Evlenme teklifi etti ama ne hale geldik?

Burada hiç tutulmayan bi sevgilim vardı bilenler bilir 😬 Ayrılmıştık. Sonra ben tekrar barıştım dayanamadım, salaklık saflık ne derseniz diyin 🥺

2 hafta kavga dövüş derken konular hiç bir yere bağlanmadan evlenme teklifi etti. Kabul ettim...

Ertesi gün çok özledim ve mesaj attım sensiz 1 gün bile geçmiyor dedim.

Müstehak. Güzel kelime. :kahve:

Sevgiliniz kendine kukla arıyor sanırım. Böyle bir adamla mutlu olabilecek misiniz? Şuan bile birçok şeyi sizi üzüyorken evlenince katlanarak artacağını düşünüyorum. Bence daha ciddi bir yola girmeden iyice düşünün. Ben çok olumlu göremiyorum.

Ben de öyle bi hissiyata kapıldım. İşin garibi ben hiç bi zaman kukla bi insan olmadım. Sorunlarımı söylerdim tartışırdık kavgamızı ederdik, gönlümü alırdı konu kapanırdı. Şimdi çok uzatıyormuşum öyle söylüyor. Ben de öyle olmadığını düşünüyorum 😔

Ikinizde o kadar farklı karakterlersiniz ki sevgili olarak anlaşamayan iletişimi olmayan iki insanın evlenmesi felaket oluyor. Bir ömür geçirebileceginize inanıyor musunuz ?
Bence asla evlenmeyin hatta bana göre ortada ilişki denecek bir şey bile yok.

Anlaşıyorduk 1.5 aya kadar 😔

Iki dengesiz, tutarsiz kisilik... normal olarak da dengesiz bir iliski...
surekli moralim cok bozuk kelimesi kullanilmis ve tabiki de surat asmalar... tripler...
Ergen misiniz anlamadim ki. Yaşlar kac?
Olmayacagi belli bu iliskinin... biz ayril desek de ayrilacak misin? Cunku ara verelim deyip ozleyen taraf sensin. Ayrilabilecek guc yok ki sende.
Ara verelim de ne onu anlamadim? Evlilikte de olmayinca ara mi vereceksiniz? Cocuk oyunu mu sandiniz onu da anlamadim.

Seviyorum onu ne bileyim. Evde vakit geçirirken çok güzel her şey. Tabiki sırf kavga gürültü değil ama 1.5 aydır böyle bir hale dönüştü. :KK43:

Anlattıklarınıza bakınca sevecek bir şey yok ki ortada.

"Mesela bir cafede otururken hiç birbirimizle konuşmadık (daha önce de konuşmazdık pek) buna içerlendim baya üzüldüm. Çünkü ben sevdiğim insanla bıcır bıcır olmak isterim saçmalayalım gülelim konuşacak konu bitmesin isterim. Önceden onun o ketum yapısı rahatsız etmezdi beni ama işte ekstra hassas yapımdan dolayı içerledim. "

Bunu yazmışsınız mesela. Asıl sorun konuşmuyor, konuşamıyor olmanız olmalıydı. Ama siz başka şeylere içerlediğiniz için bunu dert etmişsiniz gibi anlatmışsınız. Konuşmamakta bir sorun görmüyorsunuz normalde. Görseniz bile kabulleniyorsunuz.
Ama adam sizin beklentilerinizi, isteklerinizi anlamıyor, dile getirdiğinizde de bağırıp çağırıyor.

Bu kişiyle evlenirseniz evliliğiniz çoğunlukla konuşulmayan, konuşulduğunda kavga edilen, eşlerin sürekli ayrı ayrı plan yapıp beraber hiç vakit geçirmediği evliliklerden biri olacak gibi görünüyor.
Yazık edersiniz kendinize.

Iki dengesiz, tutarsiz kisilik... normal olarak da dengesiz bir iliski...
surekli moralim cok bozuk kelimesi kullanilmis ve tabiki de surat asmalar... tripler...
Ergen misiniz anlamadim ki. Yaşlar kac?
Olmayacagi belli bu iliskinin... biz ayril desek de ayrilacak misin? Cunku ara verelim deyip ozleyen taraf sensin. Ayrilabilecek guc yok ki sende.
Ara verelim de ne onu anlamadim? Evlilikte de olmayinca ara mi vereceksiniz? Cocuk oyunu mu sandiniz onu da anlamadim.

Yaşlar 26-33.
Dengesiz olduğumu düşünmüyorum aslında.
Surat asılıyor çünkü 10 aydır benim dışarı çıkma isteğimi gerçekleştirmeyen bi bey tekrar tekrar gerçekleştirmiyor. Halbuki ne kadar basit bir şey. Her seferinde daha da can sıkıyor hayliyle :KK43:
Evet ayrılabileceğim. Bundan 2.5 ay önce de bir hatası yüzünden beni kaybedeceği için ağlama krizlerine giriyordu kendisi. İşime evime gelip af dilendi ağladı sensiz asla yapamam beni bırakma dedi. Sadece ben çaresiz imajı çizmedim yani şimdiye kadar.
Ara vermekten kasıt da 2-3 gün görüşmeden minimum iletişimle kendimizi anlamaya çalışmak...

Anlattıklarınıza bakınca sevecek bir şey yok ki ortada.

"Mesela bir cafede otururken hiç birbirimizle konuşmadık (daha önce de konuşmazdık pek) buna içerlendim baya üzüldüm. Çünkü ben sevdiğim insanla bıcır bıcır olmak isterim saçmalayalım gülelim konuşacak konu bitmesin isterim. Önceden onun o ketum yapısı rahatsız etmezdi beni ama işte ekstra hassas yapımdan dolayı içerledim. "

Bunu yazmışsınız mesela. Asıl sorun konuşmuyor, konuşamıyor olmanız olmalıydı. Ama siz başka şeylere içerlediğiniz için bunu dert etmişsiniz gibi anlatmışsınız. Konuşmamakta bir sorun görmüyorsunuz normalde. Görseniz bile kabulleniyorsunuz.
Ama adam sizin beklentilerinizi, isteklerinizi anlamıyor, dile getirdiğinizde de bağırıp çağırıyor.

Bu kişiyle evlenirseniz evliliğiniz çoğunlukla konuşulmayan, konuşulduğunda kavga edilen, eşlerin sürekli ayrı ayrı plan yapıp beraber hiç vakit geçirmediği evliliklerden biri olacak gibi görünüyor.
Yazık edersiniz kendinize.

Evet işte ben konuşmamamıza o an taktım diye beni suçladı. Demiştim ki ona güzelce “aşkım, konuşacak hiç bir şeyi kalmamış insanlar gibi oturuyoruz böyle ne alaka, gülelim eğlenelim” o da ne demekMiş konuşacak bi şey kalmamış ben neden sürekli sorun arıyormuşum diye taktı ve beni ağlattı. :KK43:

Bu gezme tozmalar, sohbet edebilmeler içten gelen şeyler öyle kural koyduk ayda şu kadar cikilacak, kural koyduk konuşulacak diye olmaz.
Sirf gorev olarak istemedigi yerlere canta gibi gelen insanla keyifli vakit gecirilmez ve dahasi o duzen oyle devam etmez suan kurala uysaydi bile evlenince kendi gibi davranacakti yine, omur boyu rol yapilmaz oyle kuralla olacak seyler degil bunlar.

Bence cok yanlis yolda ilerliyorsun, bu evlilik mutluluk getirmez.

bazen olayları kurmalı gibi yaşayamayız ki. Şöyle bugün kahv kızkardeşi geldiyse ayda 3 hakkından düşmem tekrar cıkcaz deyip eğlenmeye gecseydin. Herşey dilediğimiz gibi olmaz her zaman. Okuyunca dediğim dedik biri gibi geldin. İkinizin anlaşması zor gibi. Birbirinizi özgür bırakın

Neden? Görmediğim şeyi görmeme yardımcı olur musunuz?
Canım çok kaprislisin bu evlilikde cok zor sadece siz evlenmiyosunuz ailelerde evleniyo anlasmami yapacaksin ayda 2 size 2 bize gidilecek diye ayda 3 kere disari diye anlasmissiniz bazen 3 olur bazen 5 bazen hic

X