Evlenme teklifi alamayanlar

Ben evlenme teklifi aldım sürprizdi ama öyle hazırlanmış bir sürpriz değildi zamanlama olarak sürprizdi... Yüzüğümde öyle gerçek bir yüzük değildi ama hala saklarım... Romantik bir andı... O alengirli tekliflere gelemem herkesin içinde bilmem kaç kişiyle vs vs olanlar. Bence sizinle hep birlikte olmak istediğini dile getirdiği bir konuşması evlenme teklifidir. İlla diz çöküp bilmem kaç binlik yüzük kutusunu açmayla olmaz bu işller.

Ben çok harika bir evlilik teklifi aldım da noldu nisanliyken annesi beni istemedi diye bıraktı Keşke hiç etmeseydi.​

Ben evliyim, bende almadım teklif. Vakti zamanı geldi hadi evlenelim dedik evlendik.

Evlenme teklifi istiyorsanız o teklifi almadan evlilik yoluna girmeyeceksiniz. Yok o yola giriyorsanız evlilik teklifi beklemeyeceksiniz. Hayır zaten üç ay sonra düğün, bu adam evlilik teklif etse ne olur etmese ne olur? Teklifi mi kalmış işin?

Ben eşimden kimi romantik, kimi komik, kimi ehh yeter artık tadında 17 kez evlilik teklifi aldım. Hiç birini kabul etmedim çünkü hazır değildim. Onsekizinciyi ben teklif ettim beş ay sonra da evlendik.

Cevabiniz icin tesekkur ederim :) resmi nikahtan once evlenme teklifi etti. Beklemiyordum. Evlilik yoluna karisik girdigimiz icin etmemis. Eski konularimi okuduysaniz belki anlarsiniz.

Canim uzuldum.. Herseyde vardir bir hayir. Evet su an uc haftalik evliyim. Resmi nikahimizdan once evlenme teklifi etti. Biz benim ailemden cok cektik. Iliskimize karsi ciktilar cok zor seyler yasadik. Sana evlenme teklifi etmeyecegimi mi sandin dedi ve cok guzel gosteris yapmadan romantik bir evlenme teklifi aldim.

Cok tesekkur ederim

Size katiliyorum. Benim icin onemli olan gosteris veya cok para harcanmis organize edilmis bir evlenme teklifi degildi. Sadece dile getirmesini istedim gozumun icine bakarak. Yoksa bende biliyorum benimle evlenmek istedigini. Bana kavusabilmek icin cok seye katlandi. Ama cok yalnis anlasildim galiba. Bazi uyeler cok sert tepki verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…