Evleniyorum bakireliğim bozuldu

Nasıl bir şehvet ile seviştiği ise parmağı ile

Yani internette var galiba iliskiden önce onu vajinanın içine koyuyormuşsun küçük kan poşeti gibi beraber olma esnasında patlıyor kan görünümü veriyormuş
Erkekte salak poşet mi etmi ne bilemez zaten
Bi kızlık zarı poşeti eksikti .yakın da Bim e gelir

Boşuna uğraşma daha evvel ilişkiye girmiş adam senin daha evvel ilişkiye girdiğini anlar ilişkiye girdiğiniz esnada, gıda boyasına kapsüle boyama adamı onu da anlar, ayhhh parmak gel sen benim şeyime gir, aman bir eğildim rüzgâr şiddetliymiş zarımı deldi geçti gibi bahanelerinizi de yemez bu devirde; bari bir şey yaptın aslanlar gibi arkasında dur. Ayıp mıdır anormal midir çatır çatır yaptım ohhh sefam olsun hesap mı vereceğim koskoca kadınım diyeceksin. Ben üçkağıtçıyım, ben kandıracağım diyorsan illâki, git bari daraltmayla beraber operasyon yaptır da şüphe uyandırma. Öfff.

Burda inanmamislar nisanliniz hiç inanmaz. Ona kesinlikle anlatmayın.kendinizi suçlu hissetmeyin. Anlık duyguyla haraket etmişsiniz. Salatalıkla tatmin olmak isteyip hastaneye düşen bile var. Salatalık kırıldığı için.

Ben kısmı bir kanama olduğunu düşünüyorum. Miktarı ne kadardi. Kadın doğuma sadece bunun için gitmeyin. Yani gidin elbette. Ben de evlenmeden önce gitmistim doğum kontrol yöntemi hakkında bilgi almak, hap kullanmak için olumsuz bir durum var mı diye. O ara bunu da anlatırsınız. Mastürbasyon yaparken biraz kanama oldu sorun olur mu dersiniz.

Kız küçücük bişeymis . Ayrıca aldatmamis etmemiş içi rahat edecekse alsn
Aldatmadigini nerden bilelim hadi oyle olsun inanmış gibi yapalim
O poşetin kani akicak dışı ne olucak eriyecek mi sürtünmeden dolayı

şey gibi bulaşık makinesi tabletleri gibi o anki sıcaklık ateş tutku eriticek yada spermlerin itme gücüyle poşet artıkları içe gidicek

al başına posetli sperm

Yav arkadaş ben zamanında o kadar uğraştım kendi kendime bozamadım mecburen biriyle oldu siz niye oynuyorsunuz ki, madem düğüne üç ay var neden tek başına yapıyorsun, madem bozacaktın nişanlınla bozsaydın zaten cinselliğin oturması en az birkaç denemeye bakıyor

Ileriye dönük düşün parem hazır paketli sperm ne kadar safsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…