- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
sen benim dünüm, bugünüm ve yarınımsin seni hep sevdim hep sevecegim bir ömür karın olmayi kabul ediyorum demistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunu unutmazsam kullanabilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Etmedi ki :banghead:
Ben iki kez evlenme teklifi aldim :) ilkini beni kapacaklar korkusuyla (işe başlıyordum 5 yıldır beraberdik o zaman) etti acele olduğu için icine sinmemis sanırım geçen hafta tekrar evlenme teklifi aldım bu seferki bol suprizliydi :) ilkinde de ikincisinde de onun ne dediğini hatırlamıyorum şok geçirdiğim içinilkinde eveeeeet demiştim ikincisinde boynuna sariildim evet demeyi unuttum hahaha :))
yaa evet insanın nutku tutulur heralde çok normal bi tepki ikincisi... ben bi keresinde nikah şahidi olmuştum nikah memuru şahitmisiniz dedi ona bile evet diyemedim kafamı emme basma tulumba gibi salladım
Evet canım hiç beklemedigim icin cevap veremedim. Ilk seferde yagmur yagiyordu diz cokememisti bu kez çöktü ucan balonlar uçurduk çok güzeldi. Ama ne dediğini ne o ne de ben hatırlıyorum
kendinizi nikah masanında mı buldunuz
Ya hani etmedi direk ailem gelicek tanışmaya ddi bodoslama daldıbende allaaa geliyolar geldiler gttiler derken nişanlandık:) ama abim yemek ayarladi,güller,testaşini aldik birlikte begendk ewlenme teklifi hazrladi bi konuşma koskoca restrntta tek baslarinalardi konfeti falan patlatti garsonlar o an cok özendm sanırm icimde ukte kaldi cnkü şöle yap böle yap die ben akıl werdim abime bu daha acıydı kendi özencimi baskasnda yaşamak
Ama nasip dglmiş napalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?