işte bir erkeği buldunuzmu size aşıkya hemen nişan yapacan daha alışamadan evlenecen daha ne olduğunu anlamadan çocuk yapacaksın ya işte uzun surdumu heyacanı kalmıyor yani canım yaşadıkların çok normal çünkü en mukemmel erkeğiylede 1 seneden fazla çık böyle olur hayacanı kalmıyor bak ne yap fikrim geldi bir iki gün onunla konuşmaktan uzak dur telefonda konuşunca mutsuz davran çanım sıkkın de bak şimdi sana olayı anlatıyorum seni istemeye gelmişler tamammı ailen uygun görüyor sende istemiyorsun ailen san ısrarla bir konuş sonra kararını ver diyor sonra konuşmayı istemediğini söyle aklımda sen farken nasıl başkasıyla konuşabilirim de bak önce aranı hoş tut bir ikigün geçsin sonra telefonda mesafeli konuş canım sıkkınde hastayımde aslında onu üzmek istemiyorsun sonra bir iki gün araile bu söyle istiyorlarde sonra bir iki gün araile ailem konuşmamı istiyor ne yapayım de ama hep mutsuz hep çaresiz ol bırak sana üzülsün sonra isteyenler ailenin zoruyla konuş coçok iyi ama de bilmiyorum bu konuyu 15 20 gün uzat bakalım ne olacak ama ailene karşı çıkacak biride değilsin tamam çok yorgunu inşallah anlatabilmişimdir canım anlamadığın bir şey varsa sonra konuşuruz hal ederiz canım hadi iyi geceler öptüm canım
ne olur biliyomusn hemen annemle konusur ortlagı karsıtırır bana yemin et der edemem bu plan suya düser:S
sanmakı herşeye katlanırım senı sevmeseydım bunları çekmezdım dedim senı seviyorum ailenın yaptıkları için seden vazgeçmem ama birgun sevgim biterse kımseyı çekemem dedım...
aslında bn bunu ona bi şekilde yapıcam onu kendine getirmem gerekiyooo :) teşekkür ediyrm ilgin için ii geceler öpüyrm..
hayırlısı be tatlım demek böyle hayırlıymış neyse sende etrafına bak onu düşünme bakarsın hoş biri vardır görmemişsindir bahar geldi giyin çık hayatını yaşaelifciim iyi geceler bitanemm olumunekankayizsmile
ben daha önce durumumu anlatmıştım ve onun için senden taktik almıştım (gerçi o kadar çok olay okuyosun ki benimkini hatırlamanı beklemiyorum aklinialirimsmile ) ama o durum bitti artık ben o şahsı yaklaşık 3 aydır pek görmüyordum meğerse eski sevgili ile hemen nişanlanmış ve evlenmiş ohaoldumsmile
anlamadığım nokto kız da erkek de birbirleri hakkında demedikleri hakaret kalmamışken aileler bile tartışmalara dahil olmuşken ne değişti de birden bu evlilik oldu bilemiyorum alsanaalsanasmile
ona haddini bildirmeyi çok çok istiyordum ama malesef artık evli biriyle uğraşmam doğru olmaz diye düşünüyorum
ve bugün onu gördüm ve halaa beni görmek için tuhaf bi şekilde çaba veriyor olduğum yerden sebepsiz yere gelip geçerek bakıyorklava: bugün dövesim geldi yaa :mymeka:
sadece haber vermek istedim canım sana da Şeniz
ya gercekten çok eglenceli yaaa keşke elti yada görümce olsaydık yaaaa kıskandımm yaa okudugum kadarıyla 10yıllık evlisin ve 3 kızın var yaşam enejine hayranımm seni kendime örnek alıcam zamanla öyle görünüyooo:)
elif abladun kayın valıdem evdekı halıları falan yıkayacakmış.nasıltepem attı sınırımı içime doktumeşimededım ebn söledım ama sen de söle dedım karışmasın yıkamasındedım.
