• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenme teklifine ne şekilde evet cevabını verdiniz

Ben iki kez evlenme teklifi aldim :) ilkini beni kapacaklar korkusuyla (işe başlıyordum 5 yıldır beraberdik o zaman) etti acele olduğu için icine sinmemis sanırım geçen hafta tekrar evlenme teklifi aldım bu seferki bol suprizliydi :) ilkinde de ikincisinde de onun ne dediğini hatırlamıyorum şok geçirdiğim için :D ilkinde eveeeeet demiştim ikincisinde boynuna sariildim evet demeyi unuttum hahaha :))

Ben iki kez evlenme teklifi aldim :) ilkini beni kapacaklar korkusuyla (işe başlıyordum 5 yıldır beraberdik o zaman) etti acele olduğu için icine sinmemis sanırım geçen hafta tekrar evlenme teklifi aldım bu seferki bol suprizliydi :) ilkinde de ikincisinde de onun ne dediğini hatırlamıyorum şok geçirdiğim için :D ilkinde eveeeeet demiştim ikincisinde boynuna sariildim evet demeyi unuttum hahaha :))

yaa evet insanın nutku tutulur heralde çok normal bi tepki ikincisi... ben bi keresinde nikah şahidi olmuştum nikah memuru şahitmisiniz dedi ona bile evet diyemedim kafamı emme basma tulumba gibi salladım

yaa evet insanın nutku tutulur heralde çok normal bi tepki ikincisi... ben bi keresinde nikah şahidi olmuştum nikah memuru şahitmisiniz dedi ona bile evet diyemedim kafamı emme basma tulumba gibi salladım

Evet canım hiç beklemedigim icin cevap veremedim. Ilk seferde yagmur yagiyordu diz cokememisti bu kez çöktü ucan balonlar uçurduk çok güzeldi. Ama ne dediğini ne o ne de ben hatırlıyorum :D

kendinizi nikah masanında mı buldunuz

Ya hani etmedi direk ailem gelicek tanışmaya ddi bodoslama daldı:o bende allaaa geliyolar geldiler gttiler derken nişanlandık:) ama abim yemek ayarladi,güller,testaşini aldik birlikte begendk ewlenme teklifi hazrladi bi konuşma koskoca restrntta tek baslarinalardi konfeti falan patlatti garsonlar o an cok özendm sanırm icimde ukte kaldi cnkü şöle yap böle yap die ben akıl werdim abime bu daha acıydı kendi özencimi baskasnda yaşamak:rolleyes:
Ama nasip dglmiş napalm

Son düzenleme:
Benim ki pek bilmez öle takıdır yüzüktür bende cinsim bu konuda kolay beğenmem.neyse biz gittik yüzüğü beğendik aldık.akşamda yemeğe gidicez.bi ara wc ye gitti ama ben öle teklif falan beklemiyorum.neyse geldi bizimki öle güzel güzel konuşuyor ki ben duygulandım tabi.sonra garson geldi.elinde bişey var tabi ben aşkıma bakmaktan adama bakmıyorum.aaa sonra bi baktım bi kırmızı bi beyaz gül ortada yüzük kutusu falan.diz çöktü böyle.ağlamaktan kafamı sallayabildim sadece.çok güzeldi hala o çiçeklerle yüzüğün kutusu durur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya hani etmedi direk ailem gelicek tanışmaya ddi bodoslama daldı:o bende allaaa geliyolar geldiler gttiler derken nişanlandık:) ama abim yemek ayarladi,güller,testaşini aldik birlikte begendk ewlenme teklifi hazrladi bi konuşma koskoca restrntta tek baslarinalardi konfeti falan patlatti garsonlar o an cok özendm sanırm icimde ukte kaldi cnkü şöle yap böle yap die ben akıl werdim abime bu daha acıydı kendi özencimi baskasnda yaşamak:rolleyes:
Ama nasip dglmiş napalm

o da bişey belkide evlenme teklifini eşiniz sizen istediğiniz gibi yapamayacaktı ve o an herkese rezli olacaktı. bu ihtimal daha kötü. sonuçta bi yuva kurulmuş

sonuç olarak; bütün hanımlar o an gönüne far tutulmuş tavşan gibi kala kalıyoruz galiba... kendimi hiiiiç şartlandırmıyım bari şunu dicem bunu dicem diye. topikte sadece bi bayan arkadaşımız mantıklı cümle kurabilmiş.. geri kalan herkes kalakamış

Yıl dönümümzden 4 5 gün önce bulusmustuk eve gittik ama evde kimse yoktu Allah allah nereye gittilerki bunlar filan diye düşünüyorum ceketimi cikarirken filan. Sen televizyonu aç ben arabada telefonumu unuttum alıp geleyim dedi bende tamam dedim uzandım koltuğa televizyonu açtım içeri girdi elinde kocaman rengarek buket çiçekler.. aman Allahım nasıl kalktım çiçeklere sarıldım anlatamam sanki hiç çiçek görmedim :1: ama benim herif acık öküzdr. Ondan çiçek beklemiyordum tabi şaşırdım. Çiçekleri kokluyorum basini gömmüs bi vaziyette :1: kafamı bi kaldırdım kırmızı kalpli kutunun içinde bi tektas inanmıyorum bu benim miii demişim salak gibi :-) taktı parmagima ben ona sarıldım gözlerim doldu çok mutlu oldum. Sonra o ben biseyler almaya gidiyorum dedi pasta almış onu kestik gece boyunca aciktikca onu yedik :-) bide ben bütün gece çiçekle tektasimin fotoğrafini çektim :-):-):-) benim adam da görmedign bi tektasi olmuş dedi olmadı tabi olmadı ne var yani filan demiştm :1: öküz möküz ama seviyorum onu :54:

Ayy tam benlik bir konu. Sevgilim evlenme teklif edecegini soyledi yakinda. ederse bende nasil evet desem diye dusunuyorum ama aglarim ben yaaa bisey diyemem zaten cok konuskan degilim ice kapanigim bikere daha aglamistim yaninda pecete selpak veriyo sadece sinir oluyorummmmm oyuzden aglamicam huh

valla banada biraz geç geldi teklif nişanlıyken oldu hep bunu laf arasında sölerdim sonunda gecenin bir yarısı arabadan indirip dizçöküp teklif etti ama bu kadar beklemişim benimde cevabım düşünmem lazım dedim:)evleniyorum hala cevap vermedim hehe:D

Back