nasıl belli edyim onlar hakkında konumu acayım yoksa hiç konusmayayım mı

klasik ama etkili bir şey söliyim annesi seni sevsin istiyorsan çooook iş yap ve onu çok öv biraz şımarır ama ne yapacaksın babası saygı babnın yanıda utangaç ol böyle eteğini düzelt kıyafetlerini böyle elinle düzel yani böyle utandığını belli et etki çok haylı aslında byl erkek arkadaş falan aslında ilgin yok gibi sen utandikca baba seni sahiplenir iş yaptıkca anne bu kız beni gururlandırır etrafına senile hava atabilir abla zor ama arkadaşolmayı dene ama biraz zor burçu ne görümcenin abi ye gülümse aslında lafla değil harereklerle belli et evlenince lafla yaparsın şimdi kibar kal yeter ama anneyi öv güzel güzel yaparsın sen çünkü mutlu olmayı istiyorsun bu başarıdır aslında herşeyi kendimiz için yapıyoruz demi neyse canım iyi geceler ben den bukadar sonra devam ederiz olurmu gitmem lazım öptümopuyorumnanaktan

enişteye selam söyle meleginin kıymetini bilsin ALLAH mutlulugunuzu daim etsin darısı bizim de basımıza :))

amin oda sana aynı dilekleri diliyor git başını yastığa rahat koy gülünse sonra gözlerini kapat bu gece güzel bir rüya gör yarın yeni bir güne yeni bir hayata başla iyi geceler

klasik ama etkili bir şey söliyim annesi seni sevsin istiyorsan çooook iş yap ve onu çok öv biraz şımarır ama ne yapacaksın babası saygı babnın yanıda utangaç ol böyle eteğini düzelt kıyafetlerini böyle elinle düzel yani böyle utandığını belli et etki çok haylı aslında byl erkek arkadaş falan aslında ilgin yok gibi sen utandikca baba seni sahiplenir iş yaptıkca anne bu kız beni gururlandırır etrafına senile hava atabilir abla zor ama arkadaşolmayı dene ama biraz zor burçu ne görümcenin abi ye gülümse aslında lafla değil harereklerle belli et evlenince lafla yaparsın şimdi kibar kal yeter ama anneyi öv güzel güzel yaparsın sen çünkü mutlu olmayı istiyorsun bu başarıdır aslında herşeyi kendimiz için yapıyoruz demi neyse canım iyi geceler ben den bukadar sonra devam ederiz olurmu gitmem lazım öptümopuyorumnanaktan

bnm burcum aslan sevgilimin koç ablasının ikizler:) bi tanısabilsem ailesiyle oyle olucam zaten utangacım eminim dilim tutulur:)

bugün gidiyoruz onlara bakalım nasıl gelişecek.onunla saatlerce konuşuyoruz yüzümde güller açıyo konuşsun ben dinleyim güldütüyo beni romantikte sahiplenicide ona dair belki çok şey bilmiyorum ama onu bilmek istiyorum.daha önce ayrılığım için akrabalardan dün laf etmişler iyi düşündünüzmü yine bitmesin kızın dediğinimi yapıyosunuz araştırdınızmı falan filan kulak tıkıyoruz ama çok canım sıkılıyo.750 tl maaşı var bninde 650 tl ikimiz çalışınca geçiniri gideriz die düşünüyorum.ya sen işten çıkarsan napcaksınız ev kira geçim kolya değil diyorlar hakılılar belki ama ilerde ne yaşıcamı bilememki.her seferinde aynı şeyi yaşıyorum hep bi kulp buluyorlarsıkıldım artık.işi yok evi yok bilmem neyi yok.yapacaz işte bi şekilde borcumuz olmıcak en azından evide ilerede babası destek çıkıcam alıcam dedi daha ne diyim ne düşünüyüm.acaba benmi çok toz pembe bakıyorum.biraz gerçei bakalım birlikte istedim.

