canım ben terazi, nişanlım yay burcu , şuan nişanlım askerde ve 1 ay sonra gelicek temmuzda da evlicez kısmetse, sence uyumlumuyum, ve nişanlım çok sinirli hemen herşeye sinirleniyor bağırıp çağrıyo, etraftı bi varmış yokmuş hiç ilgilendirmiyo onu, çok kızdıysa kim olursa olsun bağırıyor, bütün millet bizi izliyor, öle durumlarda üstüne çok gitmiyorum daha çok sinirleniyo ama aşırıya gidersede bende bağırıyorum susuyo, ama 1-2 gün geçsin haklısın kendimi tutamıyorum ama bi daha yapma tutamıyorum endmş napıyım diyo, direk özürdilemiyo ama özürdiliyomuş gibi konuşuyo canım napmam gerek
bak canım aslında çok güzel bir çiftsiniz ateş grubu kişiler çok iyidir ama işte sinirli oluyorlar ama o an bile pişman olurlar bak canım biri üzmekten çok korkarlar ama yaprlar ve asla sala boyun eğmezler mesela küstüpğünüzde barışmak için içini yer altan almaz diyelimki gerçekten suçlu o zaman yine ara kavga eder ama aslında kavga çıksında konu acılsında gönlünü alsın yani barışması bile inatından barışmaya benzemez bak canım hemen kalk bir ayna al eline en tatlı en masun halini bul ve seni kırdığı zaman bu bakışı yap tabi önce bunu ona belli et ateş grubu insanlar asla masumıyete dayanamaz sende yap bide terazisin zaten sana karşı zayıf aslın şanslısın bide zamanlar olgunlaşır sinirin yener :hooray:
slm babyes ben yay burcuyum nişamlıda yay burcu ve biz nerdeyse her konuda ikiziz yani hep benim dediğim olsun diyen cinsleriz ve anlaşmamız çok zor oluyor.aradaki sevgi sorunları aşmamıza yardımcı oluyo ve zamanla düzeltiyoruz fakat bu ikimizide çok yıpratıyo bana bi yorum lütfen...
erkekleri evlenince değiştiririm o huyunu deyip sakın evlenmeyin çünkü asla değişmezler ya onu öle kabul edin yada yol yakınken vazgeçinnnn
slm görümcecim nasılsın görüşmeyeli bakalımm hayat nasıl gidiyo artık gel yani iiyiice özlettin kendini yaaa :)
selam elif
ben başak eşim terazi
daha sonra uzun uzun yazcam 1 buçuk yıllık evliyim çoook severek evlendik ve 1 buçuk yılda inanılmaz yol aldık birbirimiz büyüttük çok şey öğrendim erkeklere özellikle eşime dair...ama sormak istediğim şeyler var...
sağol elifcim bende senin gibi düşünmeye başladım hayat şartları zaten zor dert ettiğime değmeyecek gibi görünüyor. hem kendi evim ve sorumluluklarım olunca herşeyi orantılı olarak ayarlarım sanırım :) arada bir kafa kafaya geliyoruz. ama buluyoruz çözümünü şükür
başka bir şey düşünürüz olmassa canım annen biliryormuş neyse bakarız sende düşün bende bakalım
doğal afet kendinizi yıkın yapın bozun düzeltin sevin nefret edin uğraşın durun yani ümitsiz vakasınız allah yardımcınız olsun Şenizkaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı:dance::1no2:kaydirigubbakcemile5alsanaalsanasmile
elif abla hani sen demiştin ya beni istemeye geldiler gibi bi oyun oyna.tam olarak öyle yapmadım ama bi konudan acıldı.bnm yas 21 olucak annemlere falan soran cok oluyo beni biliyo okulu bahne ediyrm.ama oldu da babam derse böyle biri var bi tanıs okulun bitince evlenirsin falan dese dedim. olur mu öyle sey dedi derse ben istemiyrm evlenmek dersin zorlyck değil ya dedi. bende nasıl babam ısrar ederse ne dicem dedim sevdigim var benim dersin dedi en kotü ihtimal bende hani nerde sevdigin gelsin istesin o zmn derse dedim olmz öyle dedi bn hangi yüzle gelcem oklum fln yok daha dedi annemlere ne dicem önce okulun derler dedi tamam biliyrm ama ben ne olcam dedim sen kendin bulursn bi yolunu dedi.ne yani senin ismini vermiyim mi dedim sana güvenemicem mi dedim ismimi ver ama evlen derlerse nasıl evlencem dedi bn de ne evlenmesi en kötü bi söz yapılır dedim herseyin bi zamanı vr dedi.bn de simdi bi yerde babam görse bizi ciddi düsünüyrz deriz kızmasın diye dedim o da evet dedi.bende babam ciddiyse gelsin istesin o zmn der dedim oo o zmn fazla görüsmeyelim askm ne diyeyim dedi. acaba bnmle ciddi düsünmyo mu hiç evlilk lafını acmıyo 2bucuk yıldr birlikteyiz bu sene öss ye girdi tekrar üniv okumk istiyo anca 3senne sonra nisanlanabiliriz daha abisi vr 30yasında bekr bna sıra yok diyo.ama böyle ii görüsmeylim o zmn fzla dyince kırıldım biraz simdi ne önerirsin:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?