- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
ayrıldınız mı
Yok canım :)
2 yıllık evliyiz..
Ama o zamanki tatlı halinin üstüne boğmalık hallerini gördüm maalesef..
ruhsuz bi cevap olmuş ama olsun haticeye değil neticeye bakmak lazım
Hatirlamiyorum desem :)) galiba evet tabikide dedim
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
raslist cevap vermişsiniz bende böyle cavplamayı düşünüyorum tabi bi teklif alabilirsem
raslist cevap vermişsiniz bende böyle cavplamayı düşünüyorum tabi bi teklif alabilirsem
'' aşkım benim karım olur musun bir ömür .. '' demişti diz çöküp :123:
evetttttttttttttt demiştim
iyiki demişim mutluyum çok şükür ...
[h=1] ♥♥♥♥♥ 10.10.2010 ♥♥♥♥♥ [/h]
bende doğum günümde evlenme teklifi aldim arkadaslarimi ayarlamisti tam gece 12 de kutu icinde 3 gül biri beyaz ve bir mektup cok sasirmis ve sevinmistim cunku bi yarim saat önce kavga ettigimizi düşünürsek
oan insan ses tonunu ayarlayamıyor dimi
heyecan ask cok hossssss
evlenme teklifi mi aldın ??
hayır da alırsam ( inş alırım çünkü düğün salonuumun yerini bile seçtim) nasıl cevap veririm acaba diye düşünüyorum
nisanlı mısın ? :44:
hayırsevgilim evlilik konusunda acele etmemizi düşünüyor ama yaş geldi ben 27 o 33
evlenin o zmn seviyorsanız :123:
mutluluklar cnm hoscakal
ne cevap vediniz yani evet deme şekliniz nasıldı
Ben evlenme teklifimi tanistiktan 2 ay sonra aldim :) dogum gunumde aldim hemde tam 18 yas dogum gunumdu o yuzden 12 ye kadar izinim vardi :) herneyse gittik bara oturuyoruz pasta flan kestik ben dedim icimden ay insan bare ufak bi hediye alir onun dogum gunu benden 14 gun sonra bende ona almam dedim kendi kendime yanimizda bizden yasca buyuk bir agbimiz vardi bize dedi yahu bi cerez sordum ne kadar pahalli gidip bakkaldan alim de gizli gizli yiyim dedi benim gozler buyudu tabi aaaa dedim bu ne icimden sok oldum .. ve aradan 20 dakika gecti vea gecmedi esim telefon caldi die disari cikti vee elinde koss kocaman bir cicek ama super bir cicek megersem cicekci de yapiliyomus o arada adam da onu almaya gitmis o lafida ben sinir olayim diye demis :) esim geldi iceri ciceklerle seni seviyorum dogum gunun kutlu olsun dedi cicegi verdi ama cicegi tuttugum yerde elime bi sertlik geliyo bir baktim guzel bir kutu sarkiyo esim aldi kutuyu biliyorum daha cok erken ama seni cok seviyorum benimle evlenirmisin dedi ve tek tas takti elime zaten kabul ettim sonra istemeye geldiler nisan flaan sonra askere gitti zaten 4 sene nisanli kaldik 3 senedir de evliyiz bizimde boyle iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?