canım benim tarif ettiğim erkekler evli geçim sıkıntısına düşmüş erkekler hep diyorum ya erkekler bekarken tam erkek, asar keser güçlü gözü kara ama evlenince ise sanki bu o değil yerine çocuk biri geliyor gözü kara olan erkeler bir bakmışsın pısırık korkak güvensiz kişilere dönüşmüş seninki bir evlensin birde çocuğu olsun faturalardan yorulsun eşi ,annesi, ailesi ,çocukları ,ödenecekler ,çalışma,iş haytı, kafasında sürekli, bir takım hesaplar olsun bak bakayım ne yediğini hatırlıyormu bak canım çok mutluluk ve çok sıkıntılar hafızayı siler

vavvv :lepi:çok hoşuma gitti bu tarif sositososito
Teşekkürler:Saruboceq:

bide birşey ilava edeyim evli çalışan bayanlar neden boşalıyorlar biliyormusunuz erkek istemiyo çalışmasını onlarda çalışıyor sonra zamanla erkek bu duruma alışıyor fazladan gelir pişi olmaz diyorlar sonra sizi paranız ve kandi parası için planlar yapmaya başlıyo çümkü para tatlı sonra bizim paramız senin paran benim para oluyo ve hiç bir kadın bunu kabul etmiyo diyoki o erkek evine bakmak zorunda ben niye paramı eve harçıyım diyo sonra zaten çalışıyorum canım çıkıyo niye bu adamı cakeyim ki der boşanır ve hakim sorar niye boşanmak istiyorsun sorumluluk sahibi değil onun için boşandın. erkeklere güvenin kalmıyo bir süre nefret edersin sonra erkeksiz olmaz dersin ikinci evlenmeyi düşünürsün ama ilk eşi allah verir ikincisini millet verir üçüncüsünü şeytan verin derler sonra asla o mutluluğu bulamassın erkekleri rahata alıştırmamak lazım islam derki siz erkekler kadınlarınızın kolesisiniz onlara hizmet etmelisiniz bütün bunları yaşadınız sayın ve allah size ikinci bir şans verdi ve enbaşına geldiniz şimdi hangi hatanızı düzeltirsiniz ??? bir düşünün... gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklendiğinde hepsi yanlış gider

bu soyledılerınız bana pek normal gelmedı.ev hanımlarına calısanlar özenıyormuş komik biraz.tam tersi bence.

tatlım nişanlıyken haklı bile olsan anne konuşulmaz bilmiyormusun ?bütün kozlarını evliliğe saklaman gerkiyordu. bak canım şimdi nişanlın annesini dünyaya değiştirmez sende annesini dünyaya değiştirmez gibi davranman gerekir .onun annesini ne kadar sever gibi yaparsan o kadar nişanlın senden yana olur. sen şimdi annesini seveceksin annesini öveceksin ki evlenince karım annemi çok seviyordu ama annem bunu anlamıyor der sende hep haklı olursun ,ama sen nişanlıyken ne desen sana yok sen yanlış anlamışındır annem çok iyidir zamanla anlayacaksın diyecek ve evlenince annesi daha çekilmez hale geldiğinde de sen zaten daha nişanlıyken annemi sevmiyordun olur .bunu asla dile getirmez ama hep aklından geçirir şimdi annesini seviyor gibi yap ve annesinden bir sorun çıkarsa ona şikayet gibi değilde bak ben onu bukadar seviyorum beni sevmesi için mucadele ediyorum de ama annenin beni sevmesini sağlayacam sende bana yardımcı ol aşkım de.annen beni sevsin de .eğer senin mucadele ettiğini bilirse gözü sürekli annesinde olur ve izleyen gözler herşeyi fark eder ve bu sefer roller değişir ve annesine o ne kadar senin için uğraşıyor ama sen hiç ona izin vermiyorsun olur ve bir ömür boyu seni savunur bunu asla unutma baştan ipleri eline al canım olurmu inşallah anlata bilmişimdir
yawww bunlarr ayıp degilmi sahte davranışlar..çok enterasan taktikler.insan neyse o olmalı kınıyorum sizi

