Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

ne olur biliyomusn hemen annemle konusur ortlagı karsıtırır bana yemin et der edemem bu plan suya düser:S

ya gercekten çok eglenceli yaaa keşke elti yada görümce olsaydık yaaaa kıskandımm yaa okudugum kadarıyla 10yıllık evlisin ve 3 kızın var yaşam enejine hayranımm seni kendime örnek alıcam zamanla öyle görünüyooo:)

sanmakı herşeye katlanırım senı sevmeseydım bunları çekmezdım dedim senı seviyorum ailenın yaptıkları için seden vazgeçmem ama birgun sevgim biterse kımseyı çekemem dedım...

allah yardımcın olsun inşallah üstesinden gelrsin

Son düzenleme:
elif abladun kayın valıdem evdekı halıları falan yıkayacakmış.nasıltepem attı sınırımı içime doktumeşimededım ebn söledım ama sen de söle dedım karışmasın yıkamasındedım.

elif abla birde eşime dedım ki kaynım gitmiş libyaya dedım oda eee ennemler nıyee gitmemişlerdedı yanı il dediği annemler neden bizimevden gitmemişler oldu ben söleyıncede suç oluyor.dedım tepkını göstereceksın.dun bizim evlılık yıldönumumuzdu.eşim iş görüşmesıne gittiği için bişey yapamadık öle konuşuyoduk bende dedım o eve emeğimizin karşılığı demesınmi evet emğimizin karsılığı ben bişeydesem ailem küser dedımsen bişey demessen ben küseceğim bana dıyokı sen kussende hemen barışıyorsun bende dedım ailenı kırmaktan korkuyosun ama benkırılsam önemlideğil barışıyorum ölemi..
biraz küseyımde barışmayayım dıyorum anlasın hatasını benımde küsebileceğimi ne dersin...

hayırlısı be tatlım demek böyle hayırlıymış neyse sende etrafına bak onu düşünme bakarsın hoş biri vardır görmemişsindir bahar geldi giyin çık hayatını yaşa

sana sanal elti olayım yok yok ben görümce olsan daha hoş olur sanal görümcen olayım benim abim bana diyorki sen benim görümcemsin yengenin değil benim hoş hoş bir yengem var ikimiz bir oluyoruz annem babam abim hepsi bize uymak zorunda kalıyor bak canım güçlü ve hayat dolu olursan herkes senin yakının da olmak ister çünkü hayat dolu mutlu kişi başarılı olandır hiç bir şey yapmasada toplumda bir numaradır diğerleride onun gibi olmak ister onun için yakın olurlar böyle olursan dostun çok düşmanın hiç olmaz çünkü kimse senin gibi birini kaybetmeyi göze alamaz benim en iyi yaptığım bir şey var içimde fırtına bile kopsa asla dışıma yansıtmam etrafıma yansıtmayınca zaten hemen yok olur insan sadece kendini çözmeli ben sevilince mutlu oluyorum o zaman kendimi sevdirmem gerkiyor evliliğimin başlarında böyle değildim eltilerim gelen giden hayt şartları beni çok yoruyordu evimde kafa dinlemek istiyordum ve öyle yaptım ailenden uzak kalayım dedim eltilerimle eşimin ailesiyle samimi olmak istemiyordum sonra baktımki hep yabancıyım hep yanlızım ve en önemlisi mutlu değilim insan doğru birşey yaptığı zaman mutlu olmayı eğer değilse demekki yanlış bir şey var sonra böyle olmaz dedim şimdi ailenin en küçük geliniyim ama bensin oturmazlar annemler gittiğim zaman geldiğimde bu gün hiç güzel değil sen yoktun acımız hiç birşey yapmak istemedi diyorlar aslında kendi övmek değil insan kendini geliştire bilir herşekilde mutlu olmayı bilmeli bence eltinde sende bir bütün olacaksınız aynı bineada olmak bir avandaj çünkü uzak oldumu bir ısınıp bir soğur aranız şimdi bir binasınızya önce biraz sürtüşme olsada ama bir süre sonra alışiırsınız bir birinize uzun oldu ama bence sen çok mutlu olacaksın hayatına yeni taze bir kan geliyor hadi çok mutlu olusunuz inşallah

