Bakire oldugunuzdan haberiniz yoktu herhalde zorlarken.Kolay bozulmadı m.yon yaparken zorladım ondan bozuldu
Hoca ne alaka ya duayla mı kapatacakBurda beni kimse tanımıyor yalan söylesem bana ne karı var size ne karı var yardımcı olacaksanız yorum yapın lütfen
Ya sen iyi misin olsa oldu derim yanımda mıydın gelip burda ki şeyleri mi göstereyim mesele oraya geldiğinde ben çok zeki değil sen çok pisliksin içiniz haset merak etme eski sevgiliyi sığdıramam 1 yılın içineAzıcık anatomik bilgimle ben diyorum ki sizin bekaretiniz parmağınızla degil eski sevgilinizle bozuldu. Kendinizi zeki sanıp gelip buraya konu açıyorsunuz ileride olası bir ayrılmada bak ben dürüstüm gittim şu forumlara konu açtım inanmazsan al bak diyebilmek için.
Aklı başında her kadın kizlik zarının vajinanin ağzında olmadığını bilir yani öyle parmağınızın ucuyla bozulmaz,parmağı fazlaca itmek lazim içeriye ayrıca yapı olarak da bir sürü farklı çeşidi var esnek kalın yarım ay şeklinde olanı tesadüf bu ki bu forumda konu açan hatunlarin hepsinin incecik tül gibi parmakla değil neredeyse uflesen bozulacak yapıda....
Kimsin sen tehtitmi ediyorsun burda açılan davalardan haberin varmı senin acabaOku diğer alıntıları canımı sıkma
Aklın olsa masturbasyon yapıldığını anlarsın kendini zeki sanıyorsun laf sokmaya çalışıyor Bi Dr hahqjqjBi tanıdık “ rüyamda ilişkiye giriyordum zarım bozulmuş olabilir mi “ sorusundan sonra gelen ikinci yaratıcı fikir he hee aynen aynen
Suçlu psikolojisi mi demeliyiz buna da...Ya sen iyi misin olsa oldu derim yanımda mıydın gelip burda ki şeyleri mi göstereyim mesele oraya geldiğinde ben çok zeki değil sen çok pisliksin içiniz haset merak etme eski sevgiliyi sığdıramam 1 yılın içine
Pardon kendimi kakqlqmqk peşinde miyim beni ne kadar tanıyorsun aptal yerine koymak falan öyle biri değilimKimsin sen tehtitmi ediyorsun burda açılan davalardan haberin varmı senin acaba
Sana açarlarsa tehtitden davayı görürsün can sıkılmasını
Yemişsin naneyi nasıl diktirir de kendimi bakire diye kakalarımın peşinde olduğunu anlamadımızımı zannediyorsun
Sen anca nişanlını aptal yerine koyabilirsin ama bu gidişle tehtitden davalık olucaksın başka dertlerin olur dikkat et
Yahu bir kere de senaryolar yazacağınıza evet aslanlar gibi yaptım diyin de yaşanılanın sorumluluğunu alın.Ya sen iyi misin olsa oldu derim yanımda mıydın gelip burda ki şeyleri mi göstereyim mesele oraya geldiğinde ben çok zeki değil sen çok pisliksin içiniz haset merak etme eski sevgiliyi sığdıramam 1 yılın içine
Ya ne alaka lütfennnnnnn yaSuçlu psikolojisi mi demeliyiz buna da...
Tamam sakin ol şampiyon çatır çatır sevişmişsin Kayseri'nin yerlisini bulunca da aklın başına gelmiş.
Kendimi zeki sanmıyorum zaten zekiyimAklın olsa masturbasyon yapıldığını anlarsın kendini zeki sanıyorsun laf sokmaya çalışıyor Bi Dr hahqjqj
Ha şöyle yola gel öncelikle tehtiti bırakPardon kendimi kakqlqmqk peşinde miyim beni ne kadar tanıyorsun aptal yerine koymak falan öyle biri değilim
Ya ne senaryosu neden bu kadar kötü kalplisiniz bazıları beni anlar burda ki neden Bi senaryoya ihtiyaç duymayımKendimi zeki sanmıyorum zaten zekiyim
Ve zeki olduğum için de bunun pek mümkün olmayacağının farkındayım zorunuza gitmesin hiç hanımefendi hayat sizin hayatınız fakat kimse yemez bu saçmalığı nişanlınıza anlatın bakalım ne diyecek açıkça daha önce ilişkim oldu deseniz ama saçma bi senaryo uydurmak sizin zekanızı ortaya koyuyor
Yahu sanki biz kadın değiliz biz bilmiyoruz bakireligin ne oldugunu birde caka satıyor burdaKendimi zeki sanmıyorum zaten zekiyim
Ve zeki olduğum için de bunun pek mümkün olmayacağının farkındayım zorunuza gitmesin hiç hanımefendi hayat sizin hayatınız fakat kimse yemez bu saçmalığı nişanlınıza anlatın bakalım ne diyecek açıkça daha önce ilişkim oldu deseniz ama saçma bi senaryo uydurmak sizin zekanızı ortaya koyuyor
Nişanlının aklı yok galiba ona neden kendi kendimi parmakladım diyemiyor sunda hacı hoca doktor peşine düştünAklın olsa masturbasyon yapıldığını anlarsın kendini zeki sanıyorsun laf sokmaya çalışıyor Bi Dr hahqjqj
Maşallah kafalar pırıl pırıl.Hanımlar düğünüme 3 ay zaman kaldı eh be salak kafam nişanlıyken sen ne diye uygunsuz şeyler izlersinki kan geldi hatta iççamaşoroma bulaştı ben kızlığım bozuldu mu diye ilk doktora mı görünmem lazım yoksa dikim için mi uğraşayım Kayseri civarı güvenilir hoca var mı bir de fiyatları Ne kadar bilenler yorum yapabilir mi
Hoca napacak acaba üfleyecek de eski haline mi dönecek birdenNişanlının aklı yok galiba ona neden kendi kendimi parmakladım diyemiyor sunda hacı hoca doktor peşine düştün