abla hep bizi konusuyrz senin bi sıkıntın varmı özelden de dinleyebilirim anlt yani anltmk ii geliyo insana

canım her insanın sıkıntıları olabiliyor benim allah çok şükür ne aile ne eşim ne eşimin ailesi ne de çocuklarım hiç bir sıkıntısı yok olursa tabiki burada dile gertiririm gül tekniği dye bir şey var çok güzel bir gül ağacının olmasını istersen kurumuş dalları çıkarman gerekir temizlemen gerekir ben empati kurabiliyorm bu çok önemli ben artık insanları çözmüşüm kim ne yi ne kasıtla yaptığını biliyorum ve inan bana kimse kötü olmak için bir şey yapmıyor herkez kendisine doğru geldiği şeyleri yapıyor bunu bilmek önemli ben bir şey üzdüğü zaman yada biri ne ,biliyorumki kötülük için yapmıyor kendine göre haklı bir düşünüyorum kendimi onun yerine koyuyorum ve inan bana hak veriyorum sonra kendi usulumca yanlışları ortaya koyuyorum kendimkilerine başkalrınkinide ve konuşuldumu hiç bir sorun kalmıyor bazı şeyler sakalndımı sorun olur allah çok sükür etrafımdaki kişilerde artık benim gibi eğer bir gün sıkımdım olursa allah korusun bu ya sağlık yada maddi yönden bir çöküş yada tabiyattan dolayı olur inşallah sen de benim gibi bir hayat yaşarsın hııım bide bir sıkımtım var oğlum yok çok istedik olmadı pes ettik kızlarımla mutlulum kimsesiz bir damat bulup iç güveysi almam gerekiyor şaka şaka

bu soyledılerınız bana pek normal gelmedı.ev hanımlarına calısanlar özenıyormuş komik biraz.tam tersi bence.

yawww bunlarr ayıp degilmi sahte davranışlar..çok enterasan taktikler.insan neyse o olmalı kınıyorum sizi

bak canım kesinlikle hava grubusundur sizin gibilerin her zaman söylüyecek sözleri vardır demi bak tatlım şuan aslında yazılarımı okurken çok hak veriyorsun bak ilk okuduğunda şaçma diyip geçe bilirdin ama sen daha okumayı secmişsin aslın hoşuna gitmiş ki devamlarını okumuşsun ama hayat konusunda çoook gençsin bak bir gün evleneceksin ve asla rol yapmayacaksın asla başkalarını hakllı olduğunu düşünmeyeceksin ve yanlız kalmaya mahkum olcaksın haa bide zaten yanlızlığı seviyorsun kimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok. beni sevilmeyi sevenler anlanlar ve anlıyolarda aslına fazla vaktim yoktu ama sana cevap yazmadan geçemedim bir düşün etrafına bak ne kadar mutlusun neden senin dışındakiler sana farklı dünyadan gelmiş gibi geliyor sence hata başkalarındamı bir düşün yazılarımı okudun ve bir an yazdıklarım gibi düşün ve etrafında sevmediğin kişilerin dolu olduğunu göreceksin neden onları sevmiyorsun seni sevmedikleri içinmi neyse canım bak amacım sana gerçekten cevap vermek değil gözünü acmak ama gerçekler çok acımasız ve ben çok iyi biliyorumki bir yazı daha yazacaksın ve tek kelimesine bile kabul etmeyeceksin ve sen bilemezsin benim cevremi doslarımı falan .... neyse canım kendini farklı görmeği bırak artık sen farklı değilsin sende etrafındakiler gibisin hiçbir üstünlüğün yok sahte olma ben eğer biraz bu işi biliyorsan sorunları görüyorum bana özelden ulaş seni gerçekten dinlerim

Back