elif abla birde eşime dedım ki kaynım gitmiş libyaya dedım oda eee ennemler nıyee gitmemişlerdedı yanı il dediği annemler neden bizimevden gitmemişler oldu ben söleyıncede suç oluyor.dedım tepkını göstereceksın.dun bizim evlılık yıldönumumuzdu.eşim iş görüşmesıne gittiği için bişey yapamadık öle konuşuyoduk bende dedım o eve emeğimizin karşılığı demesınmi evet emğimizin karsılığı ben bişeydesem ailem küser dedımsen bişey demessen ben küseceğim bana dıyokı sen kussende hemen barışıyorsun bende dedım ailenı kırmaktan korkuyosun ama benkırılsam önemlideğil barışıyorum ölemi..
biraz küseyımde barışmayayım dıyorum anlasın hatasını benımde küsebileceğimi ne dersin...
ben de yardım istiyorum elifcim..3 buçuk yıldır beraberiz..ben balık, o aslan..tanıdığım en dürüst, en ilgili, en sempatik, en doğru, en güvenilir, en aşık,en ..., en ... kısacası aradığımı buldum..o konuda problem yok..sorun şu ben değişiklikleri çok severim, şaşırmayı, şaşırtmayı, sürprizleri...ben sık sık yapardım ama onda öle bişe yok süprizleri sever ama cok nadırdır yaptığı düşündüm 1 tane galıba..ben de sıkılıyrum bazen..bi aksilik oluyo gelemıyo falan( ben bursadayım o istanbuldaydı) ben bi ümit belkı gelır, sürpriz yapıcaktır die beklıyorum..ama yok..çok sık tlf da görüşüyoruz acaba bundan mı dıorum..bugun askere gıttı :gitme: seneye yazın evlencez kısmetse..evlenınce hep beraber olcaz sıkılmaktan cok korkuyorum..sürpriz yaptırmak için bi çözümün var mı peki ?? keşke okuyabilse yada biri ona söylese..aslında sölüyorum dalga geçiyorum ama..bi değnek olsa da sürekli sürpriz yapmayı seven biri olsa..
bence canım zaten çok iyi çiftsiniz neden,çünkü sen blıksın eşinin dizinin dibine oturursun o nasıl diyorsa öyle olsun dersin bir şey istediğinde bile söylemezsin gözden düşmek istemezsin senin için erkek kanatları altına almalı seni sadece mukemmeliği izlemek istersin bazen iç sesin sana mutlu olmadığını söyler aşkı kalbinde hisetmek istersin bunu onun sağlamasını istersin çünkü sen balıksın hııı bide kendini bu ilişkide nasıl derler pek temutlu olmadığını yada ne biliyim hani derizya bir şeyler eksiz diye yanılıyormuyum ama gerçek çok farklı bak canım balık kadınını nekar mutlu edersen et hep eksiz parcayı ararhep bir buruktur aslında böyle değildir aslında sen etrafına göre çok mutlusun ve mukemmel bir ilişkinvar ama işte nedense aklın sana hep vesvese veriyor demi acaba acaba.....neyse aslan erkeği aslında kimse ile geçinemez biraz dengesizdir bir bakmışsın çok iyi bir bakmışsın sinirli bir bakmışsın komık bir konuya gülüyor bir bakmışsın komık demein güldüğü konuya sen gülüyorsun gülme der yani duyguları değişkendir ama en romantik erkek tipidir etrafına göre ki böyle erkek yok çok iyidir bu konularda yani canım bu devirde azda olsa romantizim yetmeli çünkü canım erkekler kadınlar gibi ince düşünemez ince düşünmeye en yatkın aslan erkeği ile boğa erkeğidir hele bide evlenin yederki aklına gelsin elinden geleni yapar aslında öyle flim lerdeki gibi erkekler yok çok beğendiğin bir erkek tipini tabi gerçek hayatta olan bir erkeği seninkiyle karşılaştır bak bakalım seninki daj-ha romantik değilmi neyse bu konulara takılma bide kendin birşey istiyorsa bu söylemekten kacınma başkalarının arkasına saklanma benimde eltim balık eşine bir şey söylemek istese bide yada kızları söylüyor babanıza söyleyin diye kendi işini kendin yap bide canım bayanların yaptığı en büyük hatayıda söyliyim ben yapmıyorum deme mutlaka yapıyorsundur çünkü yaratılışımız böyle mesela aklımızdan birşey geçiriyoruz diyoruzki şimdi böyle yapsa diye ortam musait bekliyoruz ama yapmıyor sonra küsüyoruz ne oldu diye sorduğunda yok birşry ve kırılıyoruz ama canım o bizim aklımızdan gecenleri duymuyor ama biz duyuyormuş ta yapmıyormuş gibi kırılıyoruz ayyyy ne çok yazmışım yoruldum inşallah anlata bilimişimdir canım bende bu kadar kafana bir şey takılırsa sorabilirsin
ya inanmıyorum harbi biliyosun sen bu işi..çözmüşün insanları..evet hep bi buruğum hep olayın en kötü tarafını bulur çıkartırım..hiç şikayetim yok daha iyi bi insanla karşılaşmadım bugüne kadar ( kız yada erkek) en başta çok iyi bir dost..ama değişiklik istiyorum..sıkılıyorum..patlıyorum..romantik olmasına romantik de aynen dediğn gibi bi eksik hep buluyorum..ama bahsettiğn aslan erkeği gibi değil sanırım yükseleninden etkilenıyo..herkesle çok iyi anlaşıyo, anlaşamadığı insan yok..herkes onu çok seviyo..bundan da biraz korkuyorum..ya annesi, akrabaları beni ona uygun görmezse..tanıştım gerçi annesi, tezeleri, kardeşleri vs..çok iyi davrandılar..ama ben sosyal ortamlarda kaygılıyım b,raz daha dorusu alışkın olmadığım ortamlarda..kendini begenmiş, soğuk dicekler dıe ödüm kopuyo..bir de hiç dengesiz hali yok biraz olsa keşke adrenalin olurdu..hep aynı..evliliğin monotonlaşmasından ve bu duruma vereceğim tepkiden korkuyorum..söylüyorum daha dorusu söylüyordum da nafile..teşekkür ederım ama canım anlaşıldığımı bilmek iyi geldiopuyorumnanaktan
ben aslan sevgilim yay burcu.evlenmeye karar verdik,daha şimdiden tartışmaya başladık.hep benim dediğim olsun istiyor,ama bende burcumdan dolayı baskın bir karakterim.Dünki tartışma sebebimiz benim aileme çok düşkün olup onunla ilgilenmeyeceğimi düşünüyor.Evlendiğinde ailenle eskisi gibi görüşemezsin sorumluluğun farklı olacak diyor.ben ankaradan istanbula gelin gidecem ayrılmazsak eğer.ailen geldiğinde çok kalmasın falan diyor elifcimm senden diğer evli çiftlerden akıl istiyorum eşleriniz ailenizle nasıl bu adam bana hasret kalıyor diyemi böyle değişirmi bende de akıl bugün bana yetmiyor
ben aslan sevgilim yay burcu.evlenmeye karar verdik,daha şimdiden tartışmaya başladık.hep benim dediğim olsun istiyor,ama bende burcumdan dolayı baskın bir karakterim.Dünki tartışma sebebimiz benim aileme çok düşkün olup onunla ilgilenmeyeceğimi düşünüyor.Evlendiğinde ailenle eskisi gibi görüşemezsin sorumluluğun farklı olacak diyor.ben ankaradan istanbula gelin gidecem ayrılmazsak eğer.ailen geldiğinde çok kalmasın falan diyor elifcimm senden diğer evli çiftlerden akıl istiyorum eşleriniz ailenizle nasıl bu adam bana hasret kalıyor diyemi böyle değişirmi bende de akıl bugün bana yetmiyor
ben yay nişanlım balık burcu ben özgürlüğüme düşkünüm o ise benim özgürlüğümü sevmiyor.sizce uyumlu bir çift olabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?