Arkadaşlar herkese merhaba! Açıkçası ben evliliğe çok olumlu bakan biri değilim, evlenmek gibi bir düşüncem de yok. Bu yüzden evlenmeden çocuk doğurmayı düşünüyorum, biliyorum ki bizim toplumumuzda çok iyi karşılanan birşey değil. Sonuçta toplum için değil kendim için yaşıyorum. Benim gibi düşünen ya da daha önce evlenmeden çocuk doğuran kişiler fikirlerini belirtirse sevinirim.
Not; yargılayacaklar, medeni olmayanlar, saygısızlar, tek vizyonu evlenmek olanlar yazmazsa çok sevinirim.
Kafan cok karisik sanirim, arada mesajlarina denk geliyorum, zaman zaman muslumanlari gomuyorsun, simdi de almanlari gomuyorsun....ama orali degilsin, don gel madem sikayetcisin....
Isteyen 5 10 farkli insanla yatiyor kimse bir sey demiyor diye sikayet ediyorsunuz ama, dogru yapiyorlar, bunu hem elestirip hem de bizim toplum "evlilik oncesi sekse karsi, bakire olmadan evlenen kadinlar onune gelen herkesle yatar vs" diye genelleme yapan bazi dindar kadinlara da karsi cikyorsunuz, sizin insanlarin baskalari ile sevismesini elesirmeniz normalken, turkiyeli dindarlarin bakire olmayan butun kadinlari elestirmeleri neden rahatsizlik verir, aralarinda bir fark var mi sizce?
Ozgurluk ama fazlasi zarar, aha bu da muhafazakarlarin en guzel sozleri, "fazlasi zarar" o fazlasina karar veren kim?
Din yok ve inanc yok, bu ayri bir falso, organize dinleri izlememek ve onlara inancin olmamasi ne zamandan beri sorun?
Mesajlariniza rast geldigim icin dikkatimi cekti... sizin ki tam kafa karisikligi, bir biri ile celisen fikirleriniz, tam oturmamis bir dunyaniz var... geleneksellik ve modernizm arasinda sikismis gibi duruyorsunuz.. .
Konuya donecek olursma sevgili uye, cocuk sahibi olmak isterseniz olun, dunya babasiz buyuyen cocuklar ile dolu... hele cocugun baba sevgisine de ihtiyaci var diyenler nerede yasiyor bilmiyorum... bu ulkenin eski kusak babalari couklarina sadece dovmek icin dokunurlardi, cocugu sevmek, kucagina almak bile ayiplanirdi, baba denilen ozne;siddet uygulayan, kural koyan, aci cektiren bir otorite figuru otesinde degildi cogu zaman, ki hala bir cok cocuk icin oyle.
Babasini tanimayan/taniyamayan binlerce cocugun daha rahat yasamasi icin bize de gorevler dusuyor.. cocugunuzun huzur icinde yasamasi icin , onu elestiremeyecek, dislamayacak, hayatina burnunu sokmayacak, otekilestiremeyecek cocuklar yetistirmek de bizim gorevimiz.
Toplumun ne dediği önemli değilde allah katında çok günah en azından dini nikah kiyilip çocuk yapılabilir daha sonra nikah dusurursunuz hem günah olmaz diye düşünüyorum
Toplumun ne dediği önemli değilde allah katında çok günah en azından dini nikah kiyilip çocuk yapılabilir daha sonra nikah dusurursunuz hem günah olmaz diye düşünüyorum
muhafazakar kesimin ikiyüzlülüğüne örnek bir yaklaşım işte...
Dinin de bug'ını buldular..
muhafazakar kesimin ikiyüzlülüğüne örnek bir yaklaşım işte...
Kimlikte çocuğun babası olarak ismi geçiyor mu sevgilisinin. Bunu merak ettim ben de babası kısmında ne yazacakBenim icin sorun diil
Cok yakin bir arkadasim sevgilisinden cocuk yapti , beraber yasiyorlar ve kesinlikle evlenmiyorlar
Bizde takiliyoruz hadi size bi dugun yapalim diye , amannn istemez diyorlar
Onlar mutlu , cocuk mutlu , toplumda da sorun yasamiyorlar ( yasadigimiz yer itibariyle)
İşte bu yüzden insanlara dinden önce ahlak öğetilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?