Evlenme korkusu?

keşke bende evlenmekten deli gibi korkup evlenemeseymişim aldatılmaZmışım

Ben evliyim ve bence evlenme teklifi aldığında havalara uçman gerekiyordu. Evleneceksin diye mutlu olmalıydın, sevdiğin insanla aynı evde yaşamak yakın olmak seni heyecanlandırmalıydı. Karşındaki doğru kişi değil demek ki aklında acabalar var. Bence iyice ilişkinizi düşün gerçekten sevip sevmediğine karar ver.

Evlilik karari alirken kimsenin tam yüzde yüz emin oldugunu düşünmüyorum.

Ama her sabah asik oldugun adamla uyanmak, izin gununde hic plan yapmasan bile evde pineklerken bile onunla olmak, en basit öğünü bile karsilikli yiyor olmak cok guzel seyler. Tabi ki yeterli degil bir aile olmak icin ama bunlari söyleyemiyorsan bu adama asik degilsin. O yüzden oluyor.

Yoksa evlenirken benim de kaygilarim vardi. Gecim konusu, ailelerle uyum konusu, yeni bir hayata adaptasyon, sorumluluk hissi tabi ki insani kaygilandiran seyler.

Ben de evlenmekten korkuyorum tam tamina ayni dusuncelerle. 31 yasindayim. Pek fazla iliskim olmadi, simdi fark ettim ki olanlara da asik degilmisim. Asik olsam farkli olur muydu hic bilmiyorum.

Tutarsızlık mı :) Evet akıl karmaşıklığı var da tutarsızlık ne alaka anlamadım.
Martta 1 sene bitiyor...

Ben bağlanma konusunda probleminiz olduğunu düşünüyorum. 3-4 tane uzun süreli ilişkiden bahsetmişsiniz ama ilişki aralarının da uzun süreli olmadığını söylemişsiniz yani o kişilere gerçekten bağlanmamışsınız ki başkasıyla hemen yeni bir ilişkiye başlayabilmişsiniz. Şimdiki sevgilinize de bağlı olduğunuzu düşünmüyorum yoksa hayatımda ondan başkası olmayacak diye üzülmezdiniz. Bence evliliği aceleye getirmeyin belli ki doğru insan çıkmamış karşınıza :)

Benim de aklımdan böyle şeyler geçerdi önceki ilişkilerimde. Sonra onla tanıştım. Aklımın ucundan geçmedi bir daha.

Tutarsızlık mı :) Evet akıl karmaşıklığı var da tutarsızlık ne alaka anlamadım.
Martta 1 sene bitiyor...
Yazdıklarınıza göre öyle anlaşılıyor. Açtığınız konulara bir bakın derim. Siz bu adamı sevmiyorsunuz. O yüzden kendinizi de onu da oyalamayın . İkinizinde hayatına yazık olur. Aşık olduğunuz biri ile yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…