- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
Çok komik ya nasıl aklına geldi:)Konuyu okuduğumdan beri aklıma sezercik geliyor. Top oynarken aralarına da almayabilirler :)
Çok üzülüyorum böyle çocuklara.Kuzeninize çok gıcık oldum.Benim kuzenim de evlenmeden çocuk sahibi oldu tabi sorumluluk duyamadığı için çocugu annesine bıraktı kendisi eski hayatına devam ediyor.Ayrı evde yaşıyor.
Çocuğu da babayı pek göremediği için psikolojisi çok bozuk.Anne babası yanında olan çocukları görünce çıldırıp vuruyor,kıskanıyor mesela...
Konu gerçek mi bilmem ama toplumun dediği önemli degil deyip de burada anket yapacak duruma geldiğini görüyoruz anlatmaya gerek yok :))
Toplum kaldirmaz. Ayni seyi dusunduk bizde esimle. Ve sirf artik cocuk sahibi olmak istedigimiz icin attik imzayi...Arkadaşlar herkese merhaba! Açıkçası ben evliliğe çok olumlu bakan biri değilim, evlenmek gibi bir düşüncem de yok. Bu yüzden evlenmeden çocuk doğurmayı düşünüyorum, biliyorum ki bizim toplumumuzda çok iyi karşılanan birşey değil. Sonuçta toplum için değil kendim için yaşıyorum. Benim gibi düşünen ya da daha önce evlenmeden çocuk doğuran kişiler fikirlerini belirtirse sevinirim.
Not; yargılayacaklar, medeni olmayanlar, saygısızlar, tek vizyonu evlenmek olanlar yazmazsa çok sevinirim.
Dini inancini yasamaya calisan sizin fikrinize olumlu bakmayan insanlara medeniyetsiz diyemezsiniz size normalse sormaniz gereken bi durum yok baskalarinin degil sizin hayatinizArkadaşlar herkese merhaba! Açıkçası ben evliliğe çok olumlu bakan biri değilim, evlenmek gibi bir düşüncem de yok. Bu yüzden evlenmeden çocuk doğurmayı düşünüyorum, biliyorum ki bizim toplumumuzda çok iyi karşılanan birşey değil. Sonuçta toplum için değil kendim için yaşıyorum. Benim gibi düşünen ya da daha önce evlenmeden çocuk doğuran kişiler fikirlerini belirtirse sevinirim.
Not; yargılayacaklar, medeni olmayanlar, saygısızlar, tek vizyonu evlenmek olanlar yazmazsa çok sevinirim.
Bide bu moda oldu ztn. Evliligi yerin dibine sokanlar:) unlulerden sonra simdide unsuzler bu moda girdi ellaam:))Tek vizyonu evlenmek olanlar demenizi anlayamadım... Bu ne savaş boyası sürmek böyle baştan... Belki onlardan da güzel cevaplar gelecek... Bana biraz içten içe yaralanmışsınız gibi geldi... Umarım zamanla daha sağlıklı bir ruh haline bürünürsünüz. Güzel bir şey isterken başkalarını da üzmeyin derim.
Arkadaşlar herkese merhaba! Açıkçası ben evliliğe çok olumlu bakan biri değilim, evlenmek gibi bir düşüncem de yok. Bu yüzden evlenmeden çocuk doğurmayı düşünüyorum, biliyorum ki bizim toplumumuzda çok iyi karşılanan birşey değil. Sonuçta toplum için değil kendim için yaşıyorum. Benim gibi düşünen ya da daha önce evlenmeden çocuk doğuran kişiler fikirlerini belirtirse sevinirim.
Valla bence kimse yadirgamasin.Arkadaşlar herkese merhaba! Açıkçası ben evliliğe çok olumlu bakan biri değilim, evlenmek gibi bir düşüncem de yok. Bu yüzden evlenmeden çocuk doğurmayı düşünüyorum, biliyorum ki bizim toplumumuzda çok iyi karşılanan birşey değil. Sonuçta toplum için değil kendim için yaşıyorum. Benim gibi düşünen ya da daha önce evlenmeden çocuk doğuran kişiler fikirlerini belirtirse sevinirim.
Bide bu moda oldu ztn. Evliligi yerin dibine sokanlar:) unlulerden sonra simdide unsuzler bu moda girdi ellaam:))
Fazla Emrah filmi izlemişsinizYani aynen.
Okula almazlar, ise almazlar, p.c derler...cocuga yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?