Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

evet şuan ayrıyız.pazar günü sokak ortasında bana bağırması kolumdan tuttu hırpalayacaktı nerdeyse.ben de o sinirle verdim yüzükleri eline.akşama doğru annesi aradı.annesine bitti dedim hakkı yok bu kadar gururumu kırmaya dedim.annesi bitirdiysen bişey diyemem dedi.sonra annemi istedi telefona.annelerimiz konuştu.şuan nişanlımı ben ararsam ipleri ona vermiş olmaz mıyım?hem yüzükleri eline verip hem de ilk adımı atmam sakıncalı olmaz mı?ilerde bi tartışma yaşarsak sanki nasılsa bu bana yine dönmüştü diye düşünüp beni ya ciddiye almazsa?ev konusunda onun üstüne çok gittim.eğer şimdiye kadar ben bilmem beyim bilir düşüncesinde olsaydım eğer dediğin gibi onu ön plana çıkartsaydım bu sorunlar yaşanmayacaktı çok da huzurlu olacaktık.aramız düzeldikten sonra dediklerini yapmak istiyorum.ama şimdi onu ararsam hata yapmış olucam ve bi ömür kozları eline vermiş olcam gibi geliyor bana..yanlış mı düşünüyorum?

gerçekten harika anlatmışsın elif ablacım...çok ama çok teşekkür ederim.eğer bir gelişme olursa mutlaka sana da haber vericem.evliliğe adım atmak gerçekten çok zormuş ama verdiğin akıllıca çözümler bana gerçekten büyük moral oldu.inş aramız düzelir.kendine çok iyi bak ablacım hayırlı akşamlar...

bak canım aslın erkekler böyle düşünmez yani işte sen bir daha geldin diye çünkü biz bayanların huyudur onlar öyle düşünmez ama eşinin ailesi söylüye bilir evet yinede hata yapmamk lazım bir düşün arayı bir yapsın zaten eğer ailesi susmuşsa sen arasanda yok diyebilir bir daha olmaz diye bilir bence bir aracı bul şansını dene biri yardım etsin sizi barıştırsın ama tarafsız olmalı seni ele vermeden yapmalı yani planın olduğu belli olmamalı ortak bir arkadaş ne bileyim sen bir düşün bende düşüneyin başka ne yapabiliriz diye ama aracı işi bence iyi hep gerçek duygularınıda anlarız neyse allah yardımcın olsun iyi geceler

benim derdimde çok büyük nişanlım demiyim eşim artık çünkü nikahımızı yaptık 2 hafta sonrada düğünümüz var ama o çok ilgisiz davranıyo bana değerli olduğumu hiç hissettirmiyo umursamaz tavırlarından bıktım usandım artık bazen diyorum nie çekiyorum bu adamı d,e ama kahretsin ona deliler gibi aşıgım ama bu aşk beni çom yıprattı herşey tek taraflı oluyo ben ndan da bişşiler bekliyorum na pıcam yaaamafoldumben

tatlım ben biraz düşündüm tepki vermesini sağlayacağız bak canım güzel bir mesaj yazarız ona kendini hatırlatan ama bittiğini de anlasın yani canım hatırlatıp kacaçağız barışmak isteyen o olmalı bana yaşadığınız güzel günlerden bir kaç anı yaz ama onun çok mutlu olduğu zamanlardan bende biraz üstünde düşünürüm sana yazarım sende beğenirsen yollarız bakarızz nasıl tepki verecek gerçekten bittimi yoksa pismanmı ona göre ya devam ya tamam olur sonucunada kendini hazırla bitirmiş olabilirde başlaya bilirde son kozunu oynayacaksın bakacağız artık okey

uzun süreli bir ilişkimi eğer öyleise canım bu normal çünkü aşkı bitirmiş oluyorsunuz erkeklerin aşkı cabuk biter onun için erkeği hızlı bir aşk yaşatacan daha gözünü acmandan evli olucan daha alışamadan çocuk yapacan sonrada olgunlaşır işi kurtarırsın neyse canım bana birazanlat nasıl başladı ne oldu nasıl kısaca anlat ne yapabileceğimize bir bakalımhihoyyyt

canım daha 1.5 sendedir birlikteyizz bni sevdiğini aşık olduğunu biliyorum ama belli etmiyo çok umursamaz görünüyo şımarırsın dio değerli olduğumu belli etmiyo şaşırdım napıcağımı tükenmek üzereyim gerçekten

çok şekersiniz :) sizi çok sevdim olumunekankayizsmile benimde evlilik tarihim yakın olduğu bi bakayım dedim, arkadaşların problemlerine üzüldüm ama pozitif ve yardımsever yaklaşımlarınıza bayıldım.

belli etmeyen erkek tipi hııı bu tür erkeklerin iki çeşiti vardır birincisi utanır kadına yüz verilmez maço tiplerdir ikinciside çok sirnaşık bayanlara karşı sevgi verirsen daha sırnaşır baş edemem erkek tipi seninki hangisi yada sen nasılsın biraz açık konuşayım bazı bayanlar var özellikle balıklarda olur işte beni sev bana değer ver bunu banada etrafımada belli et diyenlerdenmisin yani ondan aslında ne bekliyosun seni sevdiğini biliyorsun bence önce sen bir düşün şanslımısın onunla olduğuna bak daha tazesiniz aslında ne güzel tükenmiş olmasına imkan yok ben buradan anladığım kadarıyla sen biraz güçlü aşk delisisin böyle romanlardaki gibi onu seviyorsun oda seni ama eksik kalıyor hissediyorsun bana enson ne zaman sana kendini değerli hisettirdi söyle yada söyleme düşün tamam sana gösteremiyor bunu ona dile gerirme sevgi dilenme bırak ne kadar seviyorsa onda kalsın sen seni sevmesi için didindikce o sende soğur çünkü bir erkek gibi düşünelim bir erkek ona aşık olan kadını istemez o yani bir partıde içeriye giren göz alıcı kimse ve kimsenin sevgisine muhtaç olamyana kadın ister yani canım erkek ulaşamayınca yada sevilmeyince çapa gösterir bekar erkekler havalıdır erkek bekarsa ne kadar az görüşürsen ne kadar uzaksan nekadar sevmiyorsan o kadar kıymetlisin evli erkek icin ise nekadar seversen ne kadar ona aşık olursan kıymet verirsen o kadar sevilirsin bak canım ben nişanlıyken ona çok güzel bir aşk hikeyesi anlatın onu unutamadığımı bildiği için sürekli onu unutdurmaya çalışırdı şimdi ise eşime diyorumki canım acaba dünya senin gibi hem zeki hemde yakışıklı olan biri varmı galiba yok o benim şansım sevinçden ölüyor çümkü ben onu sevmişim bide onun aklını beğeniyorum dengeyi kurmak çok önemli tatlım aslında bence gösteriyordur ama sen yeterli görmüyorsundur bir düşün bana diyorsunki seni seviyor biliyorum bildiğine göre demekki kendine göre göstermiş diyorki şimarırsın peki ozaman şımarmayacağını bilsin arzulana bayan şımarmaz çünkü herkes onu ister alışkındır sevgiye demi bekarken bir bayan kibar olmalı onun karısı gibi davranmamalı nişanlı olsabile ulaşılamaz olmalı .sen bu yazdıklarımı bir düşün neler yapabileceklerini sonra bakarız Şenizlmaz:bayanssulusmile

sağol tatlım sana da yaklaşırız allah muhtaç etmesinde senin enerjin müthiş buradan belli oluyor canım :dance:hihoyyyt:teytey::jeyyar::sm_cool:

slm babys yorumlarını okudum çok etkilendim...süpersin arkadaş olmak isterim!belki fikirlerine ihtiyaç duyabilirim...

Merhabalar Babyes...
Son zamanlarda sesim çıkmıyordu,sanmayınki sizi unuttum.Hayır asla unutmadım,hergün topiğinizi ziyaret ediyor,soru ve sorunlara verdiğiniz cevapları,çözüm yollarını dikkatlice okuyordum.
Beni sorarsanız ÇOK ŞÜKÜR RABBİME herşey yolunda
Onun buraya gelip gitmesi bizim beraberliğimize taze kan verdi.Daha canlıyız.Zaman zaman yine kıskançlıkları oluyo;ama uzatmıyo CANIM AĞIR ABİMlmaz::dance:
Ailesini harekete geçirdi,ailelerimiz görüştü,Mayısta istemeye gelecekler ve küçük nişan olacak.Kocaman bi MUTLULUK,tatlı bi heyecan var,e birazda stres.Herkesde böyle mi olur bu duygular bilmiyorumkismile
Onla aşamadığımız 2konu var,bazen ufak tartışıyoruz,sonra anlaşıyoruz,ikna oluyor;ama öyle sanıyorumki barışmak için tamam diyor.Umarım bu sorun olmazda bende bunuda paylaşmak zorunda kalmam;çünkü canımı sıkan konular.Sözkonusu dahi olsun istemiyorum.Zamanın benim lehimde ilerlemesini diliyorum Rabbimden.
Sizinde ALLAH yardımcınız olsun,yoğun bi hayatınız olduğunu yazmıştınız,o yoğun hayatınız arasında bizleride ihmal etmiyo,herkese cevap vermeye çalışıyo,yakın ilgi gösteriyorsunuz.
Her defasında TEŞEKKÜR EDİYORUM;ama bence alakanız yanında az kalıyo;fakat benim elimdende bu geliyor.
Size Kolaylıklar,arkadaşlarada çözümlü günler diliyorum.
SEVGİYLE KALIN.a.s.

slm babyes sana ihtiyacım var bana ancak sen yardımcı olabilirsin diye düşünüyorumm...kendimden biraz bahsedeyim 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında bir oğlum var.eşim kardeşiyle beraber bir restorant işletmeciliğini yapıyor çok şükür herşey yolunda ama ufak bir sorunumuz var kaynım birkaç aya kadar evlenecek ve eltim olacak kızla pek anlaşamıyoruz şimdiden işin kötüsü aynı apartmanda oturmak zorundayız kapılarımız karşılıklı olacak.ne söylesem kızın zoruna gidiyo aslında iyi geçinmek istiyorum eşim ve kaynım için onların üzülmesini istemiyorum ama karşı tarafın pek umrundada deil.ben büyük gelin olarak üstüme düşenleri yapmak zorundayım ama....yakında ev için alışverişe gidilecek ben gitmek istemiyorumm görümcemde uzakta çocuklarıyla meşgul napıcam gitsem bi dert gitmesem bi dert...sürekli bana surat yapıyo anlam vermiyoruummm....galiba beni biraz kıskanıyooo ama ben bunu düşünmesi gerekecek davranışlarda bulunmadıımm eminin kendimden eşimde bu konuyla ilgili beni sürekli uyarıyoo alttan al daha bize alışmadı yabancılık çekiyo die..of kendimi zor durumda hissediyoruumm.

a.s.:dance::sm_cool::hulya::1hug:

tam benlik bir konu bayıldım bak canım ne güzel demeki seni rakıbi gibi görüyor demekki seni önemsiyo ben olsan buna sevinirdim alışverişe git alışverirşte iyide olsan karışsanda karışmasanda sen kötü olacan bu bil şimdiden ne olduda ben ne yaptım deme bu olacak asla eşine yada bir başkasına bak beni sevmedi falan filan anlatma ileride önüne gelir derlerki zaten daha gelmeden tanımadan hüküm vermiştin aslında sen sevmedin olur ne kadar haklıysan okadar haksız olursun ona şimdi ne kadar iyi olduğunu etrafına belli edersen okdar herkes senden yana olur seni kıskanması konusuna gelince aslında kıskanmiyo bence oda tedirgin bir düşün belki ona farkında olmadan birşey söylemişsin bu zamanlarda kişiler çok hassas oluyor bak canım yazıları okuduysan hep böyle konular var bazen kız tarafı anlatıyor bazen erkek tarafı senin gibi ama aslında iki farklı aile iki farklı tarzlar size doğru gelen onlara yanlış gelir onlara doğru gelen size anlış gelir bak canım iyi düşün kendini bozma o sana uysun uymazsa onun bozuk olduğunu herkes fark eder ama dediğim gibi konuşmalarına dikkat et kimsenin hatta eşinin bile eline koz verme bak canım biz dört elti bir binada oturuyoruz bizimde başlarda problemlerimiz oldu birbirimi tanıdıkca aslında içlerimize bir şey yok aslında ama konuşma tarzı değiştirir herşeyi şimdi bir birimizi daha iyi tanıyoruz ve gerçekten kanka olduk bunu sağlamak çok zor değil sadece kendini onun yerine koymak herşeyi çözüyor şimdi canım kendini onun yerine koy zor bir hayat var önünde aslında ona destek olsan o şuanda yeni ailesinde bir dost arayışında hesabınız ortakmış belki oda diyordurki beni kıskanıyor istemiyor herşeyim güzel olsun belki bundan surat asıyordur belki farkında olmadan bunu ona hisettirmişsindir senden uzaklaşmasını sağlamışsındır bence onun surat asmasını düşünme ona ben senin dostunun ve senin için en iyisini sisterim diye düşündüğünü belli et inan bana seni dostu gibi görürsen seni dünyaya değiştirmez belki senin en yakın dostun olacak kim bilir olumunekankayizsmile:Saruboceq:

benimde bir derdim var özel msj atmaya çalıştım ama 50 tane msj atmanız gerekli falan yazıyor atamıyorum napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…