senin eşin balık burçumu merak ettim bırak yıkasınlar halıları aslında seni çok iyi anlıyorum çünkü hiç ısınmamışsın onlara daha onların varlığına alışamdan evini kullanıyorlar bence eşin onlara sonsuz rahatlık vermiş yapacak birşey yok gibi kabullen desemde biliyorum duymak istediğin şey bu değil ama eşin başka birşey dememe izin vermiyor çünkü o yapmış yani ve dönemiyor tek caresi geri dönüp evinize geçmek o da mümkün değil galiba canım inan bana seni tesseli edecek bir şey bile bulamıyor bari sen anlat bari içini boşalt rahatla ama konuştukca daha hatırlayacaksın daha üzlüleceksin canım bilmiyorum allah yaardımcın olsun :Saruboceq:

ben de yardım istiyorum elifcim..3 buçuk yıldır beraberiz..ben balık, o aslan..tanıdığım en dürüst, en ilgili, en sempatik, en doğru, en güvenilir, en aşık,en ..., en ... kısacası aradığımı buldum..o konuda problem yok..sorun şu ben değişiklikleri çok severim, şaşırmayı, şaşırtmayı, sürprizleri...ben sık sık yapardım ama onda öle bişe yok süprizleri sever ama cok nadırdır yaptığı düşündüm 1 tane galıba..ben de sıkılıyrum bazen..bi aksilik oluyo gelemıyo falan( ben bursadayım o istanbuldaydı) ben bi ümit belkı gelır, sürpriz yapıcaktır die beklıyorum..ama yok..çok sık tlf da görüşüyoruz acaba bundan mı dıorum..bugun askere gıttı :gitme: seneye yazın evlencez kısmetse..evlenınce hep beraber olcaz sıkılmaktan cok korkuyorum..sürpriz yaptırmak için bi çözümün var mı peki ?? keşke okuyabilse yada biri ona söylese..aslında sölüyorum dalga geçiyorum ama..bi değnek olsa da sürekli sürpriz yapmayı seven biri olsa..

bence canım zaten çok iyi çiftsiniz neden,çünkü sen blıksın eşinin dizinin dibine oturursun o nasıl diyorsa öyle olsun dersin bir şey istediğinde bile söylemezsin gözden düşmek istemezsin senin için erkek kanatları altına almalı seni sadece mukemmeliği izlemek istersin bazen iç sesin sana mutlu olmadığını söyler aşkı kalbinde hisetmek istersin bunu onun sağlamasını istersin çünkü sen balıksın hııı bide kendini bu ilişkide nasıl derler pek temutlu olmadığını yada ne biliyim hani derizya bir şeyler eksiz diye yanılıyormuyum ama gerçek çok farklı bak canım balık kadınını nekar mutlu edersen et hep eksiz parcayı ararhep bir buruktur aslında böyle değildir aslında sen etrafına göre çok mutlusun ve mukemmel bir ilişkinvar ama işte nedense aklın sana hep vesvese veriyor demi acaba acaba.....neyse aslan erkeği aslında kimse ile geçinemez biraz dengesizdir bir bakmışsın çok iyi bir bakmışsın sinirli bir bakmışsın komık bir konuya gülüyor bir bakmışsın komık demein güldüğü konuya sen gülüyorsun gülme der yani duyguları değişkendir ama en romantik erkek tipidir etrafına göre ki böyle erkek yok çok iyidir bu konularda yani canım bu devirde azda olsa romantizim yetmeli çünkü canım erkekler kadınlar gibi ince düşünemez ince düşünmeye en yatkın aslan erkeği ile boğa erkeğidir hele bide evlenin yederki aklına gelsin elinden geleni yapar aslında öyle flim lerdeki gibi erkekler yok çok beğendiğin bir erkek tipini tabi gerçek hayatta olan bir erkeği seninkiyle karşılaştır bak bakalım seninki daj-ha romantik değilmi neyse bu konulara takılma bide kendin birşey istiyorsa bu söylemekten kacınma başkalarının arkasına saklanma benimde eltim balık eşine bir şey söylemek istese bide yada kızları söylüyor babanıza söyleyin diye kendi işini kendin yap bide canım bayanların yaptığı en büyük hatayıda söyliyim ben yapmıyorum deme mutlaka yapıyorsundur çünkü yaratılışımız böyle mesela aklımızdan birşey geçiriyoruz diyoruzki şimdi böyle yapsa diye ortam musait bekliyoruz ama yapmıyor sonra küsüyoruz ne oldu diye sorduğunda yok birşry ve kırılıyoruz ama canım o bizim aklımızdan gecenleri duymuyor ama biz duyuyormuş ta yapmıyormuş gibi kırılıyoruz ayyyy ne çok yazmışım yoruldum inşallah anlata bilimişimdir canım bende bu kadar kafana bir şey takılırsa sorabilirsin

ya inanmıyorum harbi biliyosun sen bu işi..çözmüşün insanları..evet hep bi buruğum hep olayın en kötü tarafını bulur çıkartırım..hiç şikayetim yok daha iyi bi insanla karşılaşmadım bugüne kadar ( kız yada erkek) en başta çok iyi bir dost..ama değişiklik istiyorum..sıkılıyorum..patlıyorum..romantik olmasına romantik de aynen dediğn gibi bi eksik hep buluyorum..ama bahsettiğn aslan erkeği gibi değil sanırım yükseleninden etkilenıyo..herkesle çok iyi anlaşıyo, anlaşamadığı insan yok..herkes onu çok seviyo..bundan da biraz korkuyorum..ya annesi, akrabaları beni ona uygun görmezse..tanıştım gerçi annesi, tezeleri, kardeşleri vs..çok iyi davrandılar..ama ben sosyal ortamlarda kaygılıyım b,raz daha dorusu alışkın olmadığım ortamlarda..kendini begenmiş, soğuk dicekler dıe ödüm kopuyo..bir de hiç dengesiz hali yok biraz olsa keşke adrenalin olurdu..hep aynı..evliliğin monotonlaşmasından ve bu duruma vereceğim tepkiden korkuyorum..söylüyorum daha dorusu söylüyordum da nafile..teşekkür ederım ama canım anlaşıldığımı bilmek iyi geldiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben aslan sevgilim yay burcu.evlenmeye karar verdik,daha şimdiden tartışmaya başladık.hep benim dediğim olsun istiyor,ama bende burcumdan dolayı baskın bir karakterim.Dünki tartışma sebebimiz benim aileme çok düşkün olup onunla ilgilenmeyeceğimi düşünüyor.Evlendiğinde ailenle eskisi gibi görüşemezsin sorumluluğun farklı olacak diyor.ben ankaradan istanbula gelin gidecem ayrılmazsak eğer.ailen geldiğinde çok kalmasın falan diyor elifcimm senden diğer evli çiftlerden akıl istiyorum eşleriniz ailenizle nasıl bu adam bana hasret kalıyor diyemi böyle değişirmi bende de akıl bugün bana yetmiyor

ben yay nişanlım balık burcu ben özgürlüğüme düşkünüm o ise benim özgürlüğümü sevmiyor.sizce uyumlu bir çift olabilir miyiz

yine soğukmusunda böyle desinler bence sen öyle havalı mesafeli olmak istiyorsun bunu anlış anlamalarındanmı cekiniyorsun neyse canım bence böyle olmaz sen kendini sevdirirsin bak canım sen güler yüzlü olursan ne kadar havalı ve uzak durursan dur sen hep içten olursun yüzün güleç olsun yeter monptonluk konusuna gelince canım evet böyl e malesef böyle bir preslete evlensen bir dilenciylede evlensen bü hayatın bize oynadığı bir hani derlerya dünya yalan işte her geçen gün bir gün öncesi daha güzeltirya öyle yani canım zaman geçiyor yorgun oluyor çünkü yaşlanıyoruz 16 yaşında nasıl yahat doluydun şimdi öylemisin yani canım evlensende evlenmesende hayt böyle oluryor bunu evlenmekle yada doğru evlilikle ilgisi yok ya monoton olmak istemezsen çapkın biriyle evlen bak hiç hayatın monoton olmaz neyse canım valla monoton olur ama sen istersen zaman karşı monoton olmamak için mücadele edersin bak biz mesela eşimle ailede gençleri toplarız tabu otnarız haftada iki gece mutlaka kotlukları tv nin önüne taşırız işikları kapatıp flim izleriz benim üç çocuğum var ama yeni evlilerden daha fazla enerjim var inan ban bir gün ayy dur boş ver desen hayatı boşlasan 1 2 ay geçmış oluyor bende hiç boşluk bırakmamaya çalışıyorum ve eğlenceli bir hayat yaşıyorum ve bunu evden çıkmadan bile başarabiliyorum bence sende yaparsın sen evlen monoton olsan bana ulaş sana taze fikirler veririm tamam tatlım

canım ben terazi, nişanlım yay burcu , şuan nişanlım askerde ve 1 ay sonra gelicek temmuzda da evlicez kısmetse, sence uyumlumuyum, ve nişanlım çok sinirli hemen herşeye sinirleniyor bağırıp çağrıyo, etraftı bi varmış yokmuş hiç ilgilendirmiyo onu, çok kızdıysa kim olursa olsun bağırıyor, bütün millet bizi izliyor, öle durumlarda üstüne çok gitmiyorum daha çok sinirleniyo ama aşırıya gidersede bende bağırıyorum susuyo, ama 1-2 gün geçsin haklısın kendimi tutamıyorum ama bi daha yapma tutamıyorum endmş napıyım diyo, direk özürdilemiyo ama özürdiliyomuş gibi konuşuyo canım napmam gerek

canım bir kere aslan ve yay iki lider iki kaptan zor iş sizinki ama denge sağlasanız olur aile konusuna gelin erkekleri böyle şeyle vardır bu seni sevdiği anlamına gelir ama canım sana bir şey söyliyim evlenince eşini özlüyor insan ben bir hafta izin alıyorum iki gün sonra arıyorum gel al beni diye annemlerde kusuyor bir hafta dedim niye gidiyorsun diye ama işte insan evini özliyor artık förmulunu buldum 2 gün diyorum gelmek istersen geliyorum istemezsenm diyorum 1 gün daha öyle işte arayı buluyorum ama insan evini özlüyor yaşamadan karar ver tamam de sonra bakarsın biz bayanların en büyük hataları daha zamanı gelmeden kendimizi garantilemeye çalışmak aslın sussak günü gelince ne olur neolur desek tatlı tatlı herşey kendimizi daha garantiye almış olmazmıyız en büyük zeka gizlemektir zamanını beklemektir :hooray::dancepuyorumnanaktanlmaz:

ya ben galiba yanlış anlamışım senin kalman anlamışım ama olsun zamanı gelene kadar bekle o zaman hal edersin

ben yay nişanlım balık burcu ben özgürlüğüme düşkünüm o ise benim özgürlüğümü sevmiyor.sizce uyumlu bir çift olabilir miyiz

balık erkeği derki ben gezeyim eşimde evde kalsın ama yay asla kabul etmez çünkü ateş grubu kadınlar hayatına zevklerine düşkündür ama unutma sen ateş o su sen ondan çekinirsin seni söndüre bilir oda senden çekinir çünkü ateş suyu kurutur yani canım kim önce davranırsa onu sözü gecer böyle maceralı bir birliktelik ama balık erkeği biraz laf dinlemez ama sen dinletirsin balık erkeği acı çekmeyi çok sever aslında böyle hep bir sorun arar mutlu olmayı değilde kafa varklı çalışır güçlü çektiren kadınları sever sende öylesin biraz mucadele gerkiyor artık sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…