-
- Konu Sahibi blondewoman
Ben artık sizin trol olduğunuzu düşünmeye başladım.Ben rahat büyüdüm. Gece gezmeme alkol almama giyimime karışan biri hiçbir zaman olmadı. Gece 2-3 te eve gelirim arkadaşlarla tatile giderim annem birşey demez. Evlenince de bu özgürlüğüm değişmeyecek sevgilim geri kafalı biri değil çünkü sonuçta hanemiz farklı olacak
Keşke sevişmeden de gitseydiniz falcıya, "yiyişmen guzum bebe olacak" derdi belki, belli mi olurfalcı da aynısını dedi zor bu kadınla geçinmen diye
Sizin öğrencilik yeni bitti ve işe girecekken maddi durum nasıl iyi? Aileden mi destek?İkimizin de maddi durumumu iyi üni bitti işe gireceğim. O da galerici
Ensende boza pişmesi, kıçında ayı böğürmesi gereken yerde içinden bir ses erkek olacak mı diyor?Asla izin vermem benim istediğim isim olucak erkek olursa Uzay koyucam zaten. İçimden bir ses erkek olacakmış gibi geliyor
Kendi çocuk çünkü. Durumun vahametinin farkında değil.Ensende boza pişmesi, kıçında ayı böğürmesi gereken yerde içinden bir ses erkek olacak mı diyor?
Bana fake gelmiyor ya, bu cehalete bu toyluğa ihtimal veriyorum. Biz de mi böyleydik diye düşünüyorum.Kendi çocuk çünkü. Durumun vahametinin farkında değil.
Gerçi ailenin konu açar açmaz ışık hızıyla ikna olması da fake alarmlarımı çalıştırmadı değil.
Ay yok. 22 yaşındayken sevgilim evlenme teklif ettiğinde ne evlenmesi bu yaşta demiştim. Maksimum dikkatle sevişiyordum başıma iş gelmesin diye. Bilinçliydik biz ya, bunlar pembe bulutların üzerinde yaşıyor.Bana fake gelmiyor ya, bu cehalete bu toyluğa ihtimal veriyorum. Biz de mi böyleydik diye düşünüyorum.
Sen baya dalga geçiyorsun milletle, şuan senin tutuşmuş olman lazım, istenmediğim yere gelin gideceğim nasıl olacak diye senin derdin isim miAsla izin vermem benim istediğim isim olucak erkek olursa Uzay koyucam zaten. İçimden bir ses erkek olacakmış gibi geliyor
Keşke annen zamanında biraz dur deseymiş... Çok fazla hayallerde yaşıyorsun, hadi hayırlısıBen rahat büyüdüm. Gece gezmeme alkol almama giyimime karışan biri hiçbir zaman olmadı. Gece 2-3 te eve gelirim arkadaşlarla tatile giderim annem birşey demez. Evlenince de bu özgürlüğüm değişmeyecek sevgilim geri kafalı biri değil çünkü sonuçta hanemiz farklı olacak
Aldırmaya karar verdimKonu sahibi sizi şimdiden tebrik ederim "Hayat karartma teknikleri 101" dersi çalisma notları gibi konu olmuş... ileride pek çok gencimize ibretlik konularda ilk referans olarak bol bol bu konunun linkini atacağımiza eminim, sizi şimdiden işaretledim, gençlik çürütme ve antiannelik klasmanında burada bir efsane olacağınıza dair hiç şuphem yok, başarılarınızın devamını diliyorum
Doğurmak istemiyorum vazgeçtim ben daha çok gencimAldırmaya karar verdim
Sen trollsünDoğurmak istemiyorum vazgeçtim ben daha çok gencim
Okullar tatil oldu 12 13 yaş erkek çocukları geldi buraya, yazım şeklinden vs belli en fazla 13 yaşındasın, bitti mi sokakta top oynama falan biraz enerjinizi atın gençler burda nereye kadarDoğurmak istemiyorum vazgeçtim ben daha çok gencim
Kiz dun aksam dugun yapiyodun noldu simdiAldırmaya karar verdim
Asla izin vermem benim istediğim isim olucak erkek olursa Uzay koyucam zaten. İçimden bir ses erkek olacakmış gibi geliyor