Yok ben öbür türlü hiç denemedim bide o zevkli olmaz bence ya ayrıca gerici ve sıkıntılı olur .O senin benim teknigimiz
Millet eliyle uyarıyo kendini.
Denedim hoşuma gitmedi
Sürtünmeye devam
Nasıl bir şehvet ile seviştiği ise parmağı ileBi kadının kendi kendine parmakla kızlık zarı bozabileceğine asla inanmıyorum. Canınız acır bikere ve acının etkisiyle kendinize gelirsiniz. Nasıl bir kendinden geçmedir bu ki vajinanızı zorlicak kadar gözünüz döndü. 3 ay sonra düğünü olan biri için saçmalık.
Sanırım hoca ya parmağını gösterecekNasıl bir şehvet ile seviştiği ise parmağı ile
Sanırım hoca ya parmağını gösterecek
Bu parmak hocam nefse hakim olmayıp olmayacak yere kaçıyor
Bi çare hocaaammmm
Erkekte salak poşet mi etmi ne bilemez zatenYani internette var galiba iliskiden önce onu vajinanın içine koyuyormuşsun küçük kan poşeti gibi beraber olma esnasında patlıyor kan görünümü veriyormuş
Goygoyuna dini alet etmezsen iyi olur.Meryem suresi
Kız küçücük bişeymis . Ayrıca aldatmamis etmemiş içi rahat edecekse alsnErkekte salak poşet mi etmi ne bilemez zaten
Bi kızlık zarı poşeti eksikti .yakın da Bim e gelir
Bence bunu almayın. Nisanliniz farkederse daha suçlayıcı konuşabilir.Nerden alabilirim
Tövbe estafurlah nimeti nelere alet etmişlerSalatalıkla tatmin olmak isteyip hastaneye düşen bile var. Salatalık kırıldığı için.
Aldatmadigini nerden bilelim hadi oyle olsun inanmış gibi yapalimKız küçücük bişeymis . Ayrıca aldatmamis etmemiş içi rahat edecekse alsn
Ileriye dönük düşün parem hazır paketli spermAldatmadigini nerden bilelim hadi oyle olsun inanmış gibi yapalim
O poşetin kani akicak dışı ne olucak eriyecek mi sürtünmeden dolayı
şey gibi bulaşık makinesi tabletleri gibi o anki sıcaklık ateş tutku eriticek yada spermlerin itme gücüyle poşet artıkları içe gidicek
al başına posetli sperm
Ben yok etme kısmindayim orası mi hiç düşünmedimIleriye dönük düşün parem hazır paketli spermne kadar safsın sende
Bİm bu mesajı bide dikkate alıyormuş “Bu Cuma bimde”Bi kızlık zarı poşeti eksikti .yakın da Bim e gelir
Psikolog destekli kızlık poşetiBİm bu mesajı bide dikkate alıyormuş “Bu Cuma bimde”