Evlenme Kararınızdan Ne Kadar Emindiniz?

Ben net değildim bir huzursuzluk vardı icimde.eşimden değilde ailesiyle altlı üstlü oturacağım için.içim hic rahat değildi.ve su an donup geriye baktığımda keske ayrı otursaymışım diyorum.içine sinmiyorsa bence o işe girmemek lazim

çalışkan mı konusu bende muallak mesela
çocuk çok zeki aşırı hatta
ama çalışkan mı? evet işini çok iyi yapıyor o da ayrı ... ama sorumluluğu olduğuna ikna edemediysem tembel bence....

Sanırım aptalca bi eminlik vardı. Hatta o kadar emindim ki ne kadar sorunlu ailesi varmış göremedim. Suan bile kocam konusunda pişmanlığım yok ama ailesini görmeye tahammül edemiyorum.

Net sekilde emin olmasam evlenmezdim

Ama o yas ve heyecanin verdigi etkiyle ne kadar saglikli bi degerlendirme yaptim da tam emin oldum onu sorma

Emin değildim, kumar oynuyor gibi hissediyordum. Ama şöyle bir şey var eşim değil başkası olsa yine emin olamazdım. Bu benim karakterim alakalı bir durum. Kimseye net yüzde yüz güvenmememle alakalı yani eşimle alakalı değil.

Eğer sizin emin olmamanız eş adayından kaynaklıysa bir sıkıntı var derim. Ama sizden kaynaklı bir durumda, karakteriniz kendiniz dısında kimseye güvenmemeye programlı ise o apayrı bi durum.

birdaha dunyaya gelsem yine esimle evlenirim hem de bu defa daha da erken o derece emindim...

Eşimi çok seviyorum, çok da mutluyum ama o zaman hiç emin değildim. Hiç planda, gündemde olan bir konu da değildi bizim için evlilik. Zaten öyle saçma evlendik ki :) ama iyi ki evlenmişim diyorum şimdi.

Emindim ama keşke bir kaç yıl daha bekleseymişim diyorum bir yandan da bekleseydim akrabalarim ve ailem beni evlendirmeye çalışıyorlardı. Rahat bırakmıyorlardı ben okumuyor ve çalışmıyordum çünkü. Ama şimdi de bir yandan iyiki evlenmişim diyorum üvey baba olan bir evden kurtuldum. Eşim genel olarak iyidir ama ertesi gün iş olduğunda hiç çekilmez ve çoğu zaman agresiftir. Onun huzursuzluğu bana yansır. Üvey babayla zaten hiç Anlaşamam.

Ama herşeye rağmen
Allah bağışlarsa
Nurtopu gibi evladım var. ?

Bende çok nettim esımı görür görmez evlenip ok mutlu olacağımızı hissetmiştim. Ailesi beni istemedi ona rağmen 4 senedir. Cok mutluyuz ve iyki sevmişiz keşke daha 9nce evlenseydim. Sadece aşk vardı aklımda mantık yoktu şimdi bakıyorum. Aşkla beraber mantıklı da olmuşum mutluyuz şükür. Insllah hakkınızda hayırlı olan olur.

Ben de çok kararlıydım eşimden emindim mutlu olacağımdan emindim. Bence emin değilseniz biraz düşünmeniz gerekir çünkü evlilik çok farklı bir şey gerçekten inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Bence ona karsı yeterince toleransın yok. Aşk değil de sevgin de blraz azalmış gibi geldi bana. Çünkü ilk zamanlarda böyle şeyler gozd pek gelmez. Ama senin gözüne batan şeyler var bu cocukta. O batan şeyler evlenirsen daha da büyüyecek. Küçük olabilir şimdi ama zamanla büyüyecek. Tecrubeyle sabittir

eğer aşk sarhoşlugundan uyanıp da mantıklı düşünmeye başladıysan ilişkinizde ya da karşı tarafta ters giden bir seyler var demektir bence her yonuyle cok iyi düşünün birbirinize denk misiniz kafa yapınız uyuyor mu birlikte eğlenebiliyor musunuz zevkleriniz aynı mı ve aile yapınız kıskanç biri mi sinirli mi degil mi bunlar cok önemli ben evlenirken hep kararsızdım emin değildim ama bir kere yola çıktık diye geri dönemedik belki de kader bilinmez ve kararsizsan emin degilsen o evlilikten de hayir gelmiyor cok iyi düşün sorgula o yüzüğü parmagina takmadan önce

Evlendiğim güne kadar tereddütteydim ama sonra anladım ki bende iletişim problemi varmış ara ara sorun olsada eskisi kadar sık değil

Emin değildim hatta evet derken bile bi daha düşündüm bu sevmedigim anlamına gelmez ama bir çok sorunumuz oldu eşimle aileseldi çoğu da. Kolay bir şey değil evlilik evlendikten sonra daha da iyi anladım bence kadınlar için en önemlisi seni gerçekten seven her halinle beğenen sen üzülsen çekilmez biri olsan da seni seven derdini paylaşan bir erkekle evlenmek. Kadınlar daha sabırlı oluyor genelde erkekler zamanla kadınların duygusal hallerini istemiyorlar. O yüzden seni çok sevdiğinden çok emin olduğun biriyse diğer sorunlar halledilir.

Ben çok nettim başkasıyla olmaz diye.ama sizin şüpheniz var diye kötü bir evlilik olacak anlamina gelmez bu belki sadece paniklemissinizdir size boyle düşündüren sebeplerin ne olduğu da önemli onları bir düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…