- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
tamam eşiniz, nişanlınız yada erkek arkadaşınız bi şekilde evlenme teklifi etti bunun romantizim kısmını değilde; sizin verdiğiniz EVET şeklini merak ediyorum.. düz bi eveeeeet mi dediniz? yada farklı şekilde mesela; tabiki seninle evlenirim, oluuuur gibi vs. mı?
alternatif cevap şekillerinizi merak ediyorum hanımlar.. biraz özele kaçmıyacaksa duymak isterim
güzel bi konu olmuş devam etmeli bence... :) ben şöyle demeyi düşünüyorum...
sonsuzluk çok çok uzun bi zaman.. o kadar ömrümüz var mıdır ı ıh sanmam.. ama sonsuzluğun bu sınırlı zaman zarfında kalbim attıkça, ruhum bedenimde kaldıkça evet evet evet..
O şaşkınlıkla o jadar uzun bi xümle kuranibileceğimi pek sanmıyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerçek nikahım erken kıyılcak salonda tiyatro oynıcaz gibim bişi olcak ondan rahatım ilk nikahım orda kıyılacak olsa yemezde
Düğün ne zaman :)
tamam eşiniz, nişanlınız yada erkek arkadaşınız bi şekilde evlenme teklifi etti bunun romantizim kısmını değilde; sizin verdiğiniz EVET şeklini merak ediyorum.. düz bi eveeeeet mi dediniz? yada farklı şekilde mesela; tabiki seninle evlenirim, oluuuur gibi vs. mı?
alternatif cevap şekillerinizi merak ediyorum hanımlar.. biraz özele kaçmıyacaksa duymak isterim
3 aylık bi ilişkimiz vardı galataya çıkmıştık
ben orda istanbul ayaklarımın altındasın diye dalga geçiyorum
bi anda diz çöktü yüzüğü çıkardı
ben tabi şok oldum
o an söylediği tek bi kelimeyi hatırlamıyorum nasıl evet dedim bilmiyorum
yüzüğü parmagıma taktı benim gözlerimden yaşlar indi naptık biz dedim
7 eylül canım inşallah :) senin?
Ohaaa yaaa çok romantikdarısı başıma
Teklif bile almadım dahaayakkabın altına adımı yazar mısın Gökçe benim adım
teklifi bekleme yaa kendini nikahta evet demeye hazırla ben öle yaptım bak.. çoğu etmiyo zira benimde etmedi çok bekledim annesini yolladı direkyazarım kuzum yazarım du not alim kenara
Ben şaşkınlıktan, sevinçten ve heyecandan sadece ağlayarak kafamı sallayabilmiştim:)
eşim bana ilk evlenme teklifi ettiğinde 2 aydır çıkıyorduk benim cevabım : tamam olur da daha erken değil mi aileme nasıl söylüycem ben :)
Benimki harçlığıyla gitmiş yüzük almış.
Kutuyu saklamaya çalışıyor masanın üstünde bir şeyin arkasına.
Saklamaya çalışırken kutu düştü yere eğildim baktım ne o diye.
Benimki başladı söylenmeye benim yapacağım sürpriz bu kadar olur salak kafam falan :)
O senin işte, evlen benle dedi.
Ben bunun o haline gülmekten evet bile diyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?