selam babyes ne güzel bi konu açmışsın
benim de sevgilim aslan ben yengeç, aslında burçlarımız kesin değil tam sınır günlerde doğmuşuz benim 22 haziran bazen ikizler oluyo bazen yengec o da bazen yengec oluyo bazen aslan, neyse işte bizim aramızda hep bi anlaşmazlık çıkıyo kavga ediyoruz sonra çok uzamadan barışıyoruz ama beni anlamaya çalışmadan hemen sinirlenip köpürmesi çok kırıyo beni, sinirlendiği zaman hemen adımla hitabetmeye başlıyo telefonu kapatıyıp saatlerce açmıyo sonra açıp özür diliyo ama ben o sırada cok yıpranmış oluyorum. çok sevdiğini söylüyo hep evlilikten bahsediyo ben pek bahsetmiyorum daha yeniyiz diyorum 2 ay oldu ama o ailelerle tanışıp söz nişan yapmak istiyo ben hiç evlilikten bahsetmiyorum diye evlenmek istemediğimi düşünüyomuş. ailesi şehir dışında olduğu için bu aralar oraya gidip geliyo hep uzaklaşıyoruz ve ne zaman uzaklaşsak kavga ediyoruz, o benim onunla ilgilenmediğimi düşünüp kendini geri çekince ben de birden uzaklaşmasına kızıyorum sonra kavga çıkıyo,napıcamı şaşırdım o böyle yapınca bir kere daha evlilik için gerçekten de çok erken oldugunu düşünyorum ama o biran önce olsun bitsin istiyo sanki her şey.
annem de dedi ki kızım çabuk kapılan çabuk sıkılır dedi, kafam karışık anlayamıyorum onu. küsüp gitmesi, hep kendi istediği olsun istemesi sinir ediyor beni. çocuk gibi davranıyor hep...
kafam basmıyo artık napcamı şaşırdım, senin ne diceğin önemli benim icin elifcim
klasik aslan erkeği ah ah hep böyleler kendine çok güvenirler hep dediğim olsun derler mız mız çabuk küserler sinirlilerdir bütün aslan erkekleri böyledir benim kardeş aslan şimdi bir şeye gülsün yarım saat sonra sen gülsen sana drki gülecek bir şeymi güldüğüne sonradan kızar kızdığına sonradan güler .asla yaptığını hatırlamaz söylediğini hep kendi doğrusunda yaşar hep onu dinlersen herşey güzel ama bir şeye yok desen tamam bittin onun için asla yüzüne bakmaz ama sonra yine kendisi pişman olur ama çok ta gururludur yani canım aslan erkekği ile uğraşmak çok zor ama aslında kolayda sen kendini kontrol edeceksin mesela o birşey diyorsa hayır deme peki de hayırı asla kabul etmezler sonra zaman geçtikten sonra ona lafını geçire bilirsin sen bilirsin aslan erkeğini anahtarıdır bir konuda konuşurken ona ılımlı yaklaş konu kapansın iyi hani böyle ortada birşey yokken çok mutlu oldukları anlar vardırya o zamam istediğini yaptırırsın ya aslan erkekleri lider olmak ister lidere ne yapacaksın peki diyeceksin sonra ince ince işleyeceksin aslında çok kolaydır ama kullanma klıvuzunu bilmen gerkir bilmesen bozulur ve tamiri yoktur birazda şımarık tipler oldukları içinde aileleri ona peki demişlerdir yani canım sana gerçekten kolay